פלאוור יקרה

מיטל*

New member
פלאוור יקרה

הי, אני כל כך מצטערת ש/אתמול השיחה נקטעה באמצע.היתה לי תקלה במחשב. אז בב`קשה אל תחשבי שלא רציתי לדבר,בסדר? אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב,ושאת מנסה לשמור על עצמך. מאוד הייתי רוצה לדבר איתך.אז אם יתחשק לך תכתבי לי מתי את רוצה ואני אבוא לצאט ,בסדר? איך שאת מרגישה לנכון. ובינתיים שיהיה לך יום מקסים ,חג שמייח ושבת שלום מכל הלב שלך מכל הלב מיטל

מיטל*

New member
תיגי מקסימונת!!!!!!

ממי הי, אני מקווה שיותר טוב אצלך היום.את בלב שלי יקירה שלי. אני מקווה שאת יודעת את זה. תיגי,את זוכרת מה הבטחת לי אתמול ,נכון? אני אבוא יותר מאוחר לצאט בתקווה לדבר איתך ובינתיים שיהיה לך רק טוב,ותשמרי על עצמך. אוהבת כל כך הרבה מכל הלב מיטל

מיטל*

New member
נועה יקרה

אני מקווה שאת יותר מעודדת. תזכרי נועה-ברגע שאת מחליטה אני רוצה לצאת מזה,ואני לא מוכנה להישאר יותר במחלה הארורה הזאת.את לא נותנת בכלל אפשרות להשאר חולה-את כבר צועדת בדרך הנוכנה.את בטיפול מקצועי,את לא לבד ויש לך תמיכה ותאמיני -את יכולה לצאת מזה . יש מישהו אחד שאת צריכה להאמין בו -וזו את! תזכרי את זה.

מיטל*

New member
מאיה יקרה שלי

מאיה יקרה, אני מקווה שאת מצליחה יותר להתחזק. תכתבי בפורום בכל פעם שאת יכולה,ותכתבי הרבה,תדברי- תוציאי את כל מה שעובר עליך,מאיה. את לא לבדך. כולנו אוהבים אותך המון מכל הלב. אם תרצי לדבר מאיה-אני פה תמיד. אוהבת אותך מכל הלב מיטל

למעלה