פלאגין של WhatsApp

פלאגין של WhatsApp

שאלה לגבי פלאגין של WhatsApp.
לחיצה על האייקון בטלפון נייד מפעילה את ה-WhatsApp. אבל ב-Desktop ה-WhatsApp לא נפתח. האם מישהו יודע אם פלאגין של WhatsApp אמור לעבוד גם ב-Desktop?

blzvi

Active member
whatsapp web

כנס במחשב לכתובת זו תקבל ברקוד.
פתח בטלפון whatsapp תפריט 3 נקודות > whatapp web ותסרוק את הברקוד שבמחשב .
צור קיצור דרך .

תודה צבי, אך לא לכך התכוונתי.

יש לי כבר WhatsApp שעובד ב-Desktop.
השאלה הייתה לגבי כפתור WhatsApp שמשובץ באתרים שונים ומאפשר לשלוח את תוכן הדף בהודעת WhatsApp.
בנייד זה עובד אך לא עובד לי ב-Desktop
השאלה היא האם זה יכול לעבוד? כלומר שלחיצה על הכפתור תפתח את החלון של ה-WhatsApp ואפשר יהיה לשתף את תוכן העמוד בדרך זו.

הוא לא יעבוד

בבסיס הכפתור עומד קישור מסוג
a href="whatsapp://send

למחשב השולחני אין מה לעשות איתו, שהרי במחשב לא מותקנת תכנה בשם WhatsApp

כן, תודה...

אני מבין שזה לא עובד. לא ברור איך עוד לא פיתחו אופציה כזאת מאחר ו-WhatsApp בגרסה של ה-Web הוא כלי עבודה מאד נוח ונפוץ.

תודה רבה

התקנתי, אבל...

לא ברור אם זה עושה מה שרציתי. זה אמנם מאפשר לשתף תמונות בקלות ולפתוח את החלון של ווטסאפ ע"י CONTROL DOT. עד כאן זה יפה.

בעצם מה שחיפשתי זה שהווטסאפ במחשב ייפתח בעת לחיצה על כפתור של ווטסאפ בתוך חלון באתר כלשהוא שמאפשר שיתוף בכל מיני דרכים כמו ווטסאפ, מייל, פייסבוק וכדומה. לדוגמה: כפתור שיתוף במייל פותח מייל עם תוכן העמוד. כך גם כפתור שיתוף בפייסבוק. כשאני לוחץ על כפתור ווטסאפ - במקום לעשות מה שציפיתי הוא פותח את החלון של התחברות לווטסאפ פעם ראשונה ומציג את הקוד לסריקה. זה למרות שאני כבר מחובר לווטסאפ WEB. אז התנתקתי והתחברתי מחדש וזה לא עובד.

למעלה