פי"ה משפטית

פי"ה משפטית

בוקר טוב
יש לנו טרמפולינה גדולה בחצר. החצרות פה בישוב פתוחות (כלומר לא מגודרות) כך שאין בעיה להיכנס לטרמפולינה ולקפוץ ולמעשה- הילדים של השכנים קופצים שם לא מעט.
פתאום עלה בדעתי שאם חס וחלילה יקרה שם משהו לאיזה ילד- אני חשופה לתביעה. אז רציתי לשאול- האם זה נכון? ואם כן, מה אני יכולה לעשות ע"מ למנוע זאת? חשבנו לתלות שלט
עם חוקי שימוש בטרמפולינה אבל אז אולי זה בעצם כמו לתת רשות?
ובכלל, זה גרם לי לחשוב- אם חס וחלילה קורה לילד או למבוגר משהו בשטח של הבית שלי- האם אני אחראית? האם הביטוח של הבית מכסה זאת?
תודה ושבוע מקסים|!

foofoo77

New member
אני הייתי בודקת עם סוכן הביטוח שלי

מה הוא אומר ומה הוא חושב על דבר כזה.

לענות דעתי, זה נקרא ביטוח צד ג'

למקרה שמישהו שאינו דייר בבית נפצע בשטח הבית שלך כולל הגינה הפרטית שלך.

foofoo77

New member
אצלי זה קבוע בתוך הביטוח

אבל במקרה של טרמפולינה ושימוש ללא רשות מפורשת זה יכול להיות שונה וצריך לבדוק עם הסוכן ביטוח שלך .

לגמרי, אין לי גינה

אז אין לי ממש נסיון בזה , רק ידוע לי שצד ג' זה לנפילות /החלקות שעשיתי בכל מקרה למנקה שלי ולמטפלת שהיתה לילדים

ומנצלשת את עצמי- צריכה המלצה למדיח כלים

גדול, עדיף צר. אמור לשמש ביומיום משפחה של 4 נפשות ובסופש קצת יותר. עדיף שיהיה מקום נוח לסירים, שינקה מעולה ממש ושהמחיר לא יהיה בשמים.. הגזמתי?
תודה!

מדיח

אני יכולה להמליץ לך על המדיח של סימנס.
הוא לא זול כל כך, אבל הוא תותח.
עובד אצלנו במעבדה ומנקה כלים מלאים בשוקולד, קרמים, בצקים ומה לא.
לא צריך אפילו לשטוף לפני.

לגבי הטרמפולינה - חייבת לומר שאני אישית לא הייתי לוקחת סיכון. אם יש לך אפשרות לנעול אותה כך שאנשים לא יכנסו כשאתם לא נמצאים - הכי טוב. יש מספיק אנשים חארות בעולם שינסו להתלבש עלייך במידה ויקרה להם משהו.

Noich80

New member
אני מוכנה להתחלף עם המדיח שלכם

Noich80

New member
האמת שאחת מחוויות הילדות שלי

היתה טיול למפעל של עלית על ז'בוטינסקי ברמת גן. ראינו איךמכיניםבזוקה ועדשים .... אני עד היום זוכרת את זה.

הוא לא שלי אישית

הלוואי שהיה.
אני מתכננת לקנות כזה כששלי יסיים את תפקידו.
נמצא במעבדה שנתיים, ולפני חודשיים קנינו עוד אחד.

אגב, הבנתי שבוש וסימנס זה בעצם אותו מוצר, רק מדבקה אחרת.

ט ו ש ה

New member
אתם רוצים מותקן, או כמו אצלנו?

כי שלנו לגמרי משרת את המטרה מבחינת נפח, הספק ועלות. השאלה רק האם יהיה לך מקום להעמיד משהו כזה על השיש....

יש לנו כמו שלכם. שוכב בבוידעם כי לטענת ע' הוא

לא מנקה מספיק טוב (הוא באמת לא מנקה משהו בכלל לצערי...) והוא גם לא מספיק מבחינת הגודל...

ט ו ש ה

New member
אוקיי, אז מותקן ויותר גדול וחזק

אה.. כשהתחלנו לברר היו כמה דגמים של LG שהיו חתיכים במיוחד, והחברה סבבה לגמרי, אבל בטווח מחירים נורמלי. שווה בדיקה.

לפי ההגדרה שלך עדיף דווקא לא צר

אבל זו אני

אני אוהבת ממש אוהבת את המדיחים של בוש שקטים נהדרים ועובדים שנים

מעבר לזה יש להם באחד הדגמים ( לא זוכרת איזה אני מסתדרת גם בלי סלסלה שמורידים את הפינים העומדים וזה מתאים לסירים )

אבל לא נראה לי שיש לי מקום ללא צר...

אגב, אם המדיח עומד בזווית של 90 מעלות לכיור, יש בעייה לחבר את הצינורות?
תודה!

foofoo77

New member
אני מאוד אוהבת את המדיח שלנו של סאוטר

אבל הוא בגודל סטנדרטי .

למעלה