פיתונת דם חדשה :)

G o n n z o

New member
פיתונת דם חדשה :)

היום הייתי בבית החיות ורכשתי לעצמי פיתון דם נקבה. תודה ליונתן שוב על ההתיעצות. היא דיי רזה, ואני מקווה שאני יצליח לפתור את שביתת הרעב שלה. ביום ראשון אני אנסה להאכיל אותה. הנחשה דיי פעילה בטרריום, לי בכלל נראה שדיי קר שם בנחשיה בבית החיות ולכן היא לא אכלה ולא זזה כמעט. ואם יש הצעות איך לנסות לגרום לה לתאבון בבקשה שפכו חומר. והנה כמה תמונות שלה.

tom klein

New member
תתחדש אחי

היא מדיהימה אני ראיתי אותה במציאות שמעתי שעושים לעכבר חור בראש והריח של המוח מגרה תנחשים ואז הם אוכליםם תנסהה אחי

רן333

New member
ידוע לי שהשיטה הזו עובדת כשמדובר

בזעמניים, אבל לא נתקלתי בחנקיים שטיפול כזה בעכבר מגביר את התיאבון שלהם.

תום,דובר בעבר בפורום...

על שיטות כאלה ואחרות...וזה מאוד הפריע לאנשים אז תנסה להעביר שיטות בפרטי...וזה יהיה נעים יותר.

naja

New member
תתחדש.

כדי לגרום לה להתחיל לאכול בצורה סדירה תדאג שהטמפרטורה בטרריום תהיה 28-32 מעלות, שיהיה לה מקום מסתור, ושהלחות תהיה בסביבות ה70-80. תן לה עכברים ולא גורים של חולדות ותחזיק אותה על הידיים כמה שפחות.

גזון,אפשר מעט פרטים?

גיל,גודל,גודל מירבי,האם קשה לגידול?,היכן אפשר ליקרוא קצת חומר על פיתון דם? מחיר?

G o n n z o

New member
זה גונזו גבר..

גיל? לא יודע, אבל נראה לי כמו משו בן חודשיים+ לא מדתי אותה עדיין אבל נראה משו בסביבות 40-50 ס"מ קשה לגידול? לא יודע עדיין לא ממש התנסתי איתו, יש כאלה שאומרים שכן ויש כאלה שלא. חומר לקריאה? http://www.proexotics.com/blood_article.html מאמר ממש טוב ומקיף בקשר לפיתוני דם. http://www.newenglandreptile.com/CareBlood.html גם מאמר נחמד. מחירים משתנים ממוכר למוכר. בד"כ בין 1200-1600 תלוי בצבע של הפרט וכ'ו.

T M Y

New member
אחי!!!

זה אחד מ4 הסוגים שאני הכי אוהב!!!! הבעיה שאין לי מספיק כסף לגדל אחד כזה והאמת שאפשר לארגן כסף אבל תנאים לא בדיוק ולא נביא חייה לסבול היום התעללתם בי אתה קנית פיתון דם ואחד בפורום אחר קנה בואה קניתית (בואת חול) ואלו 2 נחשים שאני אוהב לאלה ה4 הכי אהובים עלי זה כרכנים פיתון מתכדר (את 2 אלו ממשתי:)) ופיתון דם אני אוהב לאלההההה ובואה קניתית אני אוהב בטירוף!! איזה כיף לך אחי תתחדש ובהצלחה!!

BabaGee

New member
איך שאני מקנא בך

בחיים שלי לא הסתובבתי עם אחד שקנה בואה קנייתית

שאלה לי אליכם...כמה שאלות...

איזה תנאים צריך לגדל פיתון דם? האם הוא נושך?מישהו יכול לתת לי פרטים בסיסיים?...גונזו נתן לי כתובות למאמרים ולא הצלחתי להיכנס.

oren*

New member
תתחדש ../images/Emo77.gif נחש שאני מאוד רוצה לגדל

נראית יפהיפיה.

למעלה