פיתון עצים

oren666

New member
אני ישמח אם תברר לי.

אני ממש רציני בקשר לנחש. וכן הוא ישמש בעיקר ליופי.

zagee

New member
אין בעייה אבל זה יקח קצת זמן כי מי

שאני שואל אותו נמצא בחו"ל אז ככה שזה לוקח זמן

היו פיתוני עצים ירוקים

בחנות בכפר הנגיד בלי פרסום מיותר. למרות שגם המידע הזה די מיותר כי אחזקה של נחש כזה היא דיי מורכבת! צריך מערכת טפטפות כדי לשמור על לחות ולספק לו שתיה כי הוא לא שותה מכלי ועוד מליון צרכים בעיתיים. וכמו שכבר צוין כאן זה לא נחש חברותי במיוחד ובעל שיניים עוד יותר לא חברותיות! אז למה לטרוח?

oren666

New member
כי אני רוצה אותו ליופי...

אבל לפי מה שהבנתי בבית החיות רוצים איזה 3000 שקל לכזה... ואם אני קונה אני לא רוצה מהטבע.

ינאי 15

New member
השאלה היא גם:

האם לא תזרוק אותו אחרי כמה זמן, כשתדע בוודאות שהתנאים לגידול הנחש הם קשים, לא כמו נחש רגיל. כך בחשבון גם את זה. אני לא נגדך, אני שמח בכך שמישהו קונה אותו, לדעתי בסופו של דבר, שאנשים רבים יותר יקנו אותו, כך המחיר שלו ירד בהתאם. הזמן יעשה את שלו בסופו של דבר. בהצלחה בהמשך...

gazon

New member
אין צורך להגזים

נחש בעל צורך ברמת טיפול גבוהה משל המגדל המתחיל הממוצע, אבל לא צריך להגדירו כסיוט נקודה. מחירו כרגע הוא אחד הדברים הבעייתיים ביותר בגידולו, לפחות בארצנו. קשה לי להאמין שבאמת תשיג יליד שבי במחיר טוב בארץ, אבל בהצלחה בכל מקרה. נבו

snake liron

New member
לגביי ...

נגיד עכשיו יש לך בעיות נשל בעיות אקריות בעיות שונות ומשונות איך אתה מטפל בדבר הזה אני בטוח שבביס הראשון כבר תתחיל להזניח את הבחורצ'יק...ובבעיות כמו שהזכרתי תצטרך לבוא במגע איתו מה אתה עושה אז?..מרחיק אותו עם מקל? סתם זרקתי משהו פשוט שתחשוב על זה באופן רציני.

gazon

New member
לירון אל תצחיק אותי,

יש משהו במה שאתה אומר, אבל ממש לא בעיה גדולה כמו שאתה חושב. דבר ראשון אני הודה לך עם לא תזלזל סתם כך, טיפול בנחשים נושכים אינו דבר לא אפשרי. ואף יצא לי להתנסות במספר פרטים, ביניהם בורמזית בוגרת בעלת אופי דומה לזה שהזכרת. הטיפול אפשרי ומבוצע בצורה שהוא צריך להעשות. תאמין או לא, במיוחד שאין לך שום ניסיון עם הנחש הזה אני בטוח. גם את הנחש הזה אפשר להרגיל לידיים, אומנם לא כמו הנחשים הנוחים יותר אבל רגיל ולא נושך הוא דבר אפשרי ביותר (נתקלתי ודיברתי עם מספר מגדלים מחו"ל שמגדלים את הנחשים הללו, ומסתדרים איתם לא רע בכלל). בהצלחה נבו

rcarbone

New member
לפי דעתי

הנחש הזה שווה את כל ההשקעה שמיסביב כולל הסיכוי לחטוף ממנו מידי פעם ביס זהו נחש יפיפה והלוואי ויתחילו לרכוש אותו ושיהיו יותר ויותר ילודי שבי שגם המחיר יהיה ריאלי בכל אופן מאחל לך שתמצא אחד כזה ואני בטוח שתהנה ממנו מכל רגע ורגע

oren666

New member
מסכים איתכם.

זה נחש שבאמת שווה את ההשקעה וזה בסדר אני לא אחד שיקבל ביס ויוותר. אני ממש רציני בקשר לנחש, ואני חושב שכמה שיותר יקנו וישקיעו יותר טוב. עכשיו רק נשאר למצוא נחש מתאים.

האמת היא שלא זכור לי שמדובר בנחש

עצבני. נכון שיש לו שיניים ארוכות אך הן משמשות לצייד ופחות לנשיכת ידיים. זה לא נחש שמחזיקים על היד כי הוא עדין מאוד ולכן לא רצוי להתעסק איתו יותר מדי, ולא בהכרח בגלל אופי בעייתי. אם אתה מחפש נחש שלא נוגעים בו אז זו בהחלט בחירה טובה, אבל אם אתה מחפש נחש שמדי פעם אפשר להוציא ולשחק איתו אני חושב שכדאי לך לחפש משהו אחר.

oren666

New member
יש לי כרכן ומתכדרת.

אני רוצה את הפיתון עצים ליופי בלבד.

מה רע בבואת עצים

בואת עצים נראית כמעת אותו הדבר והרבה יותר קל להשיג אותה אם תרצה אני יכול לבדוק לך מחירים בכמה מקומות שאני עובד איתם

אני לא נוהג להגיד את זה לעיתים

קרובות לאנשים שאני לא מכיר. אבל אתה פשוט מדבר שטויות. קשה להשיג בארץ פיתוני עצים ירוקים אבל הרבה יותר קשה להשיג את הבואות עצים איזמרגדיות. תשתדל לא לזרוק סתם דברים לאנשים בפורום לפני שאתה בודק אותם, לא רק שזה מוציא לך שם לא טוב זה גם פוגע ביחס של אנשים לפורום.

סליחה

אני זוכר שלפניי פחות משנה קניתי שלושה בואות עצים ירוקות ואחת צהובה ולא היה קשה להשיג אותן וגם לא יקר יחסית אני לא יודע מה קורא עכשיו אבל אני הגעתי אליהן תוך חיפוש אחר פיתוני עצים

אני אשמח לראות תמונות שלהן, במיוחד

של הצהובה. זו הפעם הראשונה שאני שומע על בואה עצים ירוקה בצבע צהוב. לא זכור לי ששמעתי על בואות עצים למכירה ב4 שנים האחרונות מלבד שני התינוקות שבית החיות הביאו לפני שנתיים, ואני ממש לא בטוח איפה הם היום. וגם אז המחיר לא היה פחות מ2500 שקלים לנחש. באמת שאין לי מושג מה מכרו לך.

Nevo Schwartz

New member
לחזק את דבריו,

לא רק מחירם, גם קושי גידול והתנאים שהם זקוקים גבוה יותר אצל ה ETB מאשר אצל פיתון העצים. הבואות שהוזכרו לא יכולות להיות ETBs (אמרלד) אלה במקרה הטוב ATBs (אמזון), האמזון הרבה הרבה יותר נפוצות ומחירם זול בצורה משמעותית. אם אני לא מתבלבל איתמר לוי יוכל להעיד על פרטים נוספים בארץ. אני לא מבין בזה עד כדי כך אבל יכול להיות שמבחינת השגת אישורים, יהיה קל יותר להשיג אישורים לבואות עצים מאשר לפיתון הירוק (כמובן בגלל מוצאם). שווה בדיקה.

אני מסכים איתך לגבי המחירים

רק שהוא דיבר על בואות בצבע ירוק וזה די ברור למה הכוונה. ישנם מספר פרטים של בואות עצים אמזון בארץ אך לא הרבה. מה הקשר במקרה הזה בין המוצא להשגת האישורים?

Nevo Schwartz

New member
הקשר.

כוונתי הייתה שיכול להיות שעקב מוצאם של בואות העצים (דרום אמריקה), בניגוד למוצאו של GTP שמגיע מניו גינאה ואזור אוסטרליה. יהיה בעייתי יותר בגלל חוקי אוסטרליה לגבי נחשיה (השאלה היא האם הפיתון עצים נחשב גם כן) לייבאו לארץ. כמו שרשמתי שם הנושא לא בדוק עם הרשיות, אלה השערה בלבד.

למעלה