פיתון עצים

oren666

New member
פיתון עצים

חיפשתי בפורום חומר ולא מצאתי כלום חוץ מזה שהוא מאד קשה לגידול. מישהו יכול לתת פרטים? למה הוא קשה לגידול? מה התנאים שהוא צריך? מה האורך וכו'...

יש כמה סיבות לכך שהנחש לא "תפס"

בארץ. הסיבה הראשונה היא המחיר הגבוה שנובע מכך שהנחש הזה ככל הנראה קצת יותר קשה לרביה מרוב מיני הנחשים שנפוצים בשוק. וגם דורש טיפול רב יותר. אני אתן לך קישור ואתה מוזמן לקרוא עליו יותר.

oren666

New member
תודה ! קראתי...

את הרב. אני לא חושב שקשה לסדר לנחש את התנאים שהוא צריך. אני מבין שזה נחש שהוא בעיקר ליופי. יש מגדלים של הנחש בארץ? מה המחיר של נחש כזה בארץ?

יש מגדלים שמגדלים את הנחש בארץ

אבל בינתיים לא בקעו בארץ פיתוני עצים ירוקים. וגם כמות הזוגות שיש אצל מגדלים היא קטנה מאוד. המחיר הוא קצת בעייתי כי אין כאלו למכירה אבל כשהיו המחיר שלהם היה1500-3500 אלף שקל. כשהסיכוי למצוא ב1500 נמוך ביותר.... וגם אז מדובר בפרטים שהגיעו מהטבע.

oren666

New member
שאלה קצת לא קשורה.

מה מונע ממני (חוץ מהחוק), כשאני חוזר מחול להביא איתי איזה נחש בייבי? שאני חושב על זה, זה ממש פשוט ובקלות אפשר.

blckMonkey

New member
ייבוא בע"ח

או יותר נכון "הברחה" כמו שאתה מתכוון לעשות לא רק שאינה חוקית, אלא גם מסוכנת. תאר לעצמך שהפרט הזה שאתה מביא מחו"ל נושא טפיל כלשהו, או נשא של מחלה מסויימת, שעד היום לא הייתה ידועה בישראל- האם אתה מוכן לקחת אחריות על המגפה הבאה שתשמיד מיני בע"ח מקומיים בישראל?

oren666

New member
וואו.. אתה לא חושב שקצת הגזמת?

אני לא מתכוון לעשות את זה , אבל זה מעניין בכל זאת. מה העונש שמקבלים על דבר כזה? בטח רק קנס לא?

blckMonkey

New member
אני לא יודע

אבל אני מאמין שאם אתה עושה עבירה מספיק חמורה אתה עלול להיכנס לכלא. הכל תלוי בנסיבות. אבל זה לא קשור בכלל, כי אתה לא תעשה את זה, וכדאי שתפסיק לחשוב בצורה הזו. יש בארץ מספיק נחשים יפים ומעניינים, ובהחלט ניתן להסתפק בהם.

oren666

New member
רק תחשוב...

איזה מגוון של נחשים ואיזה כייף יהיה למגדלים כאן אם יהיו עוד סוגים. אני דווקא חושב שאין שום רע לחשוב על זה. זה יכול לתרום הרבה. תראה כמה אנחנו מפגרים בנושאים האלה ביחס למדינות אחרות.

naja

New member
לא חושב שיש מה להתלונן על המגוון.

בכל שנה בשנים האחרונות מגוון הנחשים שניתן לרכוש בארץ גדל, ובסיבוב אצל היבואנים או בלוחות ברשת ניתן למצא כמעט כל הזמן דברים חדשים. חלקם כאלה שאין שום הצדקה לייבא. בדיוק כמו פיתון עצים ירוק-אין טעם לייבא אותו כשאין מי שיקנה.

BabaGee

New member
אני מתלונן על המגוון !

מתי אני אוכל להשיג את הגרסה הבויידית של ה GTP ???

naja

New member
עובדים על זה באבא.....

אני משער שב50 שנה הקרובות. בכל מקרה, אני אכניס אותך לרשימה....

BabaGee

New member
כל עוד עובדים על זה אז אני רגוע.

לרגע חששתי שזה יקרה ב 100 שנים הקרובות. אם זה רק ב 50 שנה הקרובות אז זה בסדר, אני עדיין אוכל לבדוק את מד הלחות בטרריום שלהם.

naja

New member
לא הגזים בכלל.

אחת הסיבות לפיקוח על יבוא של בע"ח היא מניעת כניסה של מחלות וטפילים. העונש על הברחות הוא קנס כספי של כמה אלפי או עשרות אלפי שקלים.

BabaGee

New member
אם כבר מדברים על זה

זכור לי שלפני כמה זמן הופיעה בעיתון ידיעה על בחור מאילת שהפיתונת עצים שלו הטילה. אם אתה אומר שלא היו עדיין בקיעות בארץ אז אני מניח שההדגרה לא עלתה יפה, אני צודק ?

zagee

New member
אם אתה כל כך רוצה אתה תמצא

כשקניתי את הפיתון מתכדר הראשון שלי ראיתי שתי פתוני עצים כאלה וחשבתי לקנות אחד אבל המוחר אמר לי שאין טעם בנחש כזה כי הוא מאוד תוקפנים ולא כל כך פעילים, חוץ מצבע יפה אין להם שום דבר מיוחד ד"א החנות היתה באזור ראשון לציון אם אני זוכר טוב זאת היתה חנות ענקית רק של נחשים, מביריות ועד בורמזים. אם אתה רוצה אני יכול לברר לך איפה היא נמצאת

למעלה