פיתון מתכדר

blue eye 010

New member
פיתון מתכדר

שלום לכולם.... מצאתי פיתון מתכדר מטייל לו על הכביש אצלנו, אין לי מושג איך מטפלים בו ונראה לי שהוא קצת פצוע...אם יש למישהו הצעות....אז בבבקשה!!!! אני אוהבת בע"ח והבנתי שזה נחש שחי בשבי ואין לי מושג מה לעשות איתו .....

dreaming h

New member
זו כנראה

עונת המתכדרים.. חכי לבוקר, אני בטוחה שתקבלי כמה תשובות. ע"פ מה הזיהוי הודאי? באיזה איזור את גרה?

blue eye 010

New member
פיתון מתכדר

גרה באלפי מנשה ואני מזהה אותו גם ע"פ הידע וגם בדקתי בערך בכל אתר אפשרי שנותן מידע על נחשים

BabaGee

New member
כמה אפשרויות

בקשר לפציעה: 1) לקחת את הפיתון הפצוע לווטרינר שמתמחה בזוחלים ולתת לו לטפל בו - האפשרות הכי טובה אך גם היקרה ביותר. 2) לקחת את הפיתון לאדם בעל ניסיון רב בטיפול בזוחלים (בטוח שיש מישהו באזור מגורייך הקטע זה רק למצוא אותו) ולתת לו לראות את הפציעה , אולי על סמך ניסיון העבר שלו הוא יוכל לטפל בנחש - לא יעלה כסף כנראה אבל הטיפול בנחש יהיה בהתאם. 3) במידה ואת לא מעוניינת להוציא כסף על טיפול ווטרינרי ולא הצלחת לאתר אדם עם ניסיון בזוחלים (אני בטוח שאם מישהו מחברי הפורום מכיר אדם כזה באיזור מגורייך הוא ישמח להפנות אותך אליו) אז תנסי לכתוב פה את התיאור הכי מדוייק שאת יכולה של מידת הפציעה ואם אפשר אז גם תעלי תמונות של הנחש והפציעה. בקשר למה לעשות איתו: 1) לגדל אותו
2) למכור אותו (מאוד לא מומלץ וזאת אפשרות ממש אבל ממש ממש מאוד גרועה - אני מציע לך לבדוק את האפשרות השלישית שהיא גם הכי טובה לדעתי והכי טובה לנחש) 3) לתת לי אותו
מקווה שעזרתי ואני מקווה שהוא יחלים (אני מזכיר לך שאם קשה לך לטפל בו אני אשמח לקחת את זה עליי
)

blue eye 010

New member
כמה אפשרויות...

לגדל אותו ממש לא קשה לי אבל אם אני רוצה שאמא שלי לא תחטוף התקף לב אז כדאי שלא.. לגבי מה לעשות איתו...היום אני וידיד שלי לוקחים אותו למכון הוטרינרי ברמת גן כדאי שרק יתנו לנו חוות דעת כללית על מצבו ( אני לא חושבת שהפציעה רצינית בכלל) אבל תמיד עדיף להיות בטוחים!!! בכל מקרה אם לא נמצא לו בית חם אז אני אשמח לקחת אותך בחשבון...

GUYLI9

New member
תמכרי לו אותו

ככה את תרביחי כסף וככה גם הוא ירביח פיתון! וככה אני לא ארביח כלום....

naja

New member
אני מאוד מקווה שזה מתכדר.

פעם התקשרה אלי איזו מישהי וסיפרה לי שיש לה פיתון על הדשא והילדים אפילו עמדו לידו והצטלמו. אמרתי לה שרוב הסיכויים שזה צפע ולא פיתון. וזה באמת היה צפע......

blue eye 010

New member
בדוק מתכדר..

יש לי קצת הבנה בנחשים ואני חובבת נחשים בעצמי לכן אני בטוחה שזה מתכדר הוא והצפע מבחינת צורה צבע ומבנה שונים לחלוטין אבל כמובן שצריך להיות לך איזשהו ידע בסיסי כדי להבדיל.

T0M3R

New member
זה היה בצחוק... חחח....

מה לא ידעת שמתכדר זה נחש א"י?

blue eye 010

New member
המתכדר מצא בית...

תודה לכל אלה שרצו לאמץ את הנחש, מצאנו לו בית חם אצלנו ביישוב (ככה גם נוכל לבקר אותו מידי פעם), לידיעה כללית- לקחנו אותו לבית החולים בבית דגן שם נמסר לנו שהוא במצב מצויין והפציעה היא ממש שטחית וכבר כמעט נרפאה לגמרי,גילו הוא 4 אורכו מטר וחצי והוא מקסייייים והכי חשוב בריא!! אז שוב תודה לכולכם על הדאגה...

למעלה