פיתון מתכדר

natadler

New member
פיתון מתכדר

קודם כל מז"ט ליונתן והנחשית שלו עכשיו אני מעוניין לקבל חוות דעת יש לי פיתון מתכדר בן שלושה חודשים פלוס ואני מעוניין להעביר אותו מטרריום של 50 ס"מ לאקווריום של 50 ס"מ גדול יותר בנפח וברוחב. השאלה שלי היא כזו מה לעשות עם האבנים של האקווריום ? האם הם טובים לנחש? מה צריך לעשות כדי לחטא אותם אשמח לקבל חוות דעת בנושא ושיהיה לכולם סוףשבוע נעים

לא צריך גם הרתחה וגם אקנומיקה

מספיק אחד מהם. אם מדובר על אבנים צבועות הייתי נמנע מהרתחה ורק משרה אותן לכמה שעות בתמיסה של מים ו5% אקנומיקה, שלאחריה הייתי שוטף אותן טוב טוב ונותן להן להתייבש לפחות 24 שעות.

natadler

New member
תודה לכרכן תירס ומז"ט ליונתן ( שוב

תודה רבה והשאלה שלי הבאה ( אם מותר )היא שהאבנים אליהם התכוונתי הם אבנים שהיו פעם של דגים השותף שלי שמבים גדול בגידול ( הוא מגדל בואה קונטריקטור כשנה) אמר כשהנחש אוכל הוא יכול לבלוע בטעות גם אבנים . אודה ךכם אם תוכלו לענות לי על השאלה תודה לכרכן תירס ומזל טוב ליונתן.

רגע זה למצע?

אני לא בטוח שזה טוב אבל יותר מבינים מימני יגידו מה הם חושבים וזה קצת בעיה להעביר אותו כלי אז אתה יכול לשים לו ניר סופג על הרצפה של הטרריום וזה בסדר

אכן כמצע אבנים הן לא דבר טוב

הן אינן סופגות כלום וברגע שהנחש יעשה את צרכיו השאריות הגדולות ישארו על האבנים והנוזל ושאר בינהן שזה לא משהו. כי אתה תצטרך לנקות טוב טוב את כל האבנים והטרריום בכל פעם שהנחש יעשה צרכים וגם תצטרך לזרוק אבנים שנדבקות לצרכים של הנחש.

למעלה