פיתון לבן שפה

כבר מזמן לא נמכרו כאלו בארץ

בכל מקרה אם אתה לא מצליח להשיג אחד תינוק אז רוב הסיכויים שיהיה לך נחש שבמקרה הרע יהיה תוקפני ומסריח ובמקרה הטוב יותר יהיה פראי אבל לא נושך ברוב המקרים... התינוקות מתרגלים טוב והם גדלים להיות יופי של נחשים למרות שצריך לזכור שבכל מקרה לא מדובר בנחש איטי ורגוע במיוחד זה נחש מהיר מאוד שגם כשהוא רגוע יש לו נטיה לחנוק את מה שהוא יושב עליו. הנה קישור לאתר שמדבר עליהם.

הלוואי והייתי יכול להגיד שכן

כרגע אני בספק אם באמת יש נקבה אחת מהמין של זה בארץ... על זכרים כולל שלי אני יודע על שלושה או ארבעה.

:/ מבאס

אבל בכל זאת מעניין אותי הנחש הזה אז יש לי כמה שאלות הנחש הזה מסובך לגידול ? בעייתי באכילה? מה היה מחירו בתקופה שקנית אותו? מבחינת בריאות הוא רגיש לשינויים כמו טמפרטורה וכל מיני דברים שכרגע לא עולים לי בראש.. וכל מידע שאתה יכול לשתף אותי יתקבל בשמחה :) שהייתי קטן אני כמעט בטוח שראיתי נחש את הפיתון הזה באיזה זוחליה בצפון נתנו לי להחזיק איתו ושיצאתי איתו לשמש השתקפות השמש יצרה ציבעי קשת על הקשקשים שלו ראיתי את זה גם אצל הכרכן שלי ואצל הבואה אבל אצלו זה היה ממש בולט הוא היה יפייפה אני לא בטוח ב100 אחוז שזה אותו נחש כי אתה אומר שהוא זריז אז קשה לי להאמין שהיו נותנים לילד קטן להחזיק את הנחש הזה לבד וגם לצאת איתו החוצה.

הוא לא ממש מסובך לגידול

אבל בהחלט דורש יותר ידע ותשומת לב לפרטים מכרכן תירס לדוגמא. אכילה זה אחד הצדדים היותר טובים של הנחש הזה, יש לו תגובת אכילה טובה מאוד... הוא צריך טמ"פ נמוכה מזאת של רוב הפיתונים הטרופיים, משהו כמו 24 בצד הקר ו28-30 בצד החם. לקראת עונת הרביה יש לקרר אותו אפילו יותר מכך. זה באמת אחד הפיתונים היותר יפים שיש. אני מעריך שהמחיר של אחד תינוק אם ימכר בארץ לא ירד מתחת ל1000 שקלים וגם 1500 ישמע לי הגיוני. הצעירים רגישים לשינויים בטמ"פ והם כן נחשים עדינים לעומת הבוגרים.

למעלה