פיתון דם בורנאו..

Beni Aroh

New member
פיתון דם בורנאו..

רציתי להתייעץ אתכם בנוגע לפיתון דם בורנאו.. יש את המלאזי.. שהם יותר יפים יותר ויותר גדולים.. שעליהם אני יודע כמה דברים ובגלל זה אני לא ממש מתעניין בהם.. אז רציתי להתייעץ אתכם על הבורנאו.. לאיזה גודל מגיע זכר בוגר? יש בכלל כאלו בארץ ביבים למכירה? ואם כן כמה הם עולים? האופי שלהם תוקפני למי מה שאני יודע אבל השאלה אם אפשר להרגיל אותו? תודה..

naja

New member
נתחיל בתיקון קטן....

הנחש לא נקרא פיתון דם בורניאו אלא פיתון קצר זנב מבורנאו. אני משער שזכר בורניאו ממוצע יגיע ל1.2-1.5 מטר. לא ידוע לי על בייבים כאלה למכירה, אבל יש זוג מתבגר\בוגר בבית החיות. בעיקרון אין סיבה שפיתונים כאלה, ילידי שבי, יהיו תוקפניים.

Beni Aroh

New member
לפי מה ששמעתי יש יותר מזוג

בחור אחד (אני לא יגיד את השם כי אולי הוא לא מעוניין בזה)סיפר לי שחבסר שלו מדגיר ביצים של בורנאו.. חשבתי שיש עוד..

naja

New member
ברור שיש יותר מזוג....

לא ספרתי את מה שיש בכל הארץ, אלא את אלה שאולי למכירה. אם מישהו מדגיר כרגע ביצים, אני ממליץ לך ליצור איתו קשר ולשריין את אחד הבייבים.

altid

New member
לאיזה גודל הגיעים פיתוני דם מלזים??

ומה בידיוק נורא בהם שאתה לא מעוניין להשיג אחד?? אני בזמן האחרון נורא מתעניין בפיתון דם וברגעשאני יוכל להרשות לעצמי לארגן לו תנאי מיחיה מעל ומעבר למצוין אני שונא ליראות חיות שנמצאות במקום גידול שלא מתאים להם אז אני גם אקנה אחד אבל מה הבעיה בפיתוני דם מלאזים???

naja

New member
יכולים להגיע ל2 מטר.

ופרטים גדולים במיוחד אמורים להגיע גם ל2.5 מטר. אין שום בעיה עם הפיתונים האלה. אם אתה קונה יליד שבי, אין סיבה שלא תהנה ממנו ותצליח בגידול שלו.

nevs

New member
שאתה משריין לעצמך אחד שריין לי גם

צור איתי קשר אם אתה רציני

altid

New member
וואלה???

ובאיזה גודל של תרריום עדיף לשים אותם?? טרריום של 180 על 80 יספיק להם???

Beni Aroh

New member
זה הקטע..

המלאזי מדהימים.. אבל הם נהיים עצומים..ואין לי תנאים לדבר כזה אז אם אני יקח זה בורנאו.. כמו שלמשל אני אוהב פיתונים בורמזים.. אבל חושש מאוד מלגדל אחד כזה וכמובן שבגיל 16 אין לי את התנאים לאחד בוגר.. אז לקחתי מתכדר.. שזה אחלה נחד מזכיר בורמזי ואפשר להנות איתו.. אני לא אוהב נחשים שעוברים את ה1.70.. כי אז זה כבר מפחיד..

altid

New member
אני מבין מה שאתה אומר

גם אני אישית לא ממש מבין איך בן אדם יחיד מסוגל לטפל בבית בנחש בגודל 6 מטר וגם אני לא ממש רואה את עצמי מגד איזה בורמזי או אנקונדה או מרושת וכדומה אבל עד גודל של 2 וחצי מטר זה דווקא ניראה לי גודל סביר למדי ופיתון בגודל של 2 מטר זה דווקא לא רציני ביכלל בימיוחד אם הוא לא תוקפני רק מה שכן לפי מה שאני יודע לפיתוני דם יש נטייה להיות מאוד מאוד רכבים או שמה אני טועה?? יש למישהו קישור לאתר עם קצת מידע עליהם???

Beni Aroh

New member
זה כול העניין

הם מאוד מאוד שמנים.. ובגלל זה אני אוהב אותם.. אני אוהב נחשים שמנים וקצרים.. כמו דם.. מתכדרים בואות חול.. וכדומה..

altid

New member
חחחח חולה על זה

אני אוהב את הצורה הזאת שלהם חח זה הכי יפה בעולם שהם שמנים כאלה וניראים כל כך מגושמים חחח

למעלה