פיתוי

מפ33יצה

New member
פיתוי

הושבתי אותך ערום על הכורסה שממול, קשור עם הידיים לאחור, הרגליים מפוסקות, כל רגל קשורה לצד אחר ... רכנתי לעברה, רואה אותך מסתכל, מלקקת את הבטן שלה, מעבירה יד לאורך הבטן לכיוון החזה, הפטמות זקורות מוכנות לקראתי, עולה עם הלשון במעלה גופה שנע לצדדים בנגיעה שלי מגיעה לפסגת ההר, הלשון שלי עוברת וטועמת את שדיה, מסתובבת על הפטמה שלה, נוגעת קלות, מכווצת את פי עליה ויונקת אותה בעדינות שמתגברת. היד מזיזה את השערות שלה מלטפת אותה, הפה נע במעלה הצוואר, מנשק כל פיסה בדרך. אתה רואה אותי מצמידה את השפתיים לשלה, אתה רואה אותי מכניסה את הלשון לתוכה נוגעת לשון בלשון, יונקת את הטעם שלה, את הריח.. מרימה את הרגליים שלה, ומורידה את תחתוני החוטיני השחורות שלגופה, ויורדת בנשיקות למטה יורדת אתה רואה את השפתיים שלי על בטנה, ואת ידי מלטפת את חמוקיה.. מסתכלת עליך לראות שאתה מסתכל.. שאני שמה את הרגל שלה על כתפי, מנשקת את הירכיים שלה, מפסקת את השפתיים, מלקקת אותן לאט מסביב, יונקת כל שפה בנפרד, אתה רואה את הלשון שלי מטיילת על הדגדגן אתה רואה אותה מקמרת את הגב, אותי מכניסה אצבע לתוכה.. איזה חום , ורטוב, הקירות שלה חלקים ונעימים.. היא נאנחת קלות אוחזת בכתפי ומנסה לדחוף אותי פנימה לתוכה.. אתה רואה את הלשון מתגלגלת על הדגדגן, ואת האצבע החמה שלי חודרת עמוק יותר באיטיות, מסתובבת לה בפנים אני מוציאה את האצבע וטועמת אותה, מכניסה שוב, אצבע קטנה ומוצצת חזק וטועמת את הטעם שלה, אתה רואה אותי מוציאה את האצבע ומגישה לפיך לטעימה ומתנשקת איתך כשהטעם שלה בשפתותינו. חוזרת אליה ומכניסה את לשוני עמוק לתוכה, האצבעות משחקות עם אברה ויד שנייה מלטפת את גופה, האצבע נכנסת ויוצאת ממנה, מסתובבת , רטובה, חמה, אני מלקקת את הצוף שלה, וחודרת עמוק יותר, מרגישה את הפרח שלה, מתכווץ על לשוני ואני מרטיטה אותה חזק יותר, אתה רואה אותה גומרת על לשוני והאבר שלך מתעבה יותר. אני עולה לנשק אותה על שפתיה טועמות אחת את השנייה כשהטעם שלה מתערבב בתוכי.. ניגשות אליך אוחזות באברך, מתנשקות לשון ללשון על אברך, היא אוחזת ומכניסה אותו לפיה, אני מלקקת את שפתיה, והיא יוצאת. אני מחדירה את אברך לפי, היא מלקקת את שפתי מעבירה לה את אברך שנמצא בפי אליה, ומעבירות אותו מאחת לשנייה.. יורדת לנשק לך את האשכים, מלקקת מסביב ומעבירה לשון בחיבור, היא מתיישבת עליך ויורדת לאט למטה, מכניסה אותך עמוק פנימה לתוכה לחום ולרטיבות שבה, אני מרגישה אותך מתעבה ומנשקת חזק יותר.. היא עולה, לאט מרטיבה כל פיסה ממך היא מחכה למעלה, נוטפת על האבר הזקור, כל המיצים שלה נוזלים למטה, אני מלקטת אותם בלשוני ומגישה לך לנשיקה ארוכה עם הלשונות שלנו, הלשון שלך סביבי מלקטת את טיפות הלהט שלה, תופס את לשוני ומושך אליך ביניקה חזקה.. אני יורדת ומנשקת לך את האבר, המקום בוא היא הייתה, ומפסקת את ישבניה ומכניסה לתוכה אצבע היא יורדת מתיישבת על האצבע שלי והתורן שלך ואני שואבת את האשכים שלך חזק, הלשון שלי משתוללת מסביב משחק איתך לשכל הכיוונים.. האצבע שלי בתוכה ויד שנייה נשלחת לישבן שלך... נכנסת לאט היא עולה ויורדת על האצבע שלי, אני מרגישה מבעד לעור הדק את האבר שלך מתקשח, מרגישה את הדם זורם מהר, מכניסה את האצבע עמוק יותר לשניכם, לישבנים נעים בקצב מהיר לצדדים אתה צועק, היא מצטרפת ושניכם גומרים במהירות יחדיו, אני מרגישה את הכיווצים של שניכם מרגישה את הגל שלי קרב ובה.. אני משחררת אתכם, נשכבים על השטיח הרך, מחבקים אותי ו-....

יש ספר בקרוב?

נכנסתי לבנין,הלכתי לכוון השירותים. חשבתי,לאזעזל למה קראתי את זה בעבודה.כולי התחרמנתי (למרות שחשבתי שהגבר מיותר). נכנסתי לשירותים,הכנסתי את ידי למכנסיים,לתחתונים.הרגשתי שאני רטובה התחלתי לעסות לעצמי את הדגדגן.משכתי את ההנאה,חושבת0מה יהיה אם עכשיו תיכנס מישהי,ניסיתי להחניק את האנחות שלי.גמרתי.עכשיו, כשאני כותבת שורות אלה אני מרגישה שאני שוב רוצה ללכת לשירותים.

כנוע ה

New member
מדהימה

פעם ראשונה שאני כאן. ואני נדהם...חופשי נדהם. אין כמו דומית עם חוש לספר חוויות/פנטזיות.

כנוע ה

New member
אני?

ארצה? תחתון משי הדוק לגופי... ישבני מצפה.. מחשדבותיי מקוות. בוקר טוב לך

מפ33יצה

New member
זודיאק....

אנו יכולים להצליף בו יחדיו או אחד... והשני ....

Z o d i a c

New member
מממ...הרעיון בהחלט קוסם לי!

שיטעם את ידה של הגבירה ואת שוט האדון.

כנוע ה

New member
בוקר

שלום וברכה לגבירה ולאדון. יש לכם מושג מה זה עושה לסאב לראות את זה בבוקר? תודה !

Z o d i a c

New member
רק לראות?

חכה שתחוש את עוצמת שוטי על ישבנך הלוהט. חכה שתחוש את כף ידה על גבירתך מוחקת את החיוך שעל פניך. חכה שתחוש ברגלי המצמידה אותך לרצפה הקרה מזכירה לך את מקומך. חכה שתחוש בדריכת הגבירה המזכירה לך כי אתה שטיח לרגליה. חכה, רק חכה...

כנוע ה

New member
לשון נקבה

אויי... מה אני עושה עם זקפתי שממלאת אותי בבוקר זה? עם התאורים. המחשבות. השוט העתיד לבא... הפנייה אלי בלשון נקבה.. פשששש--איזה פורום מקסים

Z o d i a c

New member
מי פנה אליך בלשון נקבה?

בחיי אוחץ', ככל שאת מתבגרת את כבר לא רואה משהו...

כנוע ה

New member
פ33תית

אם הבנתי נכון פנתה אליי בלשון נקבה אם לא אז סליחה על אי נעימות

Z o d i a c

New member
סליחה?! סליחה??

זה כל מה שיש לך לומר אה? אתה רק תדאג להביא את התחת שלך לכאן, אנחנו כבר נדאג שתתנצל כמו שצריך.

כנוע ה

New member
תחנונים לפניכם

כמובן שתחת (אין כמו משחק מילים) השפעתכם אתחנן לרחמים וליחס. על 4 על הגחון אפיים לפניכם. כנוע לגחמותיכם

Z o d i a c

New member
מממ...אדונך מתחיל לחבב את הרכש

החדש שנכנס לארמונו.
מקווה שלשונך החלקלקה יודעת את מקומה גם בין הסדינים ותדע לנווט בבטחה בין שני העולמות השונים הלא הם הגבירה והאדון.

מפ33יצה

New member
והגבירה מעלה חיוך על שפתיה

אולי בכל זאת יש לעבד מה ללמוד.. |אייקון של מרוצה|

כנוע ה

New member
רטט בגופי למשמע...

ישוב,מכווץ. רועד ונרגש..מצפה וחושש אל מול שליטתכם הולך ויבש כ"כ קר בתחתית הרצפה היא שכנתי עקבים אצבעות ושט על גבי. אני כבר לא שולט נראה לי שאלך לשרותים קצת להתפרק.. ושוב- תודה לכם על היחס.

למעלה