פיתוי קטינים לסקס

שירז**

New member
פיתוי קטינים לסקס

באינטרנט,,,, כותבת כאן מאחר וכבר כל היום אני מנסה לקשר אותו ולא יוצא כנראה בעיה עם השרת,, חדשות למבקרים , אנו עדים לפיתוי וניצול קטינים אלה או אחרים מבחינה מינית, במסגרת האינתיפאדה היינו עדים זה לא מכבר , לתוצאות טרגיות של ניצול תמימותו של נער ופיתוייו למפגש מיני באמצעות האינטרט. האינטרנט הופך להיות אחד האמצעים הנפוצים לפיתוי מיני. למרות נפיצות נושאי הסקס קשים או אחרים ברשת, מעורבות מקבלי ההחלטות בקרב רשויות הבריאות , המחנכים או אנשי מקצוע אחרים על דרכי ההתמודוות עם הבעיה הקטנת ממדי התופעה או מניעתה קטנה ביותר, בגיליון השבועי של ירחון האגודה האמריקאית לרפואה , מובאת לראשונה הערכה של גורמי סיכון לפיתוי קטינים לסקס ברשת, הבדיקה בוצעה באמצעות סקר טלפוני בין אוגוסט 99 ל- פברואר 2000, הסקר בוצע אקראית במידגם שהקיף 1501 ילדים בני 10 עד 17 שנה אשר הצהירו על עצמם שגולשים קבועים באינטרנט, מתוצאות הסקס עולה ש- 19% מהנערים היו חשופים לניסיונות פיתוי מיני ברשת, נמצאו במיוחד בסיכון , אלו שנטו לשוחח בחדרי השיחות (צאט) המשוחחים עם זרים , גיל צעיר ילדים בעלי מטען מצוקתי מוקדם , ובנות , 25% מאלו שעברו חויות ניסיון לשידול ופיתוי מיני הרגישו מועקה לאחר הארוע, תחושת המועקה היתה גבוהה יותר בקרב הצעירים יותר מבין משתתפי הסקר, בן אלו שנעשה ניסיון לשידול לקשר מחוץ לרשת ובקרב אילו שגלישתם לא בוצעה מהבית, מסקנות מבצעי הסקר היו שצעירים רבים הגולשים באינטרנט נחשפים לשידול מיני ולכן הם קוראים למעצבי מדינות הבריאות לפעול בדרך חינוכית בין בני בנוער על מנת להכשירם להתמודד עם תופעות בילתי רצויות של פיתוי ושידול מיני, כולל דיווח ושיחות נפש להסרת המועקה,, זהו חומר למחשבהלחברי הפורום הצעירים,,,,, אי מאג`ין מחר תקבל את המשך המעקב אחר קבוצת הטיפול,, אני חושבת שאתה מספר על עצמך יותר ממה שנידמה לך , אינטואיצה חדה הייתי אומרת,, אבל בהחלט נחמד לשמוע הכל,

e-magine

New member
שירז כתבת דברים חשובים

הלוואי ויקראו אותם יפנימו. גם אני התייחסתי לנושה רחום אופיר ז``ל, בפורום הקודם שלי, אבל אני רוצה להוסיף כאן משהו.מה שמאפיין את אותו המקרה הנוראי מבחינת שימוש לרעה באינטרנט, הוא שאופיר ז``ל נפגש עם המחבלת, ובמפגש הראשון הוא לא נפגע ורצה להיפגש איתה שוב.העניין יצא מגבולות הסייברספייס ועבר למציאות. אופיר ז``ל כביכול קיבל ביטחון, לא ראה ``נורות אזהרה`` והמשיך את הקשר, שנגמר כידוע ברציחתו. לא זו בלבד שהמציאות לא גרמה לגילוי השקר, אלא אף עזרה לחזק את הביטחון. שירז, לגבי מה שאמרת עליי, תביני דבר אחד. מבחינתי יש רק דבר אחד שאני רוצה להסתיר וזאת הזהות שלי. כל היתר , אם אני מסתיר, זה לא נובע מהחלטה אלא מדברים אחרים. את יודעת, אדם חי כמעט 40 שנה בצורה מסויימת, זה שיש לו מחשב עם מודם ואינטרנט לא משנה את האישיות שלו.

למעלה