פיתוי גורלי

אצל אדם זו באמת תמימות

בניגוד לאנשים אחרים פה, שלעניות דעתי דעתם ממש לא נובעת מתמימות, אלא מניסיון להכשיר את השרץ.

אביeג7

New member
לא יודעת ממה זה נובע

אבל מי שבאמת חושב שזה בסדר שהוא נכנס לשם בתירוץ כזה או אחר
חי בסרט

shayCn

New member
לא מומלץ לה לספר לו

זה ברור שהוא ינסה להכחיש ולשכנע אותה אחרת ב1001 דרכים.
ונגיד שהיא תצליח להאמין לו?מה אז?
עדיף במצב כזה לא לעמת אותו עם האמת,אלא להפרד ושתבנה את עצמה מחדש לקשר בריא יותר.
הוא,לעומת זאת,שקוע עד הסוף בחרא של עצמו.הוא אפילו לא יידע
מה מונע ממנו לבנות קשר טוב.
לספר לו שהוא בוגדני,זה לעשות לו טובה גדולה ולהציב לו מראה מול הפנים.לא מגיע לו.

אביeג7

New member
אני לא תכננתי לספר לו,אבל הייתי כ"כ דלוקה

עליו
שהייתי מוכנה שהוא יגיד לי
אוקי,סליחה,אני מת עלייך ואני מצטער וזהו,יותר בחיים אני לא אשקר לך

והייתי לגמרי בטוחה שזה מה שהוא יגיד לי

אבל במקום זה

הוא ממש התרגז שגיליתי אותו במערומיו.. ואמר לי את התרוץ הזה
של ילד בכיתה ב

shayCn

New member
זה עניין של התנהלות בקשר

זה ברור שיהיו תירוצים כשמעמתים מישהו עם האמת המרה.
אני לא סלחני בקטעים כאלו.זה הפאק שלי.

אביeג7

New member
אתה רואה מזה.. אני אפילו הייתי מוכנה לסלוח

לו

ובאמת שציפיתי לתרוץ קצת יותר משכנע מגבר עם תואר שלישי, תואר מהארוורד

ושעובד באחד החברות היותר מצליחות בישראל.

אדיוט

צלשלספק

New member
זו עצה מציינת להכניס אותה ליותר סרטים.

לא הייתי ממהר להסיק מסקנות, אז הם שכבו. SO? יכול להיות שמבחינתו הם כבר לא בקשר? יכול להיות שהוא עדיין לא סגור או נכנס לאתר משעמום מסקרנות או מתוך הרגל או שאולי מישהי פנתה במייל והוא ענה שהוא בקשר.

אני לא טוען שזה הוגן כלפיה או מוסרי (עניין שלו עם עצמו, וסיבותיו שלו - מי יודע?), אבל במקום להרים וואחד פרויקט (כפי שעשתה) לתפוס את הבנאדם "על חם" ואשכרה עוד לפתות אותו עם פרופיל פיקטיבי, במה יש לאנשים להתעסק. ג'יזס.

לא היה פשוט עדיף לפתוח את זה בעדינות איתו, מבלי לרדת למחתרת או להכנס בראב רבו באופן ישיר, לשים לו ככה על השולחן - מה שיגרום לו להכנס לפינה ולפוצץ בעצמו את מה שיש להם. ודווקא נראה שהיא כן בעניין שלו, שאם לא - כלל לא הייתה טורחת להתעסק בעניין.

אביeג7

New member
לא אמרתי לה לעשות מנוי לעקוב אחריו

אבל מכיוון שהיא כבר עשתה זאת
ודההההההה
אתה חושב שהוא כבר לא בקטע שלה?
מה אתה אומר....

צלשלספק

New member
כמדומני, את כתבת בעבר שאת נכנסת לאתר מתוך

הרגל לעיתים, גם אם נכנסת לתחילת קשר, והכוונה לדייטים ספורים.
הלא כך?

נו, אז יכול להיות שגם הוא, אבל ההרגל שלו ממשיך "עוד קצת" במסלול הדייטים. מה שאני אומר שלפני שחורצים את דינו של אדם בפורום וירטואלי בפרדס, הוא זכאי לאיזה שימוע במציאות, לא?
שתפתח איתו בעדינות את הנושא, כמו שכתבה סוזי.

אם הוא בקטע של אחרות, ואשכרה יוצא לדייטים או שוכב עם אחרות, שתסיק את המסקנות, ותעשה מה שנראה לה לנכון.
אם הוא נכנס מתוך הרגל ושעמום או עונה למסרים שצצים לו במייל שהוא "בקשר ובהצלחה", זה כבר סיפור אחר.

אביeג7

New member
נכון,אני נכנסת לפעמים מתוך שיעמום

אבל לא כשאני בתוך תחילת קשר
וכן,3 שבועות שכוללים סקס זה לגמרי תחילת קשר ובעיני זה לא מקובל להכנס ולחפש את הזיון הבא.
הרי אתה לא באמת מאמין שהוא נכנס לאתר כדי לכתוב לנשים, מצטער, אני כרגע יוצא עם מישהי.

אבל
מסכימה איתך שצריך לעלות את הנושא הזה איתו ולראות מה הוא אומר.

צלשלספק

New member
כאחד שמכיר אותך, אני די בטוח שלא היית נכנסת

לאתר אם זה היה ממש רציני.

שנינו מסכימים שהיא צריכה לבדוק את זה מולו, ואם היא תרצה שתעדכן.

אגב, אם היא "תכנס בו חזק", יכול להיות שהיא תכניס אותו לפינה כה חשוכה מעצם הפגיעה בפרטיות שלו (הם מכירים רק שלושה שבועות, וכן אני יודע שהם שכבו) שהיא תשאר בלי בחור וגם בלי תשובה נורמלית, יכול להיות שהוא נכנס רק בגלל שאחרת שלחה מסר והוא ענה,
ויכול להיות ששעמם לו בעבודה ויכול להיות שבא לו זיין כל מה שזז שם, רק חבל שאם היא תנהג בתקיפות על ההתחלה, אולי היא לא תדע.

תראי,
מהניסיון שלי כאחד שנבגד בצורה מכוערת למדי בעבר משני אנשים הקרובים (שנתיים, אחרי שהתגרשתי), הייתה תקופה, ארוכה. שתהיתי, האם נבגדתי כשאני והיא היינו ביחד, גרנו ביחד, או רק הבשיל והתפתח, או האם זה קרה רק אחרי.

בכל מקרה כך או כך זה היה סיפור מכוער למדי.

עבר המון זמן מאז שהתשובה העלומה הפסיקה להטריד אותי באותה תדירות, כך שאני אומר שעדיף לפתוח בנימוס ועדינות. לדפוק על השולחן חזק ולהעמיד בנאדם במקום - תמיד אפשר אחר כך.

אביeג7

New member
אבל התחלה שהיא רצינית

זו הרגשה מאוד אינדיבידואלית.
אני יכולה להגיד לך שבמקרה שאני דיברתי עליו
הייתי בעננים חודש
הייתי בטוחה שזה הכי רציני בעולם
עד שקיבלתי את הסטירת לחי הזו.

ואגב,לא אמרתי שהיא תדבר איתו ממקום של אשמה..
אלא,פשוט לפתוח את הנושא הזה איתו לראות איך הוא מגיב.

לצערי מהניסיון שלי,גבר שבאמת רוצה
לא נכנס לאתרי הכרויות
גם לא מתוך שעמום.

צלשלספק

New member
מסכים שההרגשה היא אינדיבידואלית.

אני לא עקבתי אחרי המקרה של החודש או ייתכן ושכחתי, לא רוצה לחפור לך בעבר, אבל אם תספרי מהי הייתה סטירת הלחי ועוד קצת פרטים מסביב שקיבלת, אדע ואענה בהתאם לתמונה המלאה.

את אכן צודקת.
בחור או בחורה שבאמת רוצים, במיוחד בתחילת הקשר - כ"כ מתלהבים מהפרפרים בבטן ובקשר עוצמתי מאוד ייתכן וכמהים לכל פגישה נוספת או שיחת טלפון, רק המחשבה על להכנס לאתר ההכרויות שהרבה רוצים לברוח ממנו, (והנה שיווקתי את הפורום
) אפילו לא תעבור להם בראש.

אבל לא תמיד הכל הולך לפי מה שרוצים... והכי חשוב לזכור, וזו תגובה גם לשי בהקשר לדו שיח ביננו:

לכל אחד יש את רף המוסר שלו, וצריך גם לקבל בהבנה, בתודעה הכללית שיש כאלו שאולי רף המוסר שלהם גבוה או נמוך כמעה מהמקובל,
וחיים לפי מערכת חוקים וכללים קצת אחרת ממה שאנו הצבנו לעצמנו, בכל אספקט.

כאמור במקרה קיצון של אנשים חסרי מוסר, מצפון ומערכת חוקים כפולה או שלא יכולים לעצור את עצמם, רצוי לסיים את הקשר, אם זוגי או חברי.

אביeג7

New member
הסיפור שהיה לי,היה מזמן

והוא גם מורכב יותר
ובסוף גם יצאתי ביצ'ית איתו
כי מגיע לו

אז אני לא רוצה לכלכך את השם הטוב שיש לי פה

Sponge Worthy

New member
לפי דעתי את עושה טעות חמורה

גם אם הוא יפלרטט קצת עם בחורות באתרי הכרויות, זה לא אומר שהוא לא רוצה אותך.
זה אמנם לא הדבר הכי בסדר בעולם, אבל זו לא סיבה להיפרד מבחור שטוב לך איתו.
אם הוא היה מזיין מישהי אחרת - זה היה סיפור אחר. אבל להתכתב באתר הכרויות, אפילו לדבר עם מישהי בטלפון - זה לא כזה סיפור.

חבל שאת שמה מכשול בפני עיוור. אגב, את לא פחות לא בסדר ממנו עם הדבר שעשית.
בהצלחה.

אביeג7

New member
ומי אמר שהוא לא נפגש ושוכב עם אחרות?

גבר שיוצא עם מישהי 3 שבועות
לא צריך להיות באתר הכרויות
ולא משנה מה הסיבה.

אם הוא נמצא שם כנראה זה לא סתם
ואני בטוחה שאם תהיה לו הזדמנות
הוא גם יצא וישכב עם אחרות.

איפה עובר הקו?

נניח שאתה יוצא עם משהי חודש ואתה מתחיל לפתח רגשות כלפיה (יש דבר כזה? או שרובכם מחפשים רק לזיין ואם יצא במקרה אז גם להתאהב?) אתה מגלה שהיא באתרי הכרויות, דיברה עם מישהו ואפילו יצאה לדייט-שניים (נגיד שלא שכבה איתו). איפה עובר הקו?

Sponge Worthy

New member
ברור שאני לא אוהב את זה

אם אני אגלה שאני יוצא עם מישהי 3 שבועות, והיא מסתובבת באתר הכרויות. אבל אם אני ארגיש שזה-זה, אני לא אנתק איתה את הקשר.
לא יודע מה איתך, התחושה שלי היא שלא קל כך קל למצוא אהבה בגילנו. אז אם מצאתי משהו שיש לו פוטנציאל אמיתי להפוך לקשר משמעותי - אני אצטרך סיבה מאוד-מאוד טובה לגמור קשר כזה.

אבל יכול להיות שאצלך המצב הוא אחר, ואת מוצאת אהבה בקלות. אם זה המצב - אז תזרקי אותו ותמצאי מישהו אחר.

למעלה