טוב, את ממש לא ברורה כאן, אבל ננסה לענות על..
השאלה משני הכיוונים 1. לא ברור אם את רוצה לעשות את הפרוייקט שלך בפלאש, או שאת רק רוצה לקחת סרטון פלאש בשביל אנימציה. אם יש לך סרטון בפלאש ואת רוצה להכניס את האנימציה שלו לסצנה התלת מימדית - יש כמה אפשרויות: א. ליצא את הסרטון לקובץ GIF - ולטעון את הGIF על האובייקט שאת רוצה שיהיה עם אנימציה. ב. ליצא את הסרטון להרבה קבצי BMP,JPG או PNG - כשבכל תמונה יש פריים אחרים - ולטעון את התמונות האלה על האובייקט שאת רוצה, רק צריך לדאוג לתזמן אותן כמו שצריך ג. אפשרות שקיימת, אבל לא ריאלית, לטעון את הקובץ פלאש עצמו על האובייקט. זה מסובך. שמעתי על מנועים מקצועיים שעושים את זה. במקומך לא הייתי נכנס לסיפור הזה. אם את רוצה לעשות את כל הפרוייקט שלך בפלאש - אז זה סיפור אחר בקשר לשאר השאלות שלך: מנוע זה כלי. יש מנועים שקשורים רק לגרפיקה, יש מנועים שקשורים רק לפיזיקה, יש מנועים לכל אספקט בפיתוח משחק. בנוסף, יש מנועים שמגיעים עם כל התכונות, גם כלים נוחים ויעודיים לעבודה עם המנוע, וגם עבודה עם גרפיקה, פיזיקה, דמויות, אפקטים וכו' וכו'. יש כאלה שהם חינמיים, אופן סורס, לרוב יהיה יחסית מסובך להשתמש בהם. ויש כאלה שבתשלום, חלקם פחות טובים מכאלה שהם אופן סורס, חלקם מתעלים עליהם בכמה וכמה רמות. בסופו של דבר, זה תלוי בצרכים של מפתחי המשחק. מאיה זו תוכנה לגרפיקה, זה לא מנוע. היא שומרת קבצי מודלים בפורמט מסוים, ומנועים קוראים את הפורמט הזה ומציגים את המודלים. אין לך סיבה לקנות אותה, אין לך סיבה להכנס אליה, אין לך מה להשתגע איתה בפרוייקט שלך. אם הייתי במקומך, קודם הייתי עובד על המהות של הפרוייקט, על מה שחשוב שיהיה בו בתאכלס, ורק אחר כך אם יש זמן, עובד על כל נושא הגרפיקה. אם תתעסקי עכשיו בתצוגה של הפרוייקט - זה יקח לך הרבה זמן ומשאבים, וחשוב לך הדבר הזה בשביל ציון