פיתוח משחקי מחשב?

דני342

New member
פיתוח משחקי מחשב?

היי,

אני סטודנט למדעי המחשב בשנה ג' ורוצה בסוף התואר ללמוד פיתוח משחקים :)

שמעתי שקיימת תכנית לעיצוב ופיתוח משחקים בבית ברל, האם מישהו שמע על התכנית או מכיר תכניות נוספות?

האם תכנית כזאת תעזור לי להשתלב בתעשיית המשחקים בארץ?

פיתוח משחקי מחשב

קיימות תוכניות רבות נוספות כמו של הבינתחומי בהרצליה והאוניברסיטה הפתוחה.
בארץ אין ממש תעשיית משחקים, פיתוח משחק דורש כסף רב והשקעה רבת שנים.
מאידך משחקי פלטפורמות או אפליקציות הם בהחלט אפשרות.

rozmari100

New member
לא מדויק

מעבר לתגובתו של ליאור כהן על התעשייה הבהחלט במגמת פיתוח בארץ –
התכנית של הבינתחומי היא רק קורס במסגרת תואר ומיועדת רק לאנשים שלומדים מדעי המחשב בבינתחומי. לתעשיית המשחקים המתפתחת בארץ מגיעים אנשים מכל מיני תחומים, ביניהם תחומי העיצוב השונים וגם אנשים שבכלל מגיעים מעולם הפנזטיה והספרות שהצד שלהם הוא פיתוח הנרטיב האינטרקטיבי הנדרש למשחק.
על התכנית באוניברסיטה הפתוחה לא שמעתי...

LiorCohen123

New member
יש תעשייה בארץ

היי דני,

בתור בוגר בית ברל אני יכול להגיד שהתכנית מעולה ותרמה לי המון. הרבה אנשים שמסיימים את התכנית משתלבים בתעשיית המשחקים בארץ.

וזה לא נכון להגיד שאין תעשייה של משחקים בארץ. התעשייה פה מתפתחת בקצב מאוד מהיר, וכל שנה יש יותר ויותר משחקים מצוינים וחברות משחקים חדשות.

משחקי AAA אולי אין עדיין, כי אלו משחקים שדורשים תקציבים אדירים וצוותים של מאות אנשים, אבל יש משחקים פייסבוק, משחקי מובייל ומשחקי אינדי רבים, איכותיים יותר כל שנה.

בין חברות ישראליות שמצליחות ברמה בינלאומית - פנטקטיקס (עשו את משחק הפייסבוק של משחקי הרעב), פלייטיקה, פלריום, ספייקי סנייל, סיידקיק...

העובדה שמדובר שתעשייה מתפתחת רק אומרת שזה זמן מצוין להשתלב בה, כי אם אתה מוכשר ויודע לעבוד קשה, יש סיכוי מאוד גדול להצליח ולהתבלט.

בהצלחה!

Stav154

New member
התכנית בבית ברל

היי דני,

אתה מוזמן להגיע ליום הפתוח של התכנית לעיצוב ופיתוח משחקים במדרשה, שיתקיים ב - 30.5.13 בשעה 17:00

תוכל לשמוע עוד פרטים הן מהמורים שלנו והן מהבוגרים שלנו - שיגיעו ויציגו את המשחקים שעשו במסגרת התכנית, וגם משחקים שעשו אחרי סיום הלימודים.

דף התכנית בפייסבוק - https://www.facebook.com/gamedevelopmentstudies

לעוד מידע אתה מוזמן לפנוות אליי בפרטי.

בהצלחה!

Stav154

New member
יום פתוח - התכנית בבית ברל

הפוסטר ליום הפתוח שלנו:

למעלה