פיתוח מערכות למידה?

expecto

New member
פיתוח מערכות למידה?

שלום לכולם. אני מדריכה במקצועי, אבל לא מזמן נאסר עליי ע"י רופא להמשיך להדריך מפאת בעיות במיתרי הקול. האיסור הזה מגביל אותי מאוד ולא מאפשר לי לעסוק בתחום הזה שאותו אני מאוד אוהבת. למזלי, יש לי גם מס' יכולות ונסיון בתחומים נוספים כמו הוראת מחשבים ועיצוב דיגיטלי (בניית אתרים, עיצוב ממשקים פשוטים ועוד). רציתי לדעת האם במקרה הזה תחום פיתוח הוראה\ פיתוח מערכות למידה יתאים לי? האם התחום מפותח או קיים בשוק העבודה והלימודים היום? האם יש מקום כלשהו ללמוד את הנושא כמקצוע? תודה!

פיתוח תוכניות לימודים

מוסדות המלמדות את הנושא: תשס"ו נלמד במחלקה להוראת הטכנולוגיה והמדעים. מידע נוסף ראו הוראה-מדעים וטכנולוגיה. תואר ראשון ארבע שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 04/8292111 קרית הטכניון 32000 טכניון חיפה מידע נוסף במוסד תשס"ו בחוג לחינוך - מוקד לעיצוב הוראה וטכנולוגיות חינוכיות. מידע נוסף ראו חינוך. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי או מצרף 04/6900988 ד"נ גליל עליון 12210 מכללת תל חי, לימודים אקדמיים מידע נוסף במוסד תשס"ו בחוג לחינוך: במגמת למידה והוראה - התמקדות בתוכניות לימודים. מידע נוסף ראו חינוך. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ' עברית, בי"ס לחינוך בפקולטה למדעי הרוח, י"ם מידע נוסף במוסד תשס"ו נלמד בחוג להוראת המדעים. מידע נוסף ראו הוראת מדעים וטכנולוגיה. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ' עברית, פקולטה למדעי הטבע ומתמטיקה, י"ם מידע נוסף במוסד תשס"ו נלמד במחלקה להוראת הטכנולוגיה והמדעים. מידע נוסף ראו הוראה-מדעים וטכנולוגיה. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 04/8292111 קרית הטכניון 32000 טכניון חיפה מידע נוסף במוסד תשס"ו בחוג לחינוך: מגמה לפיתוח מערכות חינוך. ראו חינוך. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 04/8240325 דרך אבא חושי 31905 אונ' חיפה, פקולטה לחינוך מידע נוסף במוסד תשס"ו נלמד במחלקה להוראת המדעים. הלימודים בשפה האנגלית. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 08/9342924 ת.ד. 26 מדרשת פיינברג 76100 מכון ויצמן למדע, רחובות מידע נוסף במוסד תשס"ו בחוג לחינוך - תכנון לימודים והוראה - מגמת תיכנון לימודים. מידע נוסף ראו חינוך תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, בי"ס לחינוך בפקולטה למדעי הרוח מידע נוסף במוסד תשס"ו בחוג לחינוךבחטיבה לתוכניות לימודים והוראה: תוכניות לימודים והוראה, תוכניות לימודים והוראת מדעים. מידע נוסף ראו חינוך תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, בי"ס לחינוך בפקולטה למדעי החברה, רמת גן מידע נוסף במוסד תשס"ו במחלקה לחינוך: מסלול לתוכניות לימודים והוראה. ראו חינוך. גם מגמה במדעי הלמידה במסגרת המסלול להוראה ותוכניות לימודים. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 08/6472788 ת.ד.653 וולפסון 4 84105 אונ' בן גוריון, בי"ס לחינוך בפקולטה למדעי החברה, באר שבע מידע נוסף במוסד 11/2005 תוכנית למנהיגים חינוכיים בכירים, לקידום החינוך בישראל ובקהילות היהודיות ברחבי העולם. ראו במקצוע ניהול בתי ספר. לימודי תעודה לאחר תואר שני שנתיים מסלול יום תואר שני 02/5688808 ת.ד 10613 93553 בי"ס מנדל למנהיגות חינוכית, ירושלים יש לציין שהצוותים העוסקים בתוכניות לימודים הם מצומצמים ולכן רוב בוגרי המחלקה "לתוכניות לימודים והוראה" עוסקים בהוראה, במינהל חינוכי ובפיקוח, רק מיעוטם עוסקים בעריכת תוכניות לימודים.

למעלה