היום אני הולך לי במזדרון ופתאום אני רואה פוסטר של פישי הגדול. זה היה באמצע שיעור אז הייתי חייב לחזור אבל הספקתי לקרוא שזה משהו שהוא עושה סדנת היפ הופ וראגיי או משהו כזה. הוא עושה את זה ברמת השרון. למישהו יש מושג מה זה לעזעזל?
חוג מפגר של מוזיקה שחורה שבסיום השנה אתה מוציא "דיסק" (זה לפחות מה שיש קרוב לירושלים) חרא של דבר ילדים נרשמים לזה כמו לכל חוג רגיל והוא מלמד אותם איך לכתוב ליריקס ובסוף כל שנה יוצא דיסק בלי לראות למי יש כשרון, סגנון, כלום למי שיש כסף יכול להרשם, "ללמוד" ולהוציא דיסק מפגר זה ראפ רק לעשירים
עדיך שהוא יעבוד בתור מאבטח או ברמן? הוא מצא עבודה שהוא נהנה לעשוק בה ואין בזה כל רע. מה מפריע לך שיש כאלה עם כסף שבא להם להשקיע בזה? אולי אתה פשוט מקנא שהוא חי ממה שהוא אוהב ואתה לא? לא יכול להיות...
אני שם. זתומרת בגבעת זאב גם יש חוג כזה. קודם כל זה לא לעשירים........זה עולה לי 150 שקל ל3 חודשים וזה אחלה. הוא בודק כשרנות והוא מפתח אותם ומתאים לכל אחד את הסגנון שלו. אז באנג אם אתה לא יודע אל תדבר סתם. וזה טעייייייייים אז כדאי לך להרשם תגיד לו שטורנדו מגבעת זאב שלח אותך.
עכשיו ילד שלפני שבוע לא ידע מה זה מוזיקה שחורה יגיד לי להרשם לחוג ואם אין לו כשרון? הוא מעיף אותו? לא נראה לי, כל עוד ישלמו לו הוא ישאר ו"טורנדו" מגבעת זאב שלח אותי וואו תגיד לו שבאנג מרמות ירושלים לא צריך אותו (באנג מרמות שלח אותך אליו) עכשיו לך "תחרוש" על מוזיקה שחורה אתם לא מבינים אה? או שזה בא מאהבה או שזה לא בא בכלל ו50 ש"ח בחודש זה גם כסף, חינם זה בלי כסף...
קודם כל אני במוזיקה שחורה עוד לפני שההורים שלך עשו את הטעות הגדול שלהם והביאו אותך.נקודה. חוצמזה ש50 שקל בשביל קורס כזה כולל הפקת שיר זה מעט מאוד כסף. מה אתה מעדיף? את מה שעשו ביאגה? שסחטו מאנשים אלפי שקלים בשביל כמב שירי-אגו מפגרים ועוד היה להם את האומץ להוציא גם "מיקרופון למקסימום 2" זה בושה להיפהופ. ולך תאונן ותגיד שטורנדו מגב"ז שלח אותך.
אני חושב שאתם צריכים להתעסק קצת ביחסי ציבור, יעזור לכם, ויעזור לכולנו. התדמית שלכם על הפנים בקרב האנשים שאני מנחש שהם קהל היעד העיקרי שלכם. באמת שאני אומר את זה מתוך רצון שיהיה לכם טוב.
בשביל כל המטומטמים שלא מבינים מה זאת הסדנה של פישי: פישי נותן ל20 צעירים הזדמנות, אחרי זה רק המוכשרים מביניהם יכולים להשאר איתו.. פישי עושה את זה מרצון.. לא בשביל הכסף! ואם הייתם מכירים אותו כמו שאני מכירה אז לא הייתם מדברים עליו ככה!! מי שמלכלך על פישי ועל הסדנה שלו לא יודע כלום... אז שישתוק! ומי שלא רוצה לבוא לסדנה ויש לו כישרון ההפסד כולו שלו!! זהו, זה מה שיש לי להגיד.. ביי
טוב תראה אני בכלל לא רוצה לנסות לשכנע אותך.. זה לא משנה אתה לא קולט??? אתה לא מכיר ת´בן אדם!! אתה לא מכיר את הכישרון שלו.. בטח אתה כמו כולם אוהב את סאב והצל... לא שיש משהו רע בלאהוב אותם.. אבל אתה לא מבין מי זה פישי... גם אני לא הבנתי, והיום אני מבינה ומעריכה את הבן אדם... סאב היה מת לכבוד שיש לפישי!!
סאב והצל אני אוהב מוזיקה שחורה טובה בכל מיני שפות בארץ אני גם אוהב את כלא 6, הארכיון, פיזדה בזמנם, שבק"ס לדורותיו, סגול 59 (קצת), ועוד המווון וגם כאלה שעוד לא מוכרים... ופישי לא נכנס אצלי להגדרות של מוזיקה שחורה
סבבה... אני חושבת שאתה יודע מה אתה אוהב.. אבל בקשר לבן אדם- פישי אחל גבר! והוא עושה את זה מרצון.. ומי שיגיד אחרת אני אוכיח לו שהוא טועה.. bang- הבנתי מה אתה מנסה להגיד... שהוא לא ראפר בשבילך... זאת הדעה שלך- זכותך.. תמשיך לשמוע מה שאתה אוהב..
המוזיקה של פישי אחלה. וחצמזה אפחד לא שאל מה אתה מעדיף אז תעשה את זה עם החברים שלך ואם אי פעם תוציא שיר עם משמעות ולא רק אגו זה לא יהיה ברמה מוקלטת כמו שאנחנו נפיק..........נחכה ונראה.