פישי הגדול!!!

• פותח הנושא kref
  • פורסם בתאריך

kref

New member
פישי הגדול!!!

היום אני הולך לי במזדרון ופתאום אני רואה פוסטר של פישי הגדול. זה היה באמצע שיעור אז הייתי חייב לחזור אבל הספקתי לקרוא שזה משהו שהוא עושה סדנת היפ הופ וראגיי או משהו כזה. הוא עושה את זה ברמת השרון. למישהו יש מושג מה זה לעזעזל?

Mc Bang

New member
כן

חוג מפגר של מוזיקה שחורה שבסיום השנה אתה מוציא "דיסק" (זה לפחות מה שיש קרוב לירושלים) חרא של דבר ילדים נרשמים לזה כמו לכל חוג רגיל והוא מלמד אותם איך לכתוב ליריקס ובסוף כל שנה יוצא דיסק בלי לראות למי יש כשרון, סגנון, כלום למי שיש כסף יכול להרשם, "ללמוד" ולהוציא דיסק מפגר זה ראפ רק לעשירים

omritoto

New member
לאן הגענו?!?!

איזה טימטום היה לעסקן (שקורא לעצמו אמן) שהמציא את החוג הזה! מכל דבר היום עושים כסף

EmGee

New member
מה בעיה שלך?

עדיך שהוא יעבוד בתור מאבטח או ברמן? הוא מצא עבודה שהוא נהנה לעשוק בה ואין בזה כל רע. מה מפריע לך שיש כאלה עם כסף שבא להם להשקיע בזה? אולי אתה פשוט מקנא שהוא חי ממה שהוא אוהב ואתה לא? לא יכול להיות...

MC ToRnAdO

New member
כן

אני שם. זתומרת בגבעת זאב גם יש חוג כזה. קודם כל זה לא לעשירים........זה עולה לי 150 שקל ל3 חודשים וזה אחלה. הוא בודק כשרנות והוא מפתח אותם ומתאים לכל אחד את הסגנון שלו. אז באנג אם אתה לא יודע אל תדבר סתם. וזה טעייייייייים אז כדאי לך להרשם תגיד לו שטורנדו מגבעת זאב שלח אותך.

Mc Bang

New member
הנה זה מתחיל

עכשיו ילד שלפני שבוע לא ידע מה זה מוזיקה שחורה יגיד לי להרשם לחוג ואם אין לו כשרון? הוא מעיף אותו? לא נראה לי, כל עוד ישלמו לו הוא ישאר ו"טורנדו" מגבעת זאב שלח אותי וואו תגיד לו שבאנג מרמות ירושלים לא צריך אותו (באנג מרמות שלח אותך אליו) עכשיו לך "תחרוש" על מוזיקה שחורה אתם לא מבינים אה? או שזה בא מאהבה או שזה לא בא בכלל ו50 ש"ח בחודש זה גם כסף, חינם זה בלי כסף...

MC ToRnAdO

New member
ררררררר........

קודם כל אני במוזיקה שחורה עוד לפני שההורים שלך עשו את הטעות הגדול שלהם והביאו אותך.נקודה. חוצמזה ש50 שקל בשביל קורס כזה כולל הפקת שיר זה מעט מאוד כסף. מה אתה מעדיף? את מה שעשו ביאגה? שסחטו מאנשים אלפי שקלים בשביל כמב שירי-אגו מפגרים ועוד היה להם את האומץ להוציא גם "מיקרופון למקסימום 2" זה בושה להיפהופ. ולך תאונן ותגיד שטורנדו מגב"ז שלח אותך.

Mc Bang

New member
מה אני מעדיף?

ללמוד ולעשות את זה עם חברים שלי לבד בלי לסמוך על בולשיט של אחרים

baduist

New member
עצה\רעיון, באמת בידידות, כפרה.

אני חושב שאתם צריכים להתעסק קצת ביחסי ציבור, יעזור לכם, ויעזור לכולנו. התדמית שלכם על הפנים בקרב האנשים שאני מנחש שהם קהל היעד העיקרי שלכם. באמת שאני אומר את זה מתוך רצון שיהיה לכם טוב.

פישי אחלה!

בשביל כל המטומטמים שלא מבינים מה זאת הסדנה של פישי: פישי נותן ל20 צעירים הזדמנות, אחרי זה רק המוכשרים מביניהם יכולים להשאר איתו.. פישי עושה את זה מרצון.. לא בשביל הכסף! ואם הייתם מכירים אותו כמו שאני מכירה אז לא הייתם מדברים עליו ככה!! מי שמלכלך על פישי ועל הסדנה שלו לא יודע כלום... אז שישתוק! ומי שלא רוצה לבוא לסדנה ויש לו כישרון ההפסד כולו שלו!! זהו, זה מה שיש לי להגיד.. ביי

Mc Bang

New member
פישי עוד המורה

קודם שילמד בעצמו מה זה היפ הופ ערסוואת של מזרחית צורחים לו לרדת מהבמה בחישגוזים בבארבי אבל ההומו הזה ישאר שם וינחה ת´ערב בלי שמישהו סובל אותו חרא זמר

רעכןחםרןאו

טוב תראה אני בכלל לא רוצה לנסות לשכנע אותך.. זה לא משנה אתה לא קולט??? אתה לא מכיר ת´בן אדם!! אתה לא מכיר את הכישרון שלו.. בטח אתה כמו כולם אוהב את סאב והצל... לא שיש משהו רע בלאהוב אותם.. אבל אתה לא מבין מי זה פישי... גם אני לא הבנתי, והיום אני מבינה ומעריכה את הבן אדם... סאב היה מת לכבוד שיש לפישי!!

Mc Bang

New member
תאמיני לי אני בכלללל לא גרופי של

סאב והצל אני אוהב מוזיקה שחורה טובה בכל מיני שפות בארץ אני גם אוהב את כלא 6, הארכיון, פיזדה בזמנם, שבק"ס לדורותיו, סגול 59 (קצת), ועוד המווון וגם כאלה שעוד לא מוכרים... ופישי לא נכנס אצלי להגדרות של מוזיקה שחורה

סבבה

סבבה... אני חושבת שאתה יודע מה אתה אוהב.. אבל בקשר לבן אדם- פישי אחל גבר! והוא עושה את זה מרצון.. ומי שיגיד אחרת אני אוכיח לו שהוא טועה.. bang- הבנתי מה אתה מנסה להגיד... שהוא לא ראפר בשבילך... זאת הדעה שלך- זכותך.. תמשיך לשמוע מה שאתה אוהב.. :)

Mc Bang

New member
בסדר

אבל ת´רעיון של החוג אני גם לא אוהב זו דעתי זכותי אל תריבו, כי מילא לא תשנו ת´דעה שלי

אני יודעת

אני יודעת שאני לא אשנה ת´דעה שלך.. וגם אין לי כוונה... מה שאני יכולה להגיד לך זה: בהצלחה...

MC ToRnAdO

New member
.

המוזיקה של פישי אחלה. וחצמזה אפחד לא שאל מה אתה מעדיף אז תעשה את זה עם החברים שלך ואם אי פעם תוציא שיר עם משמעות ולא רק אגו זה לא יהיה ברמה מוקלטת כמו שאנחנו נפיק..........נחכה ונראה.

Mc Bang

New member
חחחחח

כבר יש חתיכת מפגר עכשיו אנחנו מתחילים בשלב המעשי - הופעות לאט לאט אולי תשמע עלינו

MC ToRnAdO

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן בטח............. מס´ 1 בתל עזזיה באנג והג´עלולים!!!

למעלה