פירשתי עוד שיר

פירשתי עוד שיר../images/Emo70.gif

קבלו במחיאות כפיים
(זה אמור להיות מחיאות כפיים) את 97 בוני וקלייד
שיר המשך לשיר קים... משהו ענק
קבלו : Bonnie and Clyde / Eminem 97 רק שנינו… (X8) מותק אבא שלך אוהב אותך (היי) ואני תמיד יהיה פה בשבילך (היי) לא משנה מה יקרה את כל מה שיש לי בעולם הזה אני לעולם לא אוותר בשבילך על כלום אף אחד בעולם הזה לעולם לא יקח אותך ממני אני אוהב אותך בואי, היי היי, אנחנו הולכים לחוף קחי שני צעצועים ותני לאבא לקשור אותך למושב באוטו הו איפה אמא? היא לוקחת תנומה קטנה בתא המטען הו הריח הזה (וואי) אבא החייב לדרוס בואש עכשיו אני יודע מה את חושבת- זה קצת מאוחר ללכת לשחות אבל אנת מכירה את אמא שלך, היא אחת מהסוג הזה של הנשים שעושות דברים משוגעים, ואם לא תתן לה לעשות את זה, היא תזרוק עליך משהו על תשחקי עם הסכין צעצוע של אבא, מותק, תעזבי את זה (לא!) אל תראי כל כך מאוכזבת, למה את ביישנית? את לא רוצה לעזור לאבא לבנות ארמון חול? (יאייי) ואמא אמרה שהיא רוצה להראות עד כמה רחוק היא יכולה לצוץ ואל תדאגי בקשר לצוואר שלה בו-בו קטנה זאת רק שריטה קטנה- זה לא כואב, היא אכלה ארוחת ערב בזמן ששתפו אותך והיא שפכה קטשופ על החולצה שלה אמא מבולגנות, נכון? אז תני לה לשטוף את עצמה במים אני ואת נוכל לשחק רק שנינו, נכון? פזמון רק שנינו… (X2) ומתי שאנחנו נרכב! רק שנינו… (X2) רק אני ואת! רק שנינו… (X2) ומתי שאנחנו נרכב! רק שנינו… (X2) רק אני ואת! רואה מותק.. יש מקום שנקרא גן עדן ומקום שנקרא גיהנום מקום שנקרא בית סוהר ומקום שנקרא כלא ואבא בוודאי בדרך לכולם חוץ מאחד כי אמא קיבלה בעל חדש ובן חורג ואת לא רוצה אח נכון? (לאאאא) אולי מתי שתתגברי כדי להבין קצת יותר אני אסביר לך אבל בשביל עכשיו רק נגיד שאמא הייתה רק ממש ממש רעה היא הייתה מרשעת לאבא מאד מאד עיצבנה אותו אבל אני עדיין מרגיש ששמתי אותה על פסק זמן תחזרי לכסא שלך מותק, תפסיקי לנסות לצאת מכיסא (וואהה) אמרתי לך שזה בסדר הייהיי, רוצה את בא-בא? קחי לילה-לילה? נא אה בוו גו גו גגה גה? לעשות לך גו-גו קה קה? אבא יחליף לך חיתול ננקה את התינוק כדי שילך לישון-לישון אבא שלך יעיר אותך בדיוק מתי שנגיע למים 97 בוני וקלייד, אני והבת שלי פזמון ישנונית קטנה תתעורי הגענו, לפני שנשחק אנחנו ניקח את אמא לטיול קטן להליכה בחוף מתוק, אל תבכי חמודה, אל תקבלי את הרעיון הלא נכון אמא יותר מידי עיפה כדי לשמוע את הבכי שלך באוזן שלה (מא-מאא) בגלל זה את לא יכולה להעיר אותה, אבל אל תדאגי אבא עשה מיטה לאימא, ליד האגם הנה, את רוצה לעזור לאבא לקשור חבל מסביב לאבן הזאת? (כן!) אנחנו נקשור את זה לרגליים שלה ואנחנו נגלגל אותה מחוץ לסירה מוכנה עכשיו, אנחנו עושים את זה, מתי שאני סופר עד שלוש... אחת, שתיים, שלוש, ווייייייי (ווווושששש) הנה הולכת אמא, שוקעת במים אין יותר מריבות עם אבא, אין יותר אח חדש שלחי לה נשיקת ביי ביי, תגידי לאמא שאת אוהבת אותה (אמממא!) עכשיו נלך לשחק בחול, נבנה טוריה וגרוטאות אבל לפני זה, תעזרי לאבא להוציא עוד 2 דברים מתא המטען פזמון רק שנינו… (X4) רק אני ואת מותק זה כל מה שאנחנו צריכים בעולם הזה רק אני ואת אבא שלך תמיד יהיה שם בשבילך אבא שלך תמיד יאהב אותך תזכרי את זה אם אי פעם תצטרכי אותי אני אהיה תמיד פה בשבילך אם אי פעם תצטרכי משהו, רק תשאלי אבא יהיה ממש כאן אבא שלך אוהב אותך אני אוהב אותך מותק

k k1

New member
תודהההההההה!! אבל,

זה לא שיר המשך לקים,השיר הזה מופיע ב "the slim shady lp" וקים מופיע ב "the marshelle mattars lp" שכמובן יצא אחרי זה....... תגידי,את יכולה לתרגם את buissnes ??

אני אתרגם מתישהו....

וזה כן המשך כי תסתכל: בקים הוא חונק אותה ושם אותה בתא מטען, בבוני וקלייד הוא מוציא ותה מתא המטען וזורק אותה לאגם... והרבה מאד מקורות כבר אמרו את זה...

k k1

New member
אבל זה לא הגיוני!

זה לא אמור להיות הפוך? קודם השיר עצמו יוצא ואז ההמשך שלו, איך יכול להיות שקודם יצא השיר המשך,ורק אחר כך השיר הראשון.......? זה ברור שיש קשר בין השירים האלו והם דומים נורא.......אבל כל הקטע ממש לא ברור לי...

FuSe

New member
יש מצב שהוא כתב את Kim לפני בוני

וקליד 97 אבל הוא איכשהו הוא החליט לשים את השיר בוני וקלייד קודם

תקשיבי שניה!!!!

אולי תתרגמי משהו עדכני ולא שירים ישנים שלו תתרגמי משהו מהדיסק החדש זה נראה לי יותר טוב וגם הרבה יותר מעניין מה את אומרת???

אני מתרגמת שירים שמעניינים אותי..

שירים שאני ממש רוצה לדעת מה הם מתכוונים ולא סתם שירים בגלל שהם חדשים.... וגם עכשיו אני בתקופה מפוצצת של מבחנים אז לא תראו הרבה פירושים... סורי...

לא אמרתי...

וויט אמריקה זה שיר ענק ואני מתה עליו אבל אמרתי לך שאני ממש במחסור זמן... אז אולי בעתיד בקרוב..

למעלה