פירשתי עוד שיר

פירשתי עוד שיר../images/Emo70.gif

קלטו את זה
Hailie's Song- השיר של היילי/ אמינם יו, אני לא יכול לשיר אני מרגיש כמו שיר אני רוצה לדפוק ת'שירה כי אני מאושר כן, אני מאושר אה אה קיבלתי את התינוקת שלי בחזרה יו, תבדוק את זה יש ימים שאני יושב, בוהה בחלון שלי צופה בעולם הזה חולף לפעמים אני חושב שאין שום דבר כדי לחיות עבורו אני כמעט נשבר ובוכה לפעמים אני חושב שאני משוגע אני משוגע, או כל כך משוגע למה אני פה, אני סתם מבזבז ת'זמן שלי? אבל אז אני רואה את התינוקת שלי פתאום אני לא משוגע הכל פתאום נראה מובן שאני מסתכל לעיניה פזמון לפעמים אני מרגיש שהעולם על הכתפיים שלי כולם נשענים עליי כי לפעמים אני מרגיש שהעולם תכף נגמר אבל אז היא חוזרת אליי התינוקת שלי (היילי צוחקת) ממשיכה לגדול אני צופה בה גודלת בגאווה אנשים מתבדחים, כי הם לא מבינים אותי הם לא רואים את הצד האמיתי שלי אני מתנהג כאילו שטויות לא מעניינות אותי אבל בפנים זה מוציא אותי מדעתי החוסר ביטחון עצמי יכול לאכול אותי חי אבל אז אני רואה את התינוקת שלי פתאום אני לא משוגע הכל פתאום נראה מובן שאני מסתכל לעיניה פזמון כן, אם הייתי יכול לשיר, הייתי ממשיך לשיר את השיר הזה לבת שלי אם יכולתי להכות את הפתקים, הייתי מפוצץ משהו ארוך כמו אבי כי להראות לה איך אני מרגיש כלפיה, כמה גאה אני שקיבלתי אותה אלוהים, אני אבא, אני כל כך שמח שאמא שלה לא הפילה אותה (צנזור) עכשיו אתה בוודאי מקבל את התמונה הזאת מהאישיות הציבורית שלי ושאני מחזיק אקדח ומכור לסמים שתלוי באמא שלו אבל אני רוצה לנצל את הזמן הזה כדי להיות כנה הצורה מושלמת כי יש הרבה שטויות שאני מחזיק בפנים ובנשמה שלי, ורק יודע שאני אהיה קר יותר ככל שאגדל הסלע שעל הכתפיים שלי נהיה כבד וקשה להחזקה וזה כמו המשקל של העולם ואני חושב שהצוואר שלי נשבר, אולי אני אוותר או אנסה לחיות בתקוות? עכשיו תסתכל, אני אוהב את ביתי יותר מאשר את החיים עצמם אבל יש לי אישה שהחליטה לעשות את חיי לגיהנום אבל טיפלתי בזה טוב, כל כך הרבה סיכויים, בן אדם, זה חבל, יכול להיות מישהו אחר אבל השנים שביזבזתי הם כלום לעומת הדמעות שספגתי אז הנה מה שאני מתמודד איתו: 3 פשעים, 6 שנים של צווי מניעה הלכתי לכלא בשביל האישה הזאת, הייתי מוכה בשביל האישה הזאת הלכתי מכות עם גבים של אנשים, הגעתי למצב הכי גרוע בשביל האישה הזאת בן אדם, הייתי צריך לדעת שזה יבוא, למה דחפתי תזין שלי? אבל עזוב את זה, זה נגמר, אין יותר סיבות לבכות קיבלתי את התינוקת שלי, אולי האישה היחידה שאני אוהב ביותר, היילי אז בן אדם, נסה מחר, נחמד כן לדעת התינוקת שלי חזרה זרועות של הבעל החוקי שלה ופתאום זה נראה שהטרף של הכתפיים עזב זאת המתנה הכי גדולה שאתה יכול לקבל המשקל הוסר עכשיו אני לא מרגיש שהעולם על הכתפיים שלי שכולם נשענים עליי כי התינוקת שלי יודעת שאבא שלה חייל שום דבר לא יכול לקחת אותה ממני הוווו!! אמרתי לך שאני לא יכול לשיר. או שיהיה, ניסיתי היילי, זוכרת שאני אמרתי אם אי פעם תצטרכי משהו, אבא תמיד יהיה שם? אז תנחשי מה? אבא פה. ואני לא הולך לשום מקום מותק אני אוהב אותך! (נשיקה)

טנקיו../images/Emo70.gif

אם אתם רוצים שאני אעלה, יש לי עוד פירושים של: stan cleaning out my closet real slim shady the way i am kim והבאטל האחרון מהסרט

Dark lady

New member
למה לא?

אני אשמח לראות את הפירוש של "The Way I am" זה יהיה ממש מגניב מצדך.
בשבילך, על כל המאמצים.

הנה לך:

הדרך שבה אני/ אמינם שיהיה... דרה תן לזה לרוץ....... היי סובב את המכות קצת הי.....השיר הזה הוא בשביל כל אחד....עזבו...פשוט תשתקו ותקשיבו אני יושב בחיבוק ידיים, עם החבילה הזאת של סמים....והתיק הזה של המריחואנה. זה תופס אותי. החרא הזה, היה צריך להיות ראש הטקס הכי עלוב על ה.... על כדור הארץ מהלידה אני מקלל עם הקללה הזאת שרק קללה ורק מגלה סודות זה החרא במזרק וביזר שעובד. וזה נמכר וזה עוזר בפני עצמו להרגיע את כל המתח הזה ונותן לי פסק דין זה משיג את זה... המתח לאחרונה היה אוכל אותי הכל בשביל החזה הזה ואני נח בשביל להשיג שלווה אבל לפחות יש לכם את הצניעות.......... לעזוב אותי לבד מתי שאתם משגעים אותי...ברחובות מתי שאני אוכל או מאכיל את הבת שלי ואל תבואו ותדברו איתי......אני לא מכיר אתכם ולא אני לא חייב לכם שום דבר.....אני לא אדון נחמד ואני לא מה שהחברים שלכם חושבים אני לא אדון ידידותי......אני לא יכול להיות שמוק....אם תתנו לי טיפ המיכל שלי ריק..... בלי סבלנות זה בתוכי ואם אתם מעליבים אותי....אני ירים אתכם לגובה של עשר מטר באויר לא אכפת לי מי היה שם ומי וראה אותי הורס אתכם...אני אקרא לעורך-דין ....ידביק לכם תביעה משפטית....אני אחיך בבית המשפט....ואקנה לכם ארון בגדים....נמאס לי מוויכוחים....אני לא מתכוון להיות רשע אבל זה כל מה שאני יכול להיות, זה רק אני פזמון ואני....כל מה שתגידו שאני אם לא הייתי, אז למה הייתי אומר שאני אני? בעיתונים, בחדשות, כל יום אני אני הרדיו אפילו לא ינגן את השיר שלי בגלל שאני אני....כל מה שתגידו שאני אם לא הייתי, אז למה הייתי אומר שאני אני? בעיתונים, בחדשות, כל יום אני אני אני לא יודע פשוט ככה אני לפעמים אני מרגיש כאילו שאבא שלי....אני שונא להיות מוטרד עם כל השטיות האלה....זה קבוע ו"הו זה רק שבועה לירית" השיר "מצפון אשם" קיבל תגובה כל כך מגעילה וכל הוויכוחים האלה...מקיפים אותי...וזה נראה כאילו שאמצעי התקשורת מצבעים עלי אצבע.....אז אני מצביע אליהם אצבע אחת בחזרה אבל לא את הבוהן או את הזרת.....או את האמה או את הקמיצה.....זה האחת שאתה מרים אותה מתי שאתה לא שם זין...מתי שאתה לא סתם תרים....עם החרא שהם מוצאים....בגלל שהם מלאים בחרא גם....מתי שבחור מפחד ויורה בבית-ספר שלך.....והם מאשימים את מרלין....והארואין.... איפה היו ההורים??....ותסתכל איפה זה....במרכז אמריקה.... עכשיו זה טרגדיה....עכשיו זה כל כך עצוב לראות.... בחלק העליון של העיתון את התקרית הזאת, אז תתקיף את אמינם כי אני שר ראפ ככה....אבל אני שמח כי הם מאכילים אותי כמה שאני צריך בשביל האש לשרוף וזה נשרף ואני חזרתי פזמון בגלל שאני אני....כל מה שתגיד שאני אם לא הייתי, אז למה הייתי אומר שאני אני? בעיתונים, בחדשות, כל יום אני אני הרדיו אפילו לא ינגן את השיר שלי בגלל שאני אני....כל מה שתגיד שאני אם לא הייתי, אז למה הייתי אומר שאני אני? בעיתונים, בחדשות, כל יום אני אני אני לא יודע פשוט ככה אני אני חולה ונמאס לי מלהיות נערץ שאני מתפלל שאני יוכל פשוט למות או שיפטרו אותי ולהזרק מהלייבל שלי...ולעצור עם האגדות אני לא הולך להיות מסוגל....להגיע לפסגה עם השיר "השם שלי הוא" וטיפשים מחזיקים אצבעות להרגשות פרג הם תפסו אותי ברוטציה בתחנת רוקנרול ופשוט אין לי את הסבלנות....לעשות עסקים עם החצופים האלה מי חושב שאני איזה לבן שרק מנסה להיות שחור...כי אני מדבר עם מבטא ואז תופס את הביצים והם תמיד ממשיכים לשאול את אותה שאלה מזדיינת....לאיזה בית ספר הלכתי?.....באיזה שכונה גדלתי?...למה? מי מה?...מתי איפה ואיך.....עד שתפסתי את השיער שלי וקורע אותו....שיגעתם אותי....אני לא יכול לסבול את זה....אני מתחרה....אני מכאיב...אני עומד ואז יושב.....ואני מודה לכל מעריץ שיש לי....אבל אני לא יכול לחרבן.....בלי שמישהו עומד ליד השירותים ....אתה ידעת שאני לא יחתום את החתימה שלך....אתה יכול לקרוא לי מטומטם אני שמח פזמון בגלל שאני אני....כל מה שתגיד שאני אם לא הייתי, אז למה הייתי אומר שאני אני? בעיתונים, בחדשות, כל יום אני אני הרדיו אפילו לא ינגן את השיר שלי בגלל שאני אני....כל מה שתגיד שאני אם לא הייתי, אז למה הייתי אומר שאני אני? בעיתונים, בחדשות, כל יום אני אני אני לא יודע פשוט ככה אני

k k1

New member
תודההההההההה!

ובא לך לכתוב את התרגום לבאטל מהסרט?? ויכול להיות שגם אני יעלה תרגומים לשירים,אבל בינתיים ממש אבל ממש אין לי כוח לכתוב כ"כ הרבה.... אבל
ענקית
ענקית
למי שכן עשה זאת!

הנה:

אבל את החלק של ה PAC לא ממש הבנתי אז לא פירשתי.. אם מישהו רוצה להסביר אני אשמח מאד
עכשיו כולם מ-313 תרימו את הידיים-המזדיינות שלכם ותעקבו אחרי עכשיו כולם מ-313 תרימו את הידיים-המזדיינות שלכם 'סתכלו 'סתכלו עכשיו בזמן שהוא עומד חושב שימו לב האיש הזה לא הרים ידים למעלה ה"עולם החופשי הזה" קיבל את ההחלטה שלך מי עכשיו פוחד מהזאב הגדול הרשע? 1, 2, 3 and to the 4 1 pac , 2 pac, 3 pac, 4 4 pac, 3 pac, 2 pac, 1 You're pac, he's pac, no pacs, none האיש המזויין הזה הוא לא אם.סי אני יודע את כל שיש לו להגיד נגדי אני אכן לבן, אני פצצה מזויינת, אני אכן גר בקרוואן עם אמא שלי חבר שלי, פיוט'ר, הוא אכן דוד תום אכן יש לי חבר דפוק שקוראים לו צ'דר בוב שירה בעצמו ברגל עם האקדח שלו, אכן קפצתי על על ששת הקרשים שלך וויק כן דפק את חברה שלי אני עדין עומד כאן וצועק:" לזיין את ה"עולם החופשי!!!" אף פעם על תנסה לשפוט אותי אחי אתה לא יודע מה אני עברתי אבל אני יודע משהו עליך הלכת לצ'נקבוק, זה בית ספר פרטי! מה קרה דראג? אתה מושפל? האיש הזה גנגסטר, השם האמיתי שלו זה צ'רלס וצ'רלס גר בבית עם שני ההורים שלו ולהורים של צ'רלס היו נשואים באמת טובים האיש הזה לא רוצה קרב, הוא מנוער בגלל כי אין דבר כזה חצי דרך לפשע הוא חיפש למות הוא חיפש את הספר מחזור המזוין שלו, צ'נקבוק המזוין! לא אכפת לי מהקרב, אני הולך לאקפלה פאפא דוק המזוין, השעון המזוין, הקארוון המזוין, כולכם מזוינים 'זדיינו כולכם אם תשפטו אותי אני חתיכת זבל לבן מזוין, אני אומר את זה בגאווה ושייזדין הקרב, אני לא רוצה לנצח, אני בחוץ, הנה, תגיד לאנשים האלו משהו שהם לא יודעים עלי.

למעלה