פקה פקה פקה
New member
פירשתי עוד שיר../images/Emo70.gif
קלטו את זה
Hailie's Song- השיר של היילי/ אמינם יו, אני לא יכול לשיר אני מרגיש כמו שיר אני רוצה לדפוק ת'שירה כי אני מאושר כן, אני מאושר אה אה קיבלתי את התינוקת שלי בחזרה יו, תבדוק את זה יש ימים שאני יושב, בוהה בחלון שלי צופה בעולם הזה חולף לפעמים אני חושב שאין שום דבר כדי לחיות עבורו אני כמעט נשבר ובוכה לפעמים אני חושב שאני משוגע אני משוגע, או כל כך משוגע למה אני פה, אני סתם מבזבז ת'זמן שלי? אבל אז אני רואה את התינוקת שלי פתאום אני לא משוגע הכל פתאום נראה מובן שאני מסתכל לעיניה פזמון לפעמים אני מרגיש שהעולם על הכתפיים שלי כולם נשענים עליי כי לפעמים אני מרגיש שהעולם תכף נגמר אבל אז היא חוזרת אליי התינוקת שלי (היילי צוחקת) ממשיכה לגדול אני צופה בה גודלת בגאווה אנשים מתבדחים, כי הם לא מבינים אותי הם לא רואים את הצד האמיתי שלי אני מתנהג כאילו שטויות לא מעניינות אותי אבל בפנים זה מוציא אותי מדעתי החוסר ביטחון עצמי יכול לאכול אותי חי אבל אז אני רואה את התינוקת שלי פתאום אני לא משוגע הכל פתאום נראה מובן שאני מסתכל לעיניה פזמון כן, אם הייתי יכול לשיר, הייתי ממשיך לשיר את השיר הזה לבת שלי אם יכולתי להכות את הפתקים, הייתי מפוצץ משהו ארוך כמו אבי כי להראות לה איך אני מרגיש כלפיה, כמה גאה אני שקיבלתי אותה אלוהים, אני אבא, אני כל כך שמח שאמא שלה לא הפילה אותה (צנזור) עכשיו אתה בוודאי מקבל את התמונה הזאת מהאישיות הציבורית שלי ושאני מחזיק אקדח ומכור לסמים שתלוי באמא שלו אבל אני רוצה לנצל את הזמן הזה כדי להיות כנה הצורה מושלמת כי יש הרבה שטויות שאני מחזיק בפנים ובנשמה שלי, ורק יודע שאני אהיה קר יותר ככל שאגדל הסלע שעל הכתפיים שלי נהיה כבד וקשה להחזקה וזה כמו המשקל של העולם ואני חושב שהצוואר שלי נשבר, אולי אני אוותר או אנסה לחיות בתקוות? עכשיו תסתכל, אני אוהב את ביתי יותר מאשר את החיים עצמם אבל יש לי אישה שהחליטה לעשות את חיי לגיהנום אבל טיפלתי בזה טוב, כל כך הרבה סיכויים, בן אדם, זה חבל, יכול להיות מישהו אחר אבל השנים שביזבזתי הם כלום לעומת הדמעות שספגתי אז הנה מה שאני מתמודד איתו: 3 פשעים, 6 שנים של צווי מניעה הלכתי לכלא בשביל האישה הזאת, הייתי מוכה בשביל האישה הזאת הלכתי מכות עם גבים של אנשים, הגעתי למצב הכי גרוע בשביל האישה הזאת בן אדם, הייתי צריך לדעת שזה יבוא, למה דחפתי תזין שלי? אבל עזוב את זה, זה נגמר, אין יותר סיבות לבכות קיבלתי את התינוקת שלי, אולי האישה היחידה שאני אוהב ביותר, היילי אז בן אדם, נסה מחר, נחמד כן לדעת התינוקת שלי חזרה זרועות של הבעל החוקי שלה ופתאום זה נראה שהטרף של הכתפיים עזב זאת המתנה הכי גדולה שאתה יכול לקבל המשקל הוסר עכשיו אני לא מרגיש שהעולם על הכתפיים שלי שכולם נשענים עליי כי התינוקת שלי יודעת שאבא שלה חייל שום דבר לא יכול לקחת אותה ממני הוווו!! אמרתי לך שאני לא יכול לשיר. או שיהיה, ניסיתי היילי, זוכרת שאני אמרתי אם אי פעם תצטרכי משהו, אבא תמיד יהיה שם? אז תנחשי מה? אבא פה. ואני לא הולך לשום מקום מותק אני אוהב אותך! (נשיקה)
קלטו את זה