"פירקתי"

מממאיה35

New member
"פירקתי" ../images/Emo4.gif

לא ממש פירקתי כי אני לא מסוגלת לפרק פאזלים, אבל די החלטתי שכשמפאזלים לא צריך לסבול, והחלטתי שאני ממש לא נהנית מהפאזל הזה, אז "פירקתי". הרכבתי כבר איזה 10 תבלינים, והיה ממש לא כיף. כל החלקים בכל תבלין אותו דבר, אז צריך לנסות חלק חלק. זו לא הבעיה, כבר היתי בקטע הזה. הבעיה היא החיתוך הבלתי נסבל! (אפרט בהמשך) מה גם שהפאזל הזה הוא סהכ אחד במסגרת סרגל המאמצים שבניתי לי ע"מ להגיע ל5000, כי לרוב עד היום פיזאלתי 1000. אז החלטתי לעלות בהדרגה - 1500, 2000, 3000 ו5000. והסיבה הכי חשובה למה פירקתי, כבר אמרתי - איכות החיתוך של החלקים - מתחת לכל ביקורת! הפאזל הוא פאזל של אדוקה ובניגוד לכל המעריצים פה של החברה הזו, אני ממש ממש לא מתלהבת מהם. זו לא פעם ראשונה שהחיתוך ממש לא איכותי. אי אפשר לדעת ם יש התאמה מושלמת בחלקים (זה קרה לי גם עם המיקי מאוס שזנחתי, אני חושבת מאותה סיבה..) הפאזל גם ככה קשה אז למה אני צריכה גם להתעמת עם החיתוך והאם באמת החלקים מתאימים זה לזה? אני אשים תכף דוגמא אחת לחיתוך שהוא ממש לא מקצועי לדעתי, שלצערי העיב על כל תהליך ההרכבה (שגם ככה כאמור, לא היה משהו). אז נתחיל בתמונה המקורית

מממאיה35

New member
חלק "פורק"

חלק ממה שהרכבתי - הדבקתי מאחורה עם סלוטייפ במיטב המסורת. ואז גם את זה זנחתי, ברור לי כמעט ב 100% שלא אחזור לפזל הזה. אז את שאר התבלינים המורכבים ולא מפורקים הכנסתי אחד על השני לניילונית שקופה ועמידה, והכנסתי לתוך הקופסא. הנה תמונה של חלק מהתבלינים שהרכבתי (יש כאמור עוד כמה שלא צולמו)

מממאיה35

New member
והנה תמונה שממחישה את "איכות" החיתוך

אין לי ספק שהחלקים מתאימים זה לזה, רואים גם לפי הציור וגם לפי הצורה של החלקים (בטן-לשון). אבל האם הגיוני חיתוך כזה גרוע? שימו לב לחלקים שהקפתי במסגרת. וזה אגב - חזר בעוד כמה תבלינים. אם זה חיתוך מקצועי, אז אני לא יודעת מה.. ותכלס, זה עוד כלום, כי כאמור- לשום חלק כמעט לא הרגשתי כשחיברתי התאמה מושלמת חד משמעית. וכשהתמונה לא מלאה בפרטים ודי אחידה (כמו כל התבלינים האלה) - זה היה מתיש ואני מניחה שהוסיף לחוסר כיפיות של ההרכבה. בא לי להחזיר את הפאזל לחברה על חיתוך כזה גרוע

מממאיה35

New member
בכל זאת המשכתי

אבל פה נשברתי. כבר לא היה לי כח להתמודד עם זה שאני לא מרגישה התאמה מושלמת, עם זה שכל החלקים אותו דבר ושלא כיף לי להרכיב. לא לא.. לא קרה כלום. הוחזר למדף.

jocie1

New member
איכות החיתוך ממש גרועה

זה לא רק בפאזלים של אדוקה, שמתי לב גם אצל ריקארדי ארט, וקלמנטוני. רוב הזמן שאני מרכיבה מוקדש למצוא את החלק הנכון והמתאים מבחינת הצבעים. קרה לא פעם שהחלק שמתאים לא שייך מבחינת הצבעים. למזלי זה בכל הפאזל אלא בקטעים בודדים. בהצלחה עם הפירוק. כדאי בהחלט לפנות לחברה לשירות הלקוחות לעלות את הבעיה. היא מספיק חמורה שיתיחסו ברצינות. תעדכני אותנו

חניר35

New member
גם ברוונסבורגר נתקלתי בתופעה הזו כך שנראה שזה

אצל כולן.

האדרים

New member
מסכימים בהחלט !

גם בפאזל רומא(רוונסבורגר) נתקלנו בתופעה הזו. לדעתנו, העובדה שהחלקים לא יושבים בדיוק זה מתחת לזה דווקא נותנת חוזק לפאזל שלא יתפרק פתאום לשניים - מהווה יתרון במיוחד בפאזלים גדולים!

noale noale

New member
חייבת להגיד...

תראי - בתמונה שצרפת אם תסתכלי על נחלק השלישי מלמעלה בטור הכי ימני - הוא בפירוש לא מתאים בחיבורו לחלק שמשמאלו (לפי התמונה...) ובכלל באותה שורה שהדגשת - בחלקים שנראה שלא מתחברים טוב - הם באמת כנראה במקום הלא נכון - גם לפי התמונה וגם לפי החיתוך... אני כמובן לא רואה את התמונה המלאה - כלומר לא יודעת אלו עוד חלקים יש לך שם אבל נראה לי.. שפשוט הוא קשה להרכבה כי יש חלקים דומים בחיתוך... מה דעתך? אני הייתי נותנת עוד צ'אנס - אבל - כמובן אם אין לך חשק - אז זה לא שווה את זה
בהצלחה בכל מקרה

מממאיה35

New member
לא מסכימה איתך

אפשר לראות מבחינת התמונה והצבעים ומבחינת הצורות של ה"בטן" או ה"לשון" שהחלקים כן מתאימים <עד כמה שאפשר לראות>. החיתוך פשוט לא איכותי / מקצועי או איך שלא נגדיר את זה. וזה הופיע בעוד כמה תבלינים שהרכבתי, לא היה לי כח לצלם. וגם כמו שאמרתי, עזבי את החיתוך הגרוע הזה, גם שאר החלקים, אחרי שמורכבים עם "חיתוך בסדר" - כשאני מרכיבה אותם אני לא מרגישה את ההתאמה המושלמת החד משמעית שיש לי כשאני מרכיבה פאזלים מחברות אחרות <אני מניחה שאתם מזהים את התחושה שאני מדברת עליה, שכשמרכיבים שני חלקים מתאימים מרגישים שהם מתאימים, מעבר לתמונה שעליהם>. וזה לא פעם ראשונה שזה קורה לי עם אדוקה. זה קרה לי כאמור גם במיקי מאוס שזנחתי מאותה סיבה (ולא נראה לי קשה מידי להרכבה, אבל חוסר הידיעה הוודאית אם חלק שאני מרכיבה אכן מתאים, חירפן / תסכל אותי לגמרי וזנחתי). יש פאזלים שלא שווה להאבק בהם.

noale noale

New member
ברור ../images/Emo13.gif

"יש פאזלים שלא שווה להאבק איתם"... -> אם את לא נהנית - אכן אין לכך טעם
וכמובן הבעתי את דעתי "מרחוק" ואין כמו מראה עיניים ב live אז אקבל את מילתך ואחשוב פעמיים אם לקנות פאזל של אדוקה
תודה
נעה

נועיץ

New member
בזיון

היי. של איזה חברה הפאזל הזה? לא היה לי כזה דבר אף פעם. מקווה שגם לא יהיה. אני חושבת שבמקומך הייתי מחזירה אותו.

מממאיה35

New member
EDUCA

אני לא אוהבת אותם, כאמור לא פעם ראשונה שקשה לי איתם. אבל פה החברה דווקא תומכים נלהבים שלהם. אני בעד רוונסבורג או קלמנטוני <באפלו לא משווקים בארץ אז לא נחשבים>

shely50

New member
לדעתי,../images/Emo4.gif

אם את רצינית, כנסי לאתר שלהם (לא בעיה למצוא בכל מנוע חיפוש), תמצאי שם את המקום המתאים לתלונות, וכתבי להם בדיוק מה שתארת כאן (אפילו עם התמונות). אין לך בעיה עם האנגלית, נכון? במקרה הכי גרוע הם לא יגיבו, אבל סביר להניח שאיזשהי תגובה תקבלי מהם. ואם את לא היחידה שמתלוננת, אלא תצטרפי לעוד תלונות שקיימות אצלם, אולי הם יחליטו לקחת את זה ברצינות ולשנות משהו. לפחות תדעי שאת עשית כל מה שיכולת לעשות כצרכנית. מה שבטוח זה שהפאזלים קיימים כדי להנות, לא לסבול, אז צריך לדעת מתי לחתוך, בדיוק כמו שעשית. בהצלחה!

123נעמי

New member
חבל שהתיאשת ../images/Emo3.gif

התמונה המורכבת בסוף מאוד יפה. אבל לא נורא קורה שבאמצע ההרכבה יורד החשק מהפאזל. בקשר לאדוקה לדעתי ומנסיוני זו חברה טובה מאוד אני מאוד אוהבת את הפאזלים שלהם ומשתדלת לקנות רק אותם. את רוונסבורג למשל אני לא אקנה. בחנות אני נעמדת רק ליד המדפים של אדוקה ועכשיו גם של גמבו. אולי הפאזל המסויים הזה יצא עם דפקט. חבל
תנוחי ממנו - אולי יום אחד יתחשק לך לחזור אליו
מה תרכיבי עכשיו במקום?

מממאיה35

New member
אני מעדיפה רוונסבורגר

שוב לא רק בגלל הפאזל הזה. לא יודעת, כל הפאזלים שהרכבתי של רוונסבורג הורכבו בצורה חלקה וללא בעיות בחיתוך או באיכות החלקים. הפאזל הבא, עולים לדרגת קושי של 2000 חלקים. פאזל של רוונסבורגר שמצאתי בבית של ההורים שלי, להערכתי נקנה לפני יותר מעשור. לא מצאתי תמונה ברשת והמצלמה בהטענה, אז אולי מחר אצלם ואעלה תמונה. מבטיחה ששווה לחכות

123נעמי

New member
מחכים לתמונות ../images/Emo9.gif

נשמע מעניין פאזל מלפני עשור רוצים לראות
בהצלחה עם ה2000 הפאזל הבא אחריו יהיה ה5000 מזלות.

מממאיה35

New member
עוד לא

אחרי ה 2000 אני עולה ל 3000 - החיים בגרסה הפאנורמית המוקטנת, ואז 5000 מזלות. אבל יש עוד זמן. ~לילה טוב~

מממאיה35

New member
צילמתי ../images/Emo99.gif

זה פאזל שממתין כבר הרבה זמן להרכבה, ידעתי יום יגיע ויגיע גם תורו.. 2000 חלקים, רוונסבורגר. נקנה להערכתי לפני למעלה מ 10 שנים.. נראה לי שהצבעים לא משהו בגלל הצילום..

למעלה