פירקתי

מממאיה35

New member
פירקתי ../images/Emo10.gif

את החתול
. היו מורכבים המסגרת והחלק הימני של התמונה - כל הזרדים למיניהם..
עוד כמה חלקים היו מורכבים פה ושם.. השאר - מוין לפי אוזרים, ניסיונות הרכבה פה ושם שלא ממש הצליחו (קשה קשה..) פירקתי והאמת זה היה כיף :) אני יכולה (קצת אבל רק קצת) להבין את המפרקים למיניהם. היה כיף בעיקר כי פירקתי למטרות טובות - אוטוטו אני חוזרת ואני מתחילה באריזות.. מזוודה אחת כבר ארוזה, הסופש אני נוסעת לניו יורק (סיבוב פאזלים אחרון?
) ואחזור עם מזוודה ריקה לשאר הדברים שלי פה.. וזהו! אוטוטו אני בארץ |טיסה|, כבר מתגעגעת ורוצה לחזור. ~שבוע טוב~

Lil Kitty

New member
את מתכוונת להרכיב שוב כשתחזרי?

כי אני אשמח לראות תמונה גמורה של הפאזל

123נעמי

New member
הפנים הבוכות ליד המילה "פרקתי" לא מתאימות

הכותרת היתה צריכה להראות ככה: איזה כיף פירקתי פאזל
. בצחוק
העיקר שזה בשביל מטרה טובה. תחזרי לארצינו הקטנה והטובה ותרכיבי אותו שוב. ברוכה החוזרת

האדרים

New member
../images/Emo207.gif אפרופו פרוקים

זה הפאזל הכי מורכב (ומפורק) שלנו: מלך האריות, 300 חלקים של רוונסבורגר הפאזל הזה נמצא אצלנו שנים רבות.הוא הורכב ופורק אינספור פעמים (מי שהיה אצלנו במפגש בפסח - ראה אותו) נזכרתי בו היום, היות ובת משפחה נוספת התחילה להתעניין בפאזלים והצעתי לה לנסות אותו ...

האדרים

New member
הערה קטנה

התמונה המצורפת נלקחה מהאינטרנט. זו התמונה היחידה שמצאתי ...

מירב510

New member
גם אני פירקתי פעם

התחלה של פאזל 3000 חלקים, היתה המסגרת וחלק די גדול מהתמונה. עבדנו עליו המון המון המון זמן אבל באיזשהו שלב הייתי בחודש חמישי והיה קשה לשבת על הרצפה (אולי היה יותר קל אם היה לנו שולחן ענק לשם כך) וחוץ מזה הגיע ערב פסח ואיתו הנקיונות והיה קשה להתפנות אליו, ולא היה מקום להניח אותו שיחכה לזמן מתאים. אז פירקתי, ואין לי כח להתחיל אותו שוב...

jocie1

New member
לנו היו שני חוויות של פירוק פאזלים

כולם היו בשלבים מתקדמים לקראת סיום. עזרה של חברה לפנות שולחן אוכל לקראת ארוחה נגמר בפירוק הפאזלים. אגב תמונות של הפאזלים מופיעים באלבום של הפורום. אחד חתולה בסלסלה עם אווזים, השני היה מגדל בבל, לא עמדתי בתיקון ההרכבה, פירקתי אותם אותם לגורמים והחזרתי לקופסאות. הנחתי אותם בצד לחופשה. אולי אוציא אותם אחרי שאסיים את הפאזל הנוכחי.... בין שמים לארץ

sigalitbi

New member
פעם אחת

פירקתי פאזל של 3000 חלקים. איזה תמונת נוף שאבא שלי ביקש שארכיב. אבל זה בגלל שלא הצלחתי כ"כ להרכיב אותו. היתה לי מסגרת וקטעים קטנים מבפנים. 6 שנים הוא חיכה עד שפתחתי אותו שוב וגם זה רק בגלל שהאבא הפולני שלי שיחק לי על המצפון בכל מיני משפטי מפתח פולניים ביותר. פתחתי אותו שוב בזמן מלחמת המפרץ ה - 2. לקח לי 3 חודשים להרכיב אותו, היום הוא ממסוגר ותלוי אחר כבוד בבית הורי. :).

למעלה