פירקנטה שלום לכולם! פירקנטה קוטר בבסיס כ12 ס"מ גובה 45 ס"מ. העיצוב בעזרתו של שמשה אמרגי .
G galyaron New member 27/8/06 #1 פירקנטה שלום לכולם! פירקנטה קוטר בבסיס כ12 ס"מ גובה 45 ס"מ. העיצוב בעזרתו של שמשה אמרגי .
א אדם ק New member 27/8/06 #5 וואו ירון אני רואה שלא חסר לך חומר גלם, הפירקנטה הזו נראית מבטיחה, עם פוטנציאל מבטיח. אין כרגע רעיון ספציפי או עצה, בהצלחה בהמשך. אדם
וואו ירון אני רואה שלא חסר לך חומר גלם, הפירקנטה הזו נראית מבטיחה, עם פוטנציאל מבטיח. אין כרגע רעיון ספציפי או עצה, בהצלחה בהמשך. אדם
א אולמוס New member 28/8/06 #7 פיריקנטה שלום ירון, כל המוסיף גורע לא נותר אלא להמתין שהנוף יתמלא ... כמו שאני מכיר פיריקנטה זה יחסית די מהיר....
פיריקנטה שלום ירון, כל המוסיף גורע לא נותר אלא להמתין שהנוף יתמלא ... כמו שאני מכיר פיריקנטה זה יחסית די מהיר....
S shaul011 New member 28/8/06 #8 פירקנטה ירון שלום רב ..קבל מחמאות אין מילים ,עם ההתפתחות והעברתו לכלי מתאים היצירה תהיה מושלמת ולמשה המשך בדרכך בהחלט עבודה נפלאה ...
פירקנטה ירון שלום רב ..קבל מחמאות אין מילים ,עם ההתפתחות והעברתו לכלי מתאים היצירה תהיה מושלמת ולמשה המשך בדרכך בהחלט עבודה נפלאה ...