פירסניג וצבא

הסוכנת

New member
פירסניג וצבא

אני עוד קצת יותר מחודש מתגייסת ויש לי פירסינג בגבה שאני פשוט מתה עליו! אני ממש לא רוצה להוריד אותו ורציתי לדעת אם יש דרך להשאיר אותו פתוח? אולי לשים משהו שקוף בחור שלא ייסגר? אם זה בכלל אפשרי.... תודה מראש,

czo

New member
יש עגילים שקופים..

מסיליקון או משהו..ממש אין לי מושג.. בכל מקרה את יכולה ללכת לאיזה סטודיו או משהו ולשאול ולראות אם זה מתאים

BloodyRose

New member
ישנם קיפרים

שהם עגילים שקופים (אם אינני טועה, בימי הפורום בהייד פארק התפרסמה תמונה של קיפר בגבה... אולי לנוקי עדיין יש את התמונה הזו..) בנוסף לזה, את יכולה לשים חוט דייג שקוף. חוצמזה, בסוף כל יום, לפני השינה תוכלי לשים את הפירס ולהישאר איתו במהלך הלילה. אני לא בטוחה עד כמה זה בריא לחור, אבל זה מה יש... אחרי הטירונות והשיבוץ לבסיסים את יכולה לקבוע פגישה עם התת אלוף (או כל דרגה בכירה אחרת) ולבקש ממנו להישאר עם הפירסינג. יש בסיסים פתוחים שמאשרים להסתובב עם פירסינג עם פלסטר עליו, ויש כאלה שמסרבים לאשר את הבקשה... בכל מקרה, בהצלחה שתהיה לך..

BloodyRose

New member
ישנם אנשים שעשו זאת

וגם אני עשיתי זאת בעבר מסיבות כאלה ואחרות. אם מחטאים אותו ולא משחקים עם זה יותר מדי, ולא משאירים אותו יותר מדי זמן - הוא לא עושה שום נזק. *לא עצה רפואית, רק עצה מניסיון*

Unicorn Fairy

New member
קיפרים-זה המוטות השקופים?

הם לא מסוכנים? (זאת שאלה לידע כליי) הם לא מסוכנים כלומר, מבחינת אינפקציות?

noa_n

New member
שימי מוט סיליקון!!!

כמו מוט רגיל של גבה אבל רק מיסיליקון שקוף - וביגלל זה לא רואים אותו, אני חושבת שאפשר אפילו לא ליסגור אותו, או שתיסגרי בגומיות שקופות ולא ייראו כלום
! ובקשר למסוכן - ממש לא!! להפך, זה אפילו יותר בריא מעגיל מתכת!!!

m.n

New member
קבלו קישור../images/Emo26.gif

http://www.bodyjewelry4sale.com/retainers.html אלה העגילים השקופים שכולם מדברים עליהם... אפשר לשים אותם כדי לשמור על החור ולא יראו כלום אבל אני לא בטוחה עד כמה האנשים בצבא תמימים ולא ישימו לב שיש לך שם חור...

הסוכנת

New member
תמיד אפשר לנסות

מקסימום אני אעלה למשפט.... האמת שבמילא אני צריכה אחד שקוף כי אני מתנדבת במד"א ואסור לבוא עם פירסניג והפלסטר מציק לי.... בכול מקרה תודה לכולם על התשובות!!

למעלה