פירסים מוצנעים אז לכל מי שתוהה בנוגע לפירס באיבר מינו, התמונה הזו תענה על כל השאלות
B BloodyRose New member 6/6/03 #1 פירסים מוצנעים אז לכל מי שתוהה בנוגע לפירס באיבר מינו, התמונה הזו תענה על כל השאלות
M m.n New member 6/6/03 #6 לי אישית יצא לראות על מישהו שני פירסים באיבר המין פרינס אלברט ועוד אחד בשק האשכים כל החברות שלי אמרו שזה הדבר הכי מגעיל שיש אבל אני ממש נדלקתי על זה! זה נראה לי ממש יחודי ויפה! להזיק זה לא יכול זה בטוח אז מה הבעיה?..
לי אישית יצא לראות על מישהו שני פירסים באיבר המין פרינס אלברט ועוד אחד בשק האשכים כל החברות שלי אמרו שזה הדבר הכי מגעיל שיש אבל אני ממש נדלקתי על זה! זה נראה לי ממש יחודי ויפה! להזיק זה לא יכול זה בטוח אז מה הבעיה?..
H HairyTowel New member 6/6/03 #7 וואי!!! זה נראה כואב רצח, אבל בטח גם כייף לא נורמלי. אני יודע שבלשון, היה לי כיף לא נורמלי.
B BloodyRose New member 6/6/03 #9 אני מתארת לעצמי... שזה לא עד כדי כך בולט ומפריע... לתמונות אמיתיות ולא מצויירות, ניתן לפנות ללינק הזה (לא מומלץ, אבל שיהיה...)
אני מתארת לעצמי... שזה לא עד כדי כך בולט ומפריע... לתמונות אמיתיות ולא מצויירות, ניתן לפנות ללינק הזה (לא מומלץ, אבל שיהיה...)