פירסומות

soulbird

New member
פירסומות../images/Emo81.gif

קליפ הידיים והאצבעות. בסדרת פרסומות של שרות SMS של אורנג´ ידיים גבר וידיים אישה מנהלים דיאלוג הבא: גבר : איפה את? אישה: כמה שיותר רחוק ממך גבר: מתי כבר תצאי איתי? אישה: אף פעם לא גבר: את לא מעוניינת?? אישה: אני מעדיפה בנג´י בלי חבל גבר: אז בתשע? אישה: לא!!!!!!!!!!!!! (מסקנה מתבקשת) שמונה וחצי כי ככה זה נשים "שאת אומרת לא למה את מתכוונת?"

florence

New member
מסקנה מתבקשת מהודעתך:

את מנסה ליצור פרובוקציות בכוח

soulbird

New member
לא זה לא אני - לקחתי את זה מהמגזין

רייטינג תאריך 2.4.002 30 שניות זוזעמוד 62 . (שיניתי טיפה את ההודעה כדי שלא יאשימו אותי בהעתקה מילה במילה כי אני לא יודעת אם זה חוקי). האשמות בפרובוקציה נא לפנות למערכת רייטינג בתודה מראש ציפור

wolf18

New member
נכון ראיתי את הפרסומת הזאת היום../images/Emo104.gif

טמטום. זה הכל.

פטור בלא כלום - אי אפשר

נכון שזה טמטום אבל, מה שאנחנו עושות כאן הוא להסב תשומת לב לטמטום ולא לעבור לידו ולמשוך בכתפיים כאילו כלום לא קרה. יש כאן מסר, כמו בעוד הרבה פרסומות, שירים, סיפורים, משלים, ספרי לימוד וספרות ילדים ומבוגרים. המסר הוא בעיקרו שלילי עבור נשים. במקרה הזה: את יכולה לומר ´לא´ אבל אנחנו שומעים ´כן´. כי בסך הכל את: לא באמת ´לא רוצה´. לא מבינה מה טוב עבורך. "רוצה אבל פוחדת" (כמו בשיר המפורסם) ואנחנו נגרום לך להירגע וליהנות. רוצה אבל מתביישת להגיד. רוצה מאד אבל בשעה אחרת. לא רוצה עכשיו אבל רוצה אחר-כך כשתראי כמה זה טוב.

soulbird

New member
אז מה באמת ניתן לעשות נגד

פרסומות כאלה ? להחרים את המוצר?

hunky@dory

New member
אני לא אוהבת ´ירידות´ על משתתפים

"מנסה ליצור פרובוקציות בכוח" . יש כאן מישהו שמחכה ל´ציפור´ בפינה ומסתכל עליה בזכוכית מגדלת כדי למצוא פרובוקציה נסתרת בכל הודעה שלה? את מנגחת אותה באופן אישי. בשביל מה? לשם השעשוע? די! אני לא אוהבת את זה!

hunky@dory

New member
היום בסמפסונז

החבורה של הומר סמפסון ´איבדה´ את ה´שיכור´ שלה כי הוא היה בגמילה... ניסו לגרום להומר סמפסון להשתכר כי הרי "כל חבורה צריכה שיכור" ואני מקווה שהמשל הובן. ( למיותר לציין שהם נזדקקו לשיכור כדי לקטול אותו ולצחוק עליו )

florence

New member
קודם כל, לא השתעשעתי

פשוט על פי ההודעות הקודמות של הנ"ל, "הרחתי" פרובוקציה הולכת ומתקרבת. דבר שני, אין לי משהו אישי נגד או בעד משתתפים כאן, פשוט, אולי עייפתי מפרובוקטורים, שמנסים להביא נושא כביכול לדיון מנקודת מבט פמיניסטית ומגינים על הצד הזכרתני דווקא. ודבר שלישי, אם תוכן הודעותי אינו רלוונטי, תמיד ישנם מנהלי פורומים שיכולים להשתמש בזכותם למחוק.

למעלה