פירסום

רונית 251

New member
פירסום

האם מישהי יודעת היכן מפורסמים סיכויי הצלחה של כל יחידת הפריה חוץ גופית? האם מישהי יודעת היכן מבצעים שאיבה ללא הרדמה כללית, האם מישהי ניסתה? האם מישהי יכולה להשוות לי בין התנאים הנלויים באסותא לעומת HMC אני מתכוונת מבחינת חניה (בתשלום או לא)מבחינת שעות המעקב, באיזה שעה מתחיל בבוקר? אני צריכה לבחור עכשיו ומאד חשובים לי התנאים הנלווים כדי לא לפגוע בעבודה שלי, אחרת אני עלולה לאבד את העבודה שלי אם אאחר כל בוקר וכו'. תודה מראש

Galit29

New member
רונית אני לא יודעת לעזור לך

לגבי הפרטים של סיכויים הצלחה וכו' אבל אסור לפטר אישה בטיפולי הפרייה רק שתדעי את העיניין הזה. לצערנו זה מצב נתון ולא בחרנו את זה!

פּוֹנְג

New member
תנאי נלווים....

באסותא אין חניה מוסדרת אלא רק בחניון (7 ש"ח לשעה) המעקב נעשה בשעות הבוקר עד 9 (כמדומני) אם את מגיעה מספיק מוקדם ועובדת באיזור ת"א, (אפילו הרצליה) אין סיבה שלא תוכלי להגיע לעבודה עד 9. החזרות ושאיבות מבוצעות אחרי הצהרים, מהשעה שלוש כמדומני. אני לא יודעת במדיקל סנטר, רק יודעת שאין שם בעייה של חנייה.

s h i r a 3 0

New member
המעקב באסותא מתחיל בשעה 7:00

אם יש לך תו חניה אזורי או תווי חניה בתשלום, אפשר בדרך כלל למצוא חניה באזור אחרי שעה 7:30 או בחניון כמו שנאמר כאן.

רונית 251

New member
זה מצויין

זה מצויין שהשאיבות וההחזרות מבוצעות אחרי הצהרים. האם זה כך גם אם אני לא פרטית? מה לגבי שאיבה ללא הרדמה?

s h i r a 3 0

New member
השאיבות וההחזרות נעשות לכולן

אחרי הצהריים. מחלקת ivf לא פעילה שם בבוקר (רק אולטראסאונד ובדיקות דם). לגבי שאיבה ללא הרדמה, בטח יגיעו בנות נוספות שיאמרו דעתן. בעיני השאלה היא למה לעשות זאת בלי הרדמה? אם זו הנחיה רפואית או חשש מההרדמה, כי ראי שההרדמה הזו היא טשטוש ולא הרדמה ממש, והיא הופכת את התהליך לקל יותר ופחות מלחיץ (לפחות בעיני). מדובר בזמן קצר ואחרי שאת מתעוררת את מרגישה טוב ובדרך כלל לא דרוש זמן רב להתאוששות (הזמן הכי ארוך שחיכיתי היה שעתיים וגם זה נראה לי הרבה זמן.

שווערצה

New member
אין פרסום

לא מפרסמים נתונים על אחוזי הצלחה של כל יחידת הפרייה חוץ גופית, ואין נתונים כאלו למיטב ידיעתי, שאיבה ללא הרדמה כללית מבצעים רק כשיש זקיקים בודדים, בלי קשר למחלקה. השאלה החשובה יותר: למה לבצע שאיבה ללא הרדמה? זו הרדמה קלה מאוד, לא עמוקה, שמתעוררים ממנה אחרי 10 דקות בדיוק. השאיבה עצמה עשוייה לכאוב מאוד ללא ההרדמה (מדובר בדקירות בשחלות!), במיוחד ככל שיש יותר זקיקים. אני לא מכירה את מחלקת הפוריות במדיקל. את החניה במדיקל אני כן מכירה - לא בתשלום ואין בעית חניה. זה הנתון היחיד שאני יכולה למסור בהקשר זה. יש חפיפה גדולה בין עובדי המחלקה לעובדי מחלקת הפוריות ב"ליס", איכילוב. הן הרופאים המצויינים (עמית, עזאם וכו') והן עובדות המעבדה. את המחלקה בליס אני מכירה ויש לי רק דברים טובים לומר עליה, אז אולי אפשר ללמוד מכך גם אל המדיקל... נתונים בקשר לאסותא - חניה ברחובות סמוכים עם תו/איזי פארק/חניונים. זה מה יש. מעקב -מתבצע החל מ- 07:00 בבוקר. בשעות האלו אין תור ואפשר לסיים מהר. באסותא השאיבות במהלך השבוע מתבצעות אחר הצהריים (!!) וכך גם ההחזרות - החל מהשעה 15:00 בדרך כלל (אלא אם יוצא בסוף השבוע, באסותא מבצעים שאיבות גם בשבת בבוקר). הרופאים באסותא נחשבים מצויינים (דור, משיח, לב-רן), וכך גם המעבדה. המחלקה עצמה זוכה לפעמים לביקורת בגלל תופעות לוואי של עומס יתר, המתנה ארוכה לעיתים לשאיבות/החזרות ותחושה חזקה של "סרט נע".

מדיקל סנטר

לגבי % הצלחה- לא יודעת , אבל המעבדה נחשבת לטובה מאוד. בעיות חניה- אין. חינם ובשפע שעות מעקב- בדיקות דם , כמעט תמיד אפשר מ 07:00 אולטרסאונד- בראשון ,שלישי וחמישי החל מ 07:30 בשני ורביעי יותר מאוחר, לא יודעת ממתי בדיוק. שאיבות והחזרות- כל היום כמעט ולפי מייטב ידיעתי, תלוי מתי הרופא שלך רוצה

סטפני2

New member
הזרעות באסותא

שלום אם כבר העלתן את העניין של אסותא.... האם אפשר לעשות שם גם הזרעות? אם לא דרך ביה"ח, האם אפשר להיות מטופלת פרטית של אחד הרופאים שם ולעשות שם מעקב לקראת הזרעות והזרעות? תודה

Galit29

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש השבוע בערוץ 4 בכבלים את הסרט מייבי בייבי. מבט קצת מצחיק על ההזרקות בחיינו. לא יודעת באיזו שעה ובאיזה יום אבל כיף לראות את הסרט.

למעלה