פירסום סרט

lidor747

New member
פירסום סרט

זה לא קשור אבל זה סרט אחד המצחיקים מי שראה את הסרט 300 יואוהב את זה http://gom.gomtv.com/jmdb/view.html?intSeq=447412&preface=2&page=6 זה סרט שצוחק על הסרט 300 סרט לא ממש מצויר רק כמה קטעים + תרגום זמן הסרט שעה ו 19 דקות

lidor747

New member
אחחח סרט חזק

עכשיו סימתי ליראות רק בסרט הזה תיראו את הסיפור האמיתי של "300" ועל האימונים שהילדים עוברים ועל חיות הפרא שבחוץ

lidor747

New member
כן סרט ארוך מידי היו יוכולים לקצר

אבל זה מצחיק ככה שהסרט בקושי מאבד את טעמו

ראיתי את הסרט

אחד החארות.... כ"כ לא מצחיק... בין הפארודיות הגרועות שראיתי

lidor747

New member
מה?

יא אין חוש הומור מתן אחד הסרטים הומור ירוד נקי מה לא מצחיק שהוא ניכנס למכונית של GTA כדי לישמוע שירי וש הריבועים שלהם מזויפים..

סרט ענקקקקקקקק

חחחחחחחחחחחח ראיתי אותו מזמן לא הפסקתי לצחוק.... שווה לראות!

dorrrrrrr

New member
../images/Emo45.gif באמת אחד הסרטים

הכי מצחיק כשהם באים להילחם ואז הם מתחילים לרקוד חחח

../images/Emo31.gif כשהם עושים את התחרות ירידות

!

lidor747

New member
יש

שהוא מאמן את הבן שלו הילד הפגום שנולד בספרטה איך שהם צועדים לקרב שהוא אומר לו לישתכוות והוא לא מסכים ואז.. (לא ישתדלתי לא ממש לגלות פרטים לטובת מי שיוריד:) )

ibs123

New member
*להשתחוות מהמילה מחווה *השתדלתי מהבניין התפעל

יש לכם מקרים שאתם לא יודעים איך לרשום מילה מסוימת? חפשו את השורש של המילה וזה יעזור לכם לדעת איך לכתוב אותה. שוב אני יודע שלידור יש לו בעיה , אבל אין מישהו שרושם עם כאלה טעויות בגיל גדול יותר, למה כי הם מבינים שזה ענין של ריכוז לשניה לשים לב למה שכותבים.. מה גם שלא יקחו אף אחד רציני לשום מקום שהוא רושם בטעויות כתיב כאלה. תשתדלו בשביל עצמכם לקחת שניה לפני שאתם רושמים סתם מילים שלא קיימות בשפה העברית.

ibs123

New member
מחוה זה בטוח לא , אני לא סגור על זה

לא סגור על זה אבל אולי זה חוי\חוה

InterCept

New member
סרט גרוע...

נכון כל העקרון של הסרט שהוא דל תקציב וזה סבבה לגמרי, יש המון סרטים דלי תקציב שהצליחו בטירוף. משכו את הבדיחות יותר מדי שזה נהיה ממש משעמם שבהתחלה זה היה מעפן. אני זוכר שצחקתי פעם פעמיים לא יותר בסרט הזה, באמת אחד הגרועים. אהבתי יותר את "Epic Movie", ויצא אחד חדש עכשיו סופרהירו משהו כזה.

למעלה