פירמידות

• פותח הנושא עז
  • פורסם בתאריך

עז

New member
עז- טיפול בפירמידות

*** להזכירכם *** הודעות לא קשורות ימחקו משירשור זה. שמרו על טוהר המילה, אל תניחו הנחות, אל תקחו שום דבר באופן אישי, עשו את המיטב. ****************************************************** מי לא שמע על הפירמידות? יש פירמידות במצרים, בדרום אמריקה, בסין, במשולש ברמודה, ...., יש פירמידה בכניסה ללובר, ובטח יש עוד הרבה שנהרסו ויש לא מעט שטרם "התגלו". מה התכונות של הפירמידות? איך לבנות פירמידה? איך לטפל בעזרת פירמידה? איך לטהר עצמים? איך להעצים עצמים? איך לשמר עצמים? פירמידה מתאימה במיוחד לטיפול במצבים של: כאב חוסר הרמוניה איזון צ´אקרות מקור השם מיוונית, אש=Pyro, להיות במרכז=Amid גיל הפירמידות לפי המדענים: מצרים בסביבות 2500 לפני הספירה מקסיקו בסביבות הולדת ישו סין בסביבות 3000 לפני הספירה לפי מיטב הבנתי: הפירמידה הגדולה במצרים היא בת יותר מ-10,000 שנה. נתונים על הפירמידה הגדולה: מורכבת מ 2-3 מיליון אבנים משקל אבן בודדת בין 2 ל-70 טון גובה קצת מעל 150 מטר משקל מעל "חדר המלך" כ-400 טון מיקום קו רוחב 30 קו אורך 30 זויית 51.51 מעלות עובדה מעניינית בשנת 1959 נרשמה בפרג פטנט מספר 91304 למתקן להשחזת סכיני גילוח. אזורי הפירמידה שליש תחתון: שימור, הטענה אנרגטית, טיהור שליש אמצעי: מים אנרגטיים, טיפול בפצעים וחתכים, פגעי עור וקמטים. שליש עליון: ראש, מדיטציה, האזור הכי אנרגטי. צפון: הכי חזק דרום: הכי חלש

עז

New member
נו ?

ביקשתם שאחזור, חזרתי, מה איתכם? אין שום שאלה, בקשת הבהרה, כלום? לאף אחד לא מעניין פירמידות? ממתין לתגובות ושאלות שלכם.

Yin

New member
מעניין, אבל איך מטפלים

ובמה ניתן לטפל בעזרת פירמידות?

עז

New member
איך להשיג פירמידה

מוכרים בהרבה חנויות של "מיסטיקה", חשוב לבדוק שהמידות נכונות (יש המון פירמידות למכירה שלא בפרופורציות הנכונות) זווית הבסיס של המשולשים צריך להיות 51.51 מעלות. אפשר לבנות פירמידה מקרטון, תכין 4 משולשים בזווית הנכונה, תדביק אותם וזהו, פשוט.

עז

New member
פירמידות

טיפול בפירמידה בעיקר טוב ל- כאב חוסר הרמוניה איזון צ´אקרות כפי שכתבתי בהודעה שלי .... איך מטפלים? בפשטוט: מניחים את הפירמידה מכוונת לכיוון צפון במקום הכואב/דורש איזון כמה זמן?: אפשר להעזר במטוטלת על מנת לדעת כמה זמן להשאיר את הפירמידה במקום. אני יודע שהתשובה לא מספקת, אך כך גם השאלה ... אם תשאל דברים יותר ממוקדים, אענה תשובה יותר ממוקדת, לא נראה לי שאפשר לענות לשאלה כזו רחבה בפורום, תשובה הגיונית זה להגיד לך לקורס ותלמד את היסודות. אפשרות אחרת היא לפרק את השאלה לשאלות יותר קטנות וממוקדות.

בבקשה תרחיב על השימושים במדיטציה

וטיפול באנרגיית הפרמידה. אתה מכיר את ה-PLATONIC SOLIDS? אלו צורות גיאומטריות שמתאימות ליסודות, אש,מים, אדמה ואויר. ישנה גם את המרכבה ואת הפרמידה. אני מתעניין בשימוש בצורות האלו לשם מדיטציה וריפוי. כאין תאי חניכה. האם קראת את הספר המרכבה או השתתפת בסדנת פרח החיים של דרונבלו מלכיצדק? הוא מספר שם על השימוש בפירמידה הגדולה לתהליך החניכה הגדולה בבתי הספר למיסתורין של מצריים העתיקה. חדר המלכה הוא חדר שנמצא במימד הרביעי ומי שנכנס אליו נעלם המימד הפיזי השלישי. שם היו עושים את טקס שקילת הלב של המת. טקס שהיה מנוהל ע"י המאסטרים, שהיו בשביל המצרים הקדמונים אלים, והוא היה חלק מהתרבות שלהם. זה ממש מדהים... חדר המלך הוא תא חניכה שעוברת בו קרן של קווי ליי. קרן של רשת תודעת האחדות, שמי שמניח את ראשו בסרקופגוס מתאם את ראשו (העין השלישית) עם האנרגיה הזו של המימד החמישי וכך חווה חוויה טרנסדנטלית של ראיית העולם מרשת תודעת האחדות. היום ניתן להגיע לשם במסעות אסטרליים. פעם זאת הייתה החניכה הגדולה שלקח 24 שנה להתכונן אליה. הפרמידה הגדולה היא שער בין מימדי, שמחבר בין המימד השלישי, הרביעי והחמישי. ידוע לך מי בנה אותה, ואיך? אני אשמח לפתח את העניין...

עז

New member
תשובות חלקיות, שאלות ...

1) כן, מכיר את הצורות מספרי פלטו 2) לא קראתיאת ספר "המרכבה" ולא השתתפתי בסדנאות של דרונבלו 3) המימד הרביעי עד כמה שדוע לי הוא זמן, האם לזה הכוונה? 4) אשמח לקבל הסבר על מה הכוונה כאשר אתה מדבר על מימד רביעי, חמישי וכו´ 5) ככל הנראה אנשי אטלנטיס בנו את הפירמידה הגדולה 6) מדיטציה בסיסית עם פירמידה: מניחים את הפירמידה בצ´אקרה הראשונה מרגישים/מדמיינים את העבודה שהיא עושה בדימיון מעבירים את הפירמידה לצ´אקרה השניה .... מגעים לצ´אקרה האחרונה כולך מוקף מבפנים ומבחוץ באנרגיית הפירדימה, בעת אתה יכול "להעביר חותר" מהקודקוד לכיוון צ´קארת הבסיס ... להרגיש את הנקיון, להרגיש את הזרימה.

אחלה מדיטציה. מרגיש טוב, יש עוד?

פעם עשיתי פרמידה מענפים של אקליפטוס ביער חדרה. אחלה אנרגיה. בקשר למימדים כתבתי לפני כמה זמן משהו. בקישור למטה. אני אכתוב קצת את הסיפורים המאוד מעניינים שדרונבלו מספר בסדנה שקשורים למי, איך, ולמה שימשו הפירמידות. בקיצור מאוד זהו THOTH או הרמס טריסמגיסטוס ועוד שני מאסטרים שבנו אותם בשימוש שטכניקות של קול שגורמות להתמרה והורדה שוב לפיזי של חומרים. אתם חופשיים לא להאמין לזה.אני מאמין.אבל כתוב את כל מה שדרונבלו מספר יקח לי די הרבה זמן אבל זה יבוא בהמשך.

עז

New member
לוחם "אמיתי" לא מאמין

אמונה לא נכנסת לעולם המושגים שלי. קראתי את הכתבה בקישור, לא ארחיב הרבה, אין לנו הסכמה בנושא. "נשמה בת אלמוות" היא המצאה נחמדה לאנשים שרוצים לא לראות שהכל סופי, לכל דבר יש התחלה וסוף, וכך גם אנחנו (בני אדם) נולדים ומתים. הנשמה היא חלק מאיתנו ולכן כשאנו מתים היא מתה יחד איתנו. כן יש עוד הרבה מדיטציות שאפשר לעשות עם פירמידה, אך הפעם אתן לך משהו אחר, כשיש לך מקום כואב פשוט תשים פירמידה מכוונת במקום הכואב ל15-20 דקות .... ותראה מה קורה.

רמי ד.

New member
שאלות בנוגע לפירמידות

האם ה"אש" שבשם ביוונית, הכוונה לאנרגיה או שהפירמידה שמשה לנשיאת או שמירה או הצתת אש, בכל זאת הפירמידה מזכירה את סידור הענפים במדורה. האם נעשו נסיונות מדעיים למדידת האנרגיה בסביבות הפירמידה, וכדי לעמוד על ההבדל ברמתה בשלושת החלקים שהזכרת. האם המטפלים בפירמידות יכולים לחקות את עוצמתן האנרגטית של הפירמידות הגדולות העתיקות, כלומר האם האנרגיה נובעת מעצם הצורה, וללא קשר לגודל ו\או לגיל.

עז

New member
תשובות לגבי פירמידות

הכוונה ב"אש" היא ליסוד האש, לאנרגיה. הפירמידה לא שימשה לנשיאת אש, היא הייתה סוג של התקן רב עוצמה לביצוע המון סוגים של עבודות. האנרגיה נובעת מהצורה, מהזווית המדוייקת ומהכיונון של אחד הפאות לכיוון הצפון, פירמידה יותר קטנה "פחות עוצמתית" מפירמידה גדולה, אך "מייצרת" את אותו סוג של אנרגיה. החומר שממנו עשויה הפירמידה בהחלט לא חשוב (ברמה הטיפולית)

עז

New member
הודעה שתמחק

ציפיתי מבן טל שחר לתגובה קצת יותר בוגרת, ציפיתי אולי להערה בונה ... ולא להודעה כזו, בטח לא אחרי שהצהרתי שאני לא אסבול הודעות כאלו כאן. אני מאוד מקווה שמנהלי הפורום יעמדו במילתם וימחקו את הודעתו. עד אז אני אומר לכם יפה שלום. כשההודעה תימחק אשמח להמשיך לענות לשאלות ולהרחיב את הנושא, שלהזכירכם הינו פירמידות ולא בדיחות.

עז

New member
לטובת ההבנה וההגינות

ידוע לי ולהנהלת הפורום שההודעה שנמחקה נכתבה על ידי אדם שידע את הכללים, הוא לא "הצטרף עכשיו" ...

שאלות והערות

שאלות - מה הקשר של המתקן להשחזת סכיני גילוח? - איך להשערתך יצרו, טכנית, את הפירמידה הגדולה במצרים? - האם אתה מרבה ליצור פירמידה אנרגטית (לא נראית לרוב המטופלים) בעת עבודה עם מטופל? - אפשר לקבל קצת יותר נתונים על פירמידות "נכונות" ו"לא נכונות"? אני אחדד את השאלה: 1. האם פירמידה "בלתי נכונה" היא פשוט לא פירמידה במובן של "טיפול באמצעות פירמידות"? 2. כיצד אוכל, שכלית, להבדיל בין פירמידה "נכונה" ו"בלתי נכונה"? 3. כיצד אוכל, אנרגטית, להבדיל בין פירמידה "נכונה" ו"בלתי נכונה"? 4. התבוננתי כרגע, אנרגטית, בפירמידות נכונות ובלתי נכונות - ו"ראיתי" שיש סוגים רבים של פירמידות. בא לך להרחיב על כך? 5. האם הפירמידות במצרים, בסין, בדרום אמריקה, במשולש ברמודה ובכניסה ללובר, הינן פירמידות "נכונות"? הערות (שהינן, בעצם, קודם כל שאלות! אבל מסוג קצת אחר) 1. בשניה זו "ראיתי" שיש משמעות נוספת ליחס בין הפירמידה לבין כדור הארץ (מלבד עניין הצפון-דרום), קרי, שבסיס הפירמידה אמור להיות מופנה כלפי מרכז כדור הארץ... לא בדיוק... יש הרבה נתונים שמגיעים אלי בעניין הזה... אני לא מבין את משמעותם. אשמח להבין יותר בכל הנוגע למיקום הפירמידה ביחס לכדור הארץ (מיקום הפירמידה ביחס לאדמה). 2. הפירמידה נתפסת במרחב שבו "עולם פיסי" ו"מימדים". בעולם האמיתי יותר היא נתפסת בצורה דומה מאוד, אבל קצת שונה. אשמח להרחבות או להתייחסות לכך.

עז

New member
תנונים, תשובות, שאלות - פירמידות

- מה הקשר של המתקן להשחזת סכיני גילוח? שמח שמישהו שם לב ושואל. המתקן הינו פירמידה שצריכים לכוון לצפון עם מקום בדיוק בגובה של שליש מהבסיס עם מקום להניח סכין גילוח. במיקום הזה אנרגיית הפירמידה "מסדרת" את החלקיקים של קצוות סכין הגילוח והופך אותו לחד. ובנוסף לכך הסכין עובר "חידודים חוזרים" וניתן לשימוש בערך פי 20 מסכין גילוח שלא עבר את הטיפול בפירמידה. כשרשמו את הפטנט, מנהל משרד הפטנטים צחק וסירב לרשום אותה, אך לקח את זה לביתו לבדוק האם בכל זאת זה עובד .... זה אכן עבד ולאחר מכן הפטנט נרשמה. - איך להשערתך יצרו, טכנית, את הפירמידה הגדולה במצרים? בטח שלא עם הטכנולוגיה שיש לנו היום, הרי בטכנולוגיה של ימינו אי אפשר לבנות פירמידה. יש הרבה השערות, החביבה אלי זה שבנו מספר של פירמידות קטנות סביב אתר הבניה ובאמצעות האנרגיה של הפירמידות הקטנות (בתוספת אולי של אנרגיית קול ... הכל מסתכם ב"תנודות" ...) בנו את הפירמידה הגדולה. ואולי היה להם טכנולוגיות אחרות שאנו אפילו לא חולמים עליהם. - האם אתה מרבה ליצור פירמידה אנרגטית (לא נראית לרוב המטופלים) בעת עבודה עם מטופל? לעיתים כן, נראה לי שלא ברוב המקרים, אך לעיתים אני עושה כך. פירמידה "בלתי נכונה" היא פירמידה שלא במידות הנכונות ו/או לא מכוונת לצפון בזמן טיפול. שכלית אפשר להבדיל בין פירמידה "נכונה" ו"בלתי נכונה" על ידי מדידה פיזית פשוטה. -כיצד אוכל, אנרגטית, להבדיל בין פירמידה "נכונה" ו"בלתי נכונה"? אנרגטית התשובה היא מאוד פשוטה וטריויאלית ... אתה רואה את האנרגיה ... אם הפירמידה לא בכיוון הנכון אתה לא רואה את האנרגיה ... פעם אחד ראית את האנרגיה של פירמידה ואתה לא יכול להתבלבל בעתיד ... זו אנרגיה מאוד ייחודית שלא ראיתי בשום מקום או עצם אחר. הפירמידה הגדולה במצרים, במשולש ברמודה ובכניסה ללובר, הינן פירמידות "נכונות" במובן הטיפולי. אתייחס כאן לפירמידה הגדולה של מיצריים, המיקום הפיזי שלה, במקרה או שלא, אם תלך לאורך קו הרוחב וקו האורך שלה, על גבי כדור הארץ, תגלה שאלו 2 הקווים עם הכי הרבה יבשת (אדמה) על גבי הפלנטה שלנו. -הפירמידה נתפסת במרחב שבו "עולם פיסי" ו"מימדים". בעולם האמיתי יותר היא נתפסת בצורה דומה מאוד, אבל קצת שונה. אשמח להרחבות או להתייחסות לכך. השאלה לא ברורה לי, תוכל להרחיב ?

תודה רבה!

"פירמידה" היא אבחנה פיסית שאנחנו עושים במסגרת הקשב הראשון. האבחנה נעשית עמוקה ומלאה יותר כאשר אנחנו מודעים לראיית האנרגיה שמתרחשת בקרבנו. כאשר אנחנו מסיטים את נקודת הכינוס ורואים אנרגיה בלבד, הפירמידה נתפסת באופן שונה במקצת. האם עכשיו שאלתי מובנת?

למעלה