פירמידה

נועיק

New member
פירמידה

פירמידה של כסף טהור - פעם הייתי מקבלת מכתב (כשעוד היו משתמשים במעטפות ובולים אמיתיים) ובו בקשה לשלוח 5 שקלים למי שברשימה של 6 אנשים, ולהמשיך את המכתב לעוד 6 אנשים חדשים כדי שבשלב כלשהוא גם אלי ישלחו כסף. אני לא זוכרת אם ניסיתי את זה אי פעם, נדמה לי שכן, אבל מעולם לא התעשרתי משיטת הפירמידה, כי תמיד היה מי שיצא מהעסק ופרק את החבילה. פירמידה עם תירוץ - אותו עיקרון, אלא שעכשיו מוסיפים מוצר שצריך למכור. העיקרון אומר - לא רק שתהנה מהכסף שיזרום לכיסים שלך, אלא גם תזכה במוצר שישנה את חייך, ותוכל לעזור לאחרים לשנות את חייהם - עשיר וטוב לו. מאחר ואני מכירה את יכולת המכירה שלי, גם לדברים האלה לא הצטרפתי (מה עוד ששום מוצר לא נראה לי כזה שישנה את חיי, אולי אני סתם פחדנית). פירמידה של כסף טהור יחד עם תירוץ - קיבלתי מכתב מאגודה שעומדת להפתח, נקראת תרומהניטי. בזו יש שילוב של הכל - גם כסף (והרבה) וגם בונוס - מי שירשם יקבל אפשרות לצמיחה אישית, ואת הכסף שלו (15%) יתנו כתרומה למי שנזקק ברחבי העולם. מה יותר טוב מזה? אני גם לומד ומרחיב את העולם הרוחני שלי, גם תורם לעולם ומרגיש נפלא שהנה הצלתי מישהו מרעב, וגם מרויח כסף אם גוייסו מעל 2000 איש לפירמידה שלי. מה אני אגיד לכם? פירמידות שירתו שליט אחד, פירנסו ודאי כמה אנשי מקצוע, והצליחו להביא למוות של מליוני אנשים שעבדו לצורך הקמתן. התבנית נשארת אותה התבנית, תמימים תמיד יהיו, והפעם מנצלים את המושגים הרוחניים כדי לבנות פירמידה חדשה. אני לא אוהבת את זה.

שווק ופירמידה../images/Emo163.gif

כן, הנה אני קוראת אותך, ביום שחברה מזמינה אותי לשמוע הרצאה על שווק מוצר חדש, אשר בתחילת הדרך, וזה הזמן לגדול איתם. אמרתי לה כבר שזה לא בשבילי ,שחברה אחרת כבר פנתה אלי . אבל שוב, זה קרוב לבית שעתיים בערך. לא רוצה פירמדות , ולא אשליות. הפירמידה היחידה שאני רוצה לבקר בה היא במצריים. עזבו אותי , די ! כל כמה חודשים מישהו אחר מתעלק ממקום אחר.. בסוף הם נופלים.- לא מודים..... אולי מצליחים לגרום לעוד כמה להצטרף , מקבלים איזה תגמול מזה אבל אני בטוחה שהכסף הזה לא משרת אותם. למה הם לא מבינים את זה ?? נועיק דווקא היום היית צריכה להוציא ממני את כל האויר ...?
אולי פעם אחת צריך ללכת כדי לומר- בסיפור הזה כבר הייתי. @כשתתכננו לנסוע למצריים לפירמידות- עדכנו אותי
אוהבת אריאלה

נועיק

New member
מה שהקפיץ אותי בעיקר

הוא ההישענות על תמימות ואמון, מה שמצליח לפעמים להפיל אותי בפח, והפעם המילים באות מהעולם הרוחני השטחי הקיים בארץ, עם הבטחות להתפתחות רוחנית ולהצלחה חומרית - שילוב מנצח. מקווה שאני טועה ויש משהו מאחורי ההבטחות. בנוסף ערכתי חישוב הכי פשוט שאפשר, ולפי הכתוב הרווח של כל משקיע עומד על 5-10% במידה ומצליח לגייס אנשים, 15% עוברים לתרומה, ונשארו 75% שהולכים למקום אחר. לאן הם הולכים? סליחה שהוצאתי לך את האויר, הנה חיבוק לערב נפלא, קריר וצלול

../images/Emo24.gifגם לך,והנה סימן שלא הלכתי

כי איזה טלפון הסיט אותי מההתלבטות, מנפלאות סימני היקום. ערב נפלא באהבה,
אריאלה

י ע ל ו ש

New member
מסכימה איתך בכל מילה..

היי אריאלה! קודם כל המון זמן! מקווה שהכל בסדר, ואני רואה שגם לך מציעים כל מיני דברים פרמידות, נטרולייף, הרבלייף וכו וכו, וכמו שכתבת, מנסים למכור לכולם וכולם מגיעים אליך בחזרה אז למי נשאר למכור? :) זה מתאים למי שיש לו את זה ולמי שלא - לבריאות.. ואני עונה באדיבות לכל אחד שמציע לי - לא תודה ובהצלחה לך .. כמו שנאמר תעסוק במה שאתה אוהב ואז הכסף יגיע אליך. נכון או לא? מאחלת הצלחה ואהבה לכל אחד/ת כאן למצוא ולעסוק במה שאוהב ! באהבה ואור ונשיקות לך אריאלה עוד מעט יש לנו ממולדת ביחד..:) יעל

יעל יקרה מה שלומך?../images/Emo24.gif

בדיוק חשבתי עלייך, לא מזמן ... כתבי לי את המייל שלך במסר כאן. אהבה אריאלה

הי לכולם ובוקר נהדר

שיווק רישתי זה לא פרמידה זו האפשרות להעניק לחבר את אשר אני נהנה ממנו אתם מוזמנים לבקר בלינק הבא ולראות מה עשרי העולם מדברים על שיווק רישתי כמוכן בדקו במילון מה זה שיווק רישתי ומה אתם יודעים על צורת שיווק זה http://enter-system.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=555092 תרומות וכסף והימורים זו צורה של פרמנידה שיווק ראשתי זה לא פרמידה לעבוד במקום עבודה כאשר יש בוס ומעלו עוד בוס ומעלו מנהל עבודה ומעלו מנהל מוצר ומעלו סגן מנהל ומעלו מנהל ומעלו בעל העסק זו פרמידה כי אף אחד לא יכול לעקוף את בעל העסק

נועיק

New member
כמה עשירי עולם התעשרו ככה?

האם כל אחד שפונה לשיטת שיווק זו יהיה עשיר עולם? כמה אנשים אתה מכיר באופן אישי שהתעשרו מאד משיטה זו? וכמה אנשים אתה מכיר אישית שהתפתו להצטרף אבל לא הפכו לעשירים, ואולי אפילו הפסידו כסף?.....

smile2life

New member
יש גם פירמדים (MLM=שר"ש) שעושים טוב

כמו זו שנמצאת בחתימה שלי בה אנו עוזרים לאנשים למצוא עבודה

יש לי שאלה../images/Emo6.gif

יש לכם סטטיסטיקה כמה אנשים עובדים דרככם, בחצי שנה האחרונה? ודבר נוסף- בני כמה הם או גיל תחתון וגיל עליון ? נחמד שאתם עוזרים, לאלו שלרוב מסתדרים גם לבד. תמנה לי שם אחד מעל גיל 50 שעובד בכיר- או מעל גיל 45 ? רצוי שתהיה בחורה ... שהחברה הזו מצאה לו/ה עבודה ? זה לא שונה ממה שנועיק ואני דיברנו עליו. אבל אם הצלחתם ,למה לא ? אהבה אריאלה

נועיק

New member
מעל גיל 45-50!!!!!

מעניין מה התשובה לזה אני בדיוק בגיל הנכון, ניסיתי להתקבל לכל עבודה שהיא במשך שנתיים, והגיל שלי החזיר אותי לתיק העצמאי. מזל שאני מקבלת את עצמי לעבודה, אחרת הייתי יושבת בלישכה כל יום ושומעת כמה אני זקנה.

נכון-זה לא אמיתי../images/Emo9.gif

מה זה מזוייף ? זה שווק אגרסיבי נקרא בעברית צחה. אז מה אם מני נחמד ... ועוזר לאנשים. זה מה שחשוב. ראיתי , ראיתי- בפעם הבאה הוא יארגן אצלי מפגש... שבת-שלום אריאלה

smile2life

New member
אז מה זו "פירמידה"

אם לא ארבעה משולשים המחוברים יחדיו בקצה וע"י ריבוע בעל בסיס רחב? כמתואר בויקיפדיה הרעיון הוא לעזור לאנשים למצוא עבודה כאשר החברה משלמת למי ששולח מועמד\ת שהתקבל\ה לעבודה. ניתן להרוויח עד רמה רביעית, של אנשים אשר צרפת לאתר.

נועיק

New member
האם אתה משלם על זה?

נדמה לי שלא, וזה ההבדל הגדול. ממש כמו ללכת לטיפול של חצי שעה שעולה 800 ש"ח רק בשביל הבטחה שאם תטפל בעצמך אז זה יעבוד, ואם לא תטפל בעצמך - זרקת כסף. ועדיין יש אנשים שהולכים לטיפולים כאלה, ויש גם אנשים שנכנסים להשקעות לטובת פירמידה של הבטחות. עולם הבחירה החופשית

smile2life

New member
לא ממש

ההשקעה היחידה היא זמן, אבל מתוך ההשקעה וקריאת קורות חיים למדתי איך לעצב אותם ולהתאים תוכן

נועיק

New member
אם זה כל-כך טוב אז בוא ננסה משהו -

תזמין אותי לפירמידה, הרי זה לא עולה כלום, ונראה אם אמצא לי עבודה. מה אתה אומר?

מני שלום,גם אני רוצה - אפשר?

אני הנדסאית תעשיה וניהול, בעלת נסיון של 12 שנות עבודה בענף הטכסטיל. האם רלוונטי לי ? בת 47. קשרי לקוחות חו"ל, והארץ, שווק... אבל זה לא היי -טק כמו בחתימתך שמאוד ברורה - זה הולך ? אשמח להצטרף . באהבה אריאלה

למעלה