פירכוס מפחיד לא מוכר

פירכוס מפחיד לא מוכר

הי לכולם ! רציתי לשתף אתכם במקרה של פרכוס דיי מפחיד מבחינתי. זה קרה פעם שניה אחרי כ- חודש (מהפעם הראשונה) שהינו במלון באילת בחג השבועות הכל היה נהדר . אני משייך זאת לחוסר שינה היות ויצאנו מוקדם בבוקר והיא בנוסף התרגשה מהנסיעה, הגענו למלון הכל היה נהדר שהינו לילה ראשון ובבוקר המחרתן זה קרה, בדיוק כמו בפעם הראשונה פירכוס שלא ראיתי מעולם (מעל 6 שנים של מחלה).....קשה לי אפילו לתאר אותו ..... עיוות של הפנים עם גלגול עינים חזק מאוד תוך הוצאת קול משונה ....נמשך מס' דקות והזכיר באיפיונו את הגרנד-מל. הילדה איננה מגיבה, אתה חסר עונים פשוט לא יכול להועיל בכלום אתה מרגיש 0 פשוט 0 אחד גדול, ללא אפשרות לעזור לילדה היפה שלך שרק לפני רגע הייתה מלאת חיים ושמחה ללכת לבריכת המלון, רק שהמחלה האיומה הזאת עצרה הכל ...... אחרי הפרכוס (כ- 3 עד 4 דקות שנראו כנצח) הילדה הייתה כמו זומבי עם ריר שנוזל לאיטו מהפה ...! נאלצתי להרים אותה חזרה לחדר היא נרדמה משהו.... עברו כ- 10 עד 15 דקות עד אשר חזרה לעצמה וחזרה להיות הילדה מלאת החיים הצוהלת הרוקדת ושרה , הלכנו לאכול ארוחת בוקר כמובן בליווי המשקל והתפריט של הדיאטה הקטוגנית לא ויתרנו בטח שלא היא על הדיאטה שעוזרת לה מאוד (אחרי הפרכוס הגדול שעברנו מתחיל לחלחל בי ספק) למרות הכל עשינו חיים והילדה נענתה מאוד, בריכה ,משחקים הפעלות אפילו יצא לה להופיע מול קהל בשירה כאשר צוות הווי של המלון ערך ערב כשרונות חשתי מלא גאווה למראה הילדה האמיצה הזאת עומדת מול קהל ושרה כמו מקצוענית ואני .....! מחזיק אצבעות לאורך כל השיר שלא יהיה ניתוק רק שלא יהיה ניתוק זה הצליח ולא היה עבר בהצלחה עד כאן !!! האם זה מוכר למישהו ? היתכן שזו תופעה של הדיאטה ? היתכן שינוי דרסטי במחלה מניתוקים לפרכוסים כפי שתארתי ? תודה רפי

חייםלוי

Member
מנהל
צר לי לשמוע על ההתקף שהיה לבת

ועוד בנופש. סוג כזה מוכר. אאל"ט ד"ר קרמר מתאר התקף כזה בהרצה המצולמת שלו באתר אי"ל. לכם זה יוצא דופן משום שהייתם רגילים "רק" בניתוקים. יכול להיות שזה מעייפות מצטברת והתרגשות http://web11.mediazone.co.il/mediazone/pub/PlayListShow.aspx?Id=181

estelina

New member
נשמע כמו גרנד-מאל , מוכר לי מזכרונות הילדות

שלי...........עכשיו זה לא ינחם אותך כל כך אם אומר שגם לסוג זה יש פיתרון . אני חיה עם המחלה מזה 31 שנה , כאשר 29 שנה מהם אנוכי מאוזנת. אין ספק שהילדה שלך הינה אמיצה ביותר . יש להמשיך בשיגרת החיים , כמובן עם מגבלות המחלה. אסטלינה

מוכר עד כדי כאב ../images/Emo10.gif

לבן שלי היו כאלו ביום שישי - 8 וביום שבת - 6. לא יודעת מה זה אומר לגבי הדיאטה ולגבי הפשעתה יודעת שיש כאלו שהתרופות משפיעות ומאזנות ואחרים (כדוגמת הבן שלי) שלמרות התרופות לא מצליחים להתאזן. בכל מקרה, כדאי להתייעץ ולשוחח עם הנוירולוג שלה. בבקשה עדכן מה הוא אמר.

אני כל כך מצטערת לשמוע!

אין לי שום דבר חכם להגיד.. היא לוקחת איזו שהיא תרופה או שאתם רק על הדיאטה? כי חריגה קלה מהדיאטה יכולה להוריד אתכם משיגרת האיזון.. מקווה שזה היה האחרון בהחלט

ruthty

New member
../images/Emo4.gifמה אני הגיד לך אני כואבת את

זה מאוד זה מאוד מוכר לי אני מאחלת לה שתתאזן מהר

n3o3a3

New member
למרות שכתבת את זה מזמן...

ככה כל ההתקפים שלי נראים! כן מפחיד ביותר - בעיקר למי שנמצא ליד ורואה ומכיר ואוהב אבל זה קורה. אלו התקפי גרנד-מל ורק תגידו תודה שזה לא קורה כל הזמן... אצלי לפעמים זה יכול להיות 3 התקפים כאלו ברציפות עם הפסקות של כמה דק' בין כל אחד ואז שינה רצופה של מס' שעות ממושך. אני רק רוצה להגיד שתהיו חזקים ותתמכו בבת שלכם - אין לי מושג בת כמה היא ואיך היא לוקחת את כל הקטע של המחלה, מה היא מספרת ומה היא חולקת איתכם, אבל אני יכולה לספר מנסיון אישי שלי שמרגישים הכל מהתחלה ועד הסוף... את גלגול העיניים והחולשה בגוף, את הנפילה ולפעמים גם את הדיבור של האנשים סביבך. תתנו לה חום והרבה אהבה... נועה

למעלה