פירות טרופיים

Mr Invisibilety

New member
פירות טרופיים

נתחיל בקיוואנו גדל בניוזילנד אפריקה וקליפורניה. טעם של מלפפון לימוני כזה.

Mr Invisibilety

New member
אננונה

מה שרמי אכל אתמול ירוק מבחוץ מבפנים לבן עם גרעינים שחורים טעם מתוק מאוד

Mr Invisibilety

New member
קרמבולה

פרי בצורת כוכב חמצמץ אך מתוק טעם טרופי עדיין מבושם ונחמד יש אותו בארץ. לפעמים הוא צהוב.....

Mr Invisibilety

New member
פג'וייה

פרי ירוק עגלגל חמוץ וטעים מאוד אוכלים אותו עם כפית נאמ זכרונות ילדות הייתי אוכל ממנו שהיתי קטן יותר היום לא מצאים את זה בכל חנות.

mE and Me

New member
אכלתי אחד כזה... זה די טעים |מומלץ|

וגם קרמובלית אחת... שונא קרמבולות, הן חמוצות נורא

Mr Invisibilety

New member
פאפיה כתומה

פאפיה כתומה, נפוצה בארץ כן זו זאת שאתם מכירים מט"ו בשבט פירות יבשים... אני לא ממש אוהב

Mr Invisibilety

New member
ליצ'י

פרי קטן ורוד וקוצני טיפה מבחוץ מבפנים רכיכה לבנה שקופה עם גרעין חום טעם מתו לפעמים חומץ נורא נורא טעים יש גם כאלה סוכריות טופי....חחח ניתן להשיג בחנויות של מאכלים מהמזרח הרחוק בעיקר סין... יש גם טרי בסופרים ובקופסאות שימורים מומלץ!!!

Mr Invisibilety

New member
פסיפלורה

באנגלית pssion fruit פרי התאווה? תשוקה? משהו בסגנון טעם טרופי נהדר לא מתאים לכל אחד אוכלים אותו עם כפית זה מאוד חמוץ מתוק.. הפרי עצמו עגול סגול חלק כזה.. יש לחכות שיבשיל ועם הזמן הוא מתקמט והקליפה שלו מצתמקת ואז הוא מוכן לאכילה. טעים.

Mr Invisibilety

New member
אגב, מצטמקת** תיקון...הפרי הבא:

מלון פפינו סוג של מלון.. אני לא מכיר את הפרי הזה..

Mr Invisibilety

New member
אחרון חביב

תמר הינדי פרי חמוץ כזה... אני לא מכיר אותו כל כך יש אותו הרבה במאכלים מהמזרח טעמו חמוץ.. והוא חום. לא טעמתי.

mE and Me

New member
תגובות -

נראה לי ראיתי פעם דוריאן, איפה הוא גודל? פאפאיה ירוקה - מה זה?
פאפאיה כתומה - נחמד, אבל עדיף אננס |יאמי| ליצ'י - זה מעצבן שיש כ"כ מעט מהפרי עצמו... הרוב זה הקליפה והגרעין... גויאבה - מתבייש לומר שלא טעמתי ואפילו לא הרחתי...

למעלה