פירות הדר בהנקה

• פותח הנושא RB28
  • פורסם בתאריך

RB28

New member
פירות הדר בהנקה

אסתר בוקר טוב. כשהתחלתי להניק את בני,לפני כחודשיים אמרו לי לא לאכול פירות הדר ולא לשתות מיצים שמכילים פרי הדר.ומאז אני נמנעת לחלוטין מפירות הדר. שאלתי היא מתי כן אפשר להתחיל הדרים והאם זה משפיע על התינוק,כאמור,אני מניקה כמעט חודשיים (עם תוספת של תמ"ל עד 3 פעמים ביום כשכל בקבוק מכיל רק 60 cc). תודה ויום טוב.

more wrong information

Who told you this? It may be true if you eat 10 kilo of oranges a day that your baby may have stomach aches, but then so will you. You can eat EVERYTHING in normal amounts. Eat what you are used to eat, and don't exaggerate on anything. that supplement of artificial milk is more likely to cause stomach aches in your baby, but I bet no one told you that. Why are you giving artificial milk at all if you are breastfeeding?​

niritcat

New member
תרגום: עוד מידע מוטעה.

מי אמר לך את זה? יתכן ואם תאכלי 10 קילו תפוזים ליום יהיו לתינוקך כאבי בטן, אבל אז גם לך יהיו. את יכולה לאכול את ה כ ל בכמויות נורמליות. אכלי מה שאת רגילה לאכול, ואל תגזימי בשום דבר. יותר סביר להניח שהתוספת של החלב המלאכותי הוא הגורם לכאבי בטן לתינוקך, אבל אני מתערבת איתך שאף אחד לא אמר לך את זה. למה בכלל את נותנת חלב מלאכותי אם את מניקה?

justmom

New member
תרגום: שוב מידע לא נכון

מי אמר לך את זה? זה אולי נכון שאם תאכלי 10 ק"ג לתינוק שלך יהיו כאבי בטן, אבל גם לך. את יכולה לאכול הכול בכמויות נורמליות. אכלי מה שאת רגילה לאכול, ואל תגזימי בכלום. סביר יותר שהתוספת של תמ"ל תגרום לתינוק שלך לכאבי בטן, אבל אני מוכנה להתערב שאת זה אף אחד לא אמר לך. למה את נותנת לו תוספת תמ"ל אם את מיניקה?

למעלה