פירוש שמות משפחה

שרי סילבר

Active member
פירוש שמות משפחה לאורנה ולאחרים, מצטערת, מקווה שאפשר יהיה להכנס הפעם אל האתר, ליתר בטחון יש כאן את כתובתו (ולמה זה מוכרח לעשות את הבעיות המנג´סות האלו?...). זהו אחד מאתרים שונים, המציעים, תמורת תשלום, "מחקר" של שמות משפחה, פירוש, תפוצה גיאוגרפית וכו´. ואני חוזרת אל שאלתי: האם מישהו מכם ניסה את האתרים הללו? עד כמה זה רציני? עד כמה זה רלוונטי לשמות משפחה יהודיים? אשמח לשמוע את דעתכם. שיהיה לכולנו שבוע נעים ושקט! http://www.infokey.com/ ולאורנה, נחמד ששמים לב, אז הייתי השבוע באתר, אבל באמת לא היה הרבה זמן. עונת-האירועים כעת...

נחי

New member
נחמד אך לא רלוונטי ניסיתי שני אתרים כאלו,לא התרשמתי שיש איזה קשר בין האמור לבין המשפחה היהודית שלי.היתרון הוא שזה מוסיף כמה מאות שנים ל"הסטוריה המשפחתית".

המידע הכי מעניין בנושא../images/Emo127.gif... ... שבו נתקלתי היה בעמדות המחשב הממוקמות בכניסה לבית-התפוצות (מומלץ בנושא שמות משפחה בלבד) ../images/Emo91.gif

אם שם המשפחה מופיע במחשבי בית התפוצות (לא אלו של אילנות היוחסין, אלא במאגר שמות המשפחה) - כדאי להוציא את המידע משם. אני לא יודע מה היקף המאגר שלהם, אני מצאתי אצלהם כמה שמות משפחה עיקריים בעץ שלי. המידע לא תמיד מאוד מקיף ומעמיק, אך מספק לפחות התחלה ומסכם, כנראה, את מה שידוע לגבי מקור השם. ניתן גם להזמין באופן מקוון דרך האתר שלהם. ארנון

שרי סילבר

Active member
תודה! בית-התפוצות, זה כבר נעשה, ואישר את מה שידעה המשפחה (שזה גם כן חשוב לכשעצמו).

למעלה