פירוש שם ... היי, מה פירוש השם -ד-י-ת-י- ? האם זה שם בעברית? איך מאייתים אותו באנגלית? תודה
M mikal New member 27/2/09 #1 פירוש שם ... היי, מה פירוש השם -ד-י-ת-י- ? האם זה שם בעברית? איך מאייתים אותו באנגלית? תודה
M mikal New member 2/3/09 #2 יש סיבה שאין התחייסות לשאלתי? ממש הייתי רוצה לדעת מה פירוש השם הזה. תודה
ג גל סופר New member 3/3/09 #3 סלחי לי על האיחור בתשובה האמת היא שאינני יודע מהו פירוש שם זה. אלא אם כן את מדברת על פירוש משמעות השם ע"פ האותיות שבו, ובכך אשמח לעזור לך.
סלחי לי על האיחור בתשובה האמת היא שאינני יודע מהו פירוש שם זה. אלא אם כן את מדברת על פירוש משמעות השם ע"פ האותיות שבו, ובכך אשמח לעזור לך.
ה הרב כוכב New member 5/3/09 #4 דיתי באנגלית: DITY. על פי סוד אותיות התורה, משמעות השם היא להיות מלא רצון ופתיחות כלפי הזולת, אבל לא לקבל בקלות חזרה. לעתים קרובות זה מתסכל בצורה משמעותית. "לעתים קרובות", זה תלוי בשם האב של "דיתי".
דיתי באנגלית: DITY. על פי סוד אותיות התורה, משמעות השם היא להיות מלא רצון ופתיחות כלפי הזולת, אבל לא לקבל בקלות חזרה. לעתים קרובות זה מתסכל בצורה משמעותית. "לעתים קרובות", זה תלוי בשם האב של "דיתי".
M mikal New member 5/3/09 #5 היי תודה, דיתי זה לא שם בעל משמעות? היי, האם זה לא שם בעל משמעות באיזה שפה שהיא? תודה