פירוש פריסה

פירוש פריסה

השאלה שנשאלה: כיצד עליי לנהוג על מנת לקדם את הקשר עם איקס תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה: הווה - שש הגביעים עיצה - האוהבים תוצאה - ארבע המטות טוב, אני מנסה -בעזרתו של גלבוע :) , שוב אשמח לעזרה שש גביעים - מסמל את ההווה - לא הבנתי איך זה עשוי להתפרש.... אין מישהו מעברי עיצה - האוהבים - מצד אחד אני מפרשת את זה כמצב של אין ברירה הקשר יימשך עקב חוסר אפשרות להתנתק, מצד שני אולי העצה מכוונת לפעול על פי ההיגיון ולא לפי הלב... תוצאה - ארבע מטות - בהקשר לתוצאה כנראה יש להמשיך בקשר מכיוון שהקלף מסמל השגת תוצאות. ואפילו חופה??? הלוואי!!!!!!! לסיכום: יש להמשיך את הקשר ולבסוף תהייה אפילו תוצאה מבורכת.... אשמח להרחבה מצידכן, לא הבנתי איך שש הגביעים עשוי להתפרש תודה

שש גביעים

בעצם מדבר על זכרונות ילדות שבאים לידי ביטוי בקשר קיים. שבי עם עצמך ותראי מה הקשר בין הזוגיות הזו לבין מה שקרה או חווית בילדות. העצה עבורך היא לבחור באמת באם את מעוניינת בקשר הזה ולהתחייב לקשר. באם תמלאי שלבים א ו ב תגיעי לתוצאה שהיא קשורה במסגרת ובשמחה משפחתית. הקלפים מדברים גם על הדרך שעלינו לעשות והיא זו החשובה.

האם הקשר עם איקס קיים?

כעיקרון הפריסה הזו מומלצת בעיקר למצבים שבהם אין עבר... שימי לב שאין בכלל קלף עבר בפריסה עצמה. כעיקרון קלף 6 גביעים מסמל את העבר באופן כזה או אחר - או מערכת יחסים שנמשכת זמן רב, או היתקעות... אם בכל זאת נבחן את הפריסה - העצה והתוצאה טובים מאוד עבורך ה"הלוואי חופה" :) לדעתי קלף האוהבים כעצה מבקש ממך על מנת לקדם את הקשר להראות לו יותר את האוהבים, הזוגיות, התשוקה, הרומן... לא להיתקע במקום של זוגיות ותיקה. מה דעתך?

הילה

המצב בינינו כרגע הוא היתקעות... אני מאוד מעוניינת בקשר, אבל הוא לא מסוגל להתחייב ולכן קצת קשה לי עם הפריסה, כי אני כן מראה לו אהבה, הוא זה שלא מראה רגש

starot

New member
העצה לעשות את הבחירה בקשר ולהתחייב אז

אולי לבקש ממנו להחליט ולבחור.

למעלה