פירוש פריסה

אספרנסה

New member
פירוש פריסה

שלום לכולם ושבוע טוב!
איזה כיף לגלות את הפורום הנפלא הזה :)

האמת שאני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי בפירוש הפריסה שעשיתי לעצמי כי אני חוששת שאני לא מספיק אובייקטיבית על מנת לפרש אותה נכון...
קצת רקע-
הכרתי לאחרונה בחור מקסים והקשר בינינו מאוד קרוב אבל לצערי המון דברים שמפריעים ואני חוששת שבגללם הקשר הזה לא יתאפשר,
בין היתר העובדה שאנחנו חיים במדינות שונות...
הכימיה בינינו מעולה וגם הפתיחות שלנו אחד לשניה לכן מאוד חשוב לי להבין האם יש לזה עתיד.
שאלתי הייתה האם X ואני נכנס לזוגיות בשלושה חודשים הקרובים?
אני מצרפת תמונה עם הפריסה שיצאה לי.

תודה רבה מראש ושבוע מצויין!

אספרנסה

New member
הפירוש שלי...

אני מבינה מהפריסה הזאת שהפוטנציאל הוא חיובי, אבל עדיין חסר משהו על מנת שהוא יוכל להתממש.
קשה לי קצת לפרש את ה9 חרבות, האם מדובר בזה שהקשר הזה יהיה כרוך במעבר?
או האם מדובר בהגירה שלי לאירופה בחודשים האחרונים... אני מבינה מקלף השטן ומה9 חרבות שהחששות שלי מוצדקים אבל הם אולי נובעים מ"תיבת פנדורה" של העבר שלי אבל בעתיד הכל הולך להשתנות (אבל אולי זה לא הזמן הנכון לשינוי הזה? 4 חרבות בנגדי)
ה10 חרבות מבחינתי מסמלים פה בפתיחה הזאת את הסוף של התקופה הקודמת והלא מוצלחת בחיי ומשם למעלה הכל מסתדר כמו שהייתי רוצה.
אני רוצה להבין מהפתיחה הזאת שאנחנו כן נכנס לזוגיות, אחרי שדברים ישתנו בתקופה הקרובה ואז נוכל לממש את אס הגביעים...

אני ממש לא יודעת איך להסתכל על זה מרוב שאני לא אובייקטיבית.. ממש אשמח אם תוכלו לשפוך לי קצת אור על הדברים..
שוב תודה רבה :)

רחליקה האחת

Member
מנהל
אספרנסה ברוכה הבאה,

השאלה שנשאלה עוסקת בניחוש עתידות ואין זו דרכו של הפורום.

באופן עקרוני התשובה לשאלתך היא כי הקשר הזה עשוי להסתכם בסוג של "סטוץ" ולא יותר.

אני ממליצה לך לשאול:

מה עליי לעשות כדי לקדם קשר עם X לעבר זוגיות בחודשיים הקרובים?

פריסת הייעוץ בגרסה המצומצמת,

http://tarot.natanel.com/spread_info.php?spread=counslght

תודה על המחמאות ושבוע טוב

רחליקה

אספרנסה

New member
תודה רבה לך!!

אני מאוד מודה לך על תשובתך :)
מצטערת אם לא הבנתי נכון את כללי הפורום ועסקתי בשאלה לא נכונה כאן.

הקשבתי לעצתך ושאלתי מה עלי לעשות על מנת לקדם קשר זוגי איתו בחודשיים הקרובים וזה מה שיצא
מצב נוכחי - שלוש המטבעות
עיצה - מלכת המטות
ממה להמנע - אביר המטות
תוצאה - נער החרבות

אני מבינה מזה שאני צריכה להקשיב ללב שלי ולא למהר לפסול דברים,
והתוצאה היא שתהיה בינינו תקשורת טובה?

תודה רבה לך שוב

רחליקה האחת

Member
מנהל
אספרנסה חביבה, הרשי לי קודם כל

להגיד לך שבחרת כינוי מקסים .הצליל נקרא לי ספרדי. מה התרגום אם יש והאם תוכלי לומר לי?

מה עלי לעשות על מנת לקדם קשר זוגי איתו בחודשיים הקרובים ?

מצב נוכחי - שלוש המטבעות
עיצה - מלכת המטות
ממה להמנע - אביר המטות
תוצאה - נער החרבות

המצב הנוכחי מצביע על צורך להתעמק ברזי שיתוף הפעולה ולהבים באורח מעשי כיצד לבטא הוקרה

מבלי לחוש מושפלת או מבלי לתת לזולת תחושה שאת יהירה. הדרך לשם, חביבה, עוברת דרך "תקשורת מקרבת".

נסי למצוא בגוגל מאמרים בנושא

בדרך זו תצליחי להרגיע את הקונפליקט הפנימי, למנוע בעתיד מצב של תחושת פספוס וכמובן להשיג את מטרותייך.

ממש מעט הרחבה:

קלף מלכת המטות מלמד כי את בחורה מטופחת. נראית צעירה מגילך.

דמותך מהווה מקור השראה לאחרים, את מודל לחיקוי ומנהיגה מלהיבה .

לפיכך את עלולה להצטייר כיהירה. הלהט שבך נבלם בשקט וכעת הוא עומד להתפרץ בכל רגע.

את מחפש מוצא לפרוק את האנרגיה הזו. זה יכול לבוא בצורת מיזם חדש פרי מחשבתך או בסיוע לזולת במהלך משימה מרגשת שלו.

את גם אוהבת פעילות לשם פעילות , אולם אינך מתנגדת להכרה ציבורית כאחת מתוצאות כישורייך ואישיותך המבריקה.

הבחור בהחלט זוכה לאדם אכפתי, קשוב, מבין ותומך, אך האם אינך עוטפת יותר מדי?! נוטלת את המושכות לידייך, מאפילה עליו,

תוך שהוא חש מובל במקום מוביל? נראה כי את פועלת כך בטבעיות ומחפה אגב כך על חוסר ביטחון עצמי בנוכחותו.

עיצת הקלף היא: הרשי לאינטואיציות ולהתלהבותך/תשוקתך לחיים להתבטא כלפי חוץ. יש לך את זה בגדול.

יחד עם זאת עיצרי והקשיבי מה יש לצד השני לומר.

בהצלחה,

רחליקה

למעלה