פירוש מילים:

kakusha

New member
פירוש מילים:

מישהו יכול בבקשה לפרש לי את המילים הבאות (?) : קוראים אתה / את לך עכבר שמש ירח שמיים פנים עיניים פה אף שפתיים אוזניים פלפון עיפרון בית ספר בית תודה לכל מי שיפרש לי אותם ליפנית ^^

tals56

New member
אני יודע לתרגם רק קצת מאוד

קוראים אתה / את - あなた לך עכבר -  mezumi めずみ או שזה בקנג'י(אני חושב) שמש - 日 ni גם חושב כי בהרבה משפטים זה שמש פה - 口 kuchi

GnomeBubble

New member
עכבר

בקאנג', הירגאנה, או קטקאנה (היום יש טרנד לכתוב שמות של חיות בקטקאנה, כדי להסתיר את זה שאתה לא יודע את הקאנג'י
). הקאנג'י הוא 鼠.

GnomeBubble

New member
עכבר

בקאנג', הירגאנה, או קטקאנה (היום יש טרנד לכתוב שמות של חיות בקטקאנה, כדי להסתיר את זה שאתה לא יודע את הקאנג'י
). הקאנג'י הוא 鼠.

אגדתית

New member
מה שאני יודעת...

ירח - tsuki פנים - kao עיניים - me פה - kuchi שפתיים - kuchibiru אף - hana אוזניים - mimi

tals56

New member
אממ מצאתי פירושים למילים!

קוראים - לא מצאתי פירוש אתה / את - あなた anata לך - לא נראה לי שיש מילה כזאת עכבר - めずい mezumi שמש - 日ni ירח - 月影 tsukikage שמיים - 天 ten פנים - לא מצאתי עיניים - 目頭 megashira לא בטוח אולי זה מה שהיא אמרה או שזה אותו דבר פה - 口 kuchi אף - 耳鼻咽喉 jibiinkou שפתיים - לא מצאתי אוזניים - לא מצאתי פלפון - לא מכיר את המילה הזאת עיפרון - לא מצאתי בית ספר - 分科 bunka בית - 住まい sumai אולי חלק מהמילה מוטעות ולא נכונות אז אל תסתמכי רק עליי

furrball

New member
מזיכרון, אני לא נכנס למילון עכשיו

קוראים לי (צורה מנומסת) - to moushimasu ... אתה / את あなた anata לך あなたに anata ni עכבר 鼠 nezumi שמש 日 hi ירח 月 tsuki שמיים 空 sora פנים 顔 kao עיניים 目 me / 瞳 hitomi פה 口 kuchi אוזניים 耳 mimi פלפון 携帯 keitai עיפרון 鉛筆 enpitsu בית ספר 学校 gakkou בית 家 ie / uchi

miswawa

New member
לך, שפתיים

שפתיים זה kuchibiru 唇 くちびる כיוון ש"לך" בעברית היא מילה, אבל היא למעשה מילית וכינוי גוף, התרגום מורכב משם הגוף (את, אתה) ומילית שבמקרה הזה מבטאת כיוון (ל) あなたに 

למעלה