מצטערת על עיקוב מתן התשובה...
מסתבר שבלילות אינני יכולה להתפנות לקלפים, ילדי אינם מאפשרים זאת. לכן את הפרושים שלי אוכל לתת אך ורק בשעות הבוקר. ולפרוש: הפריסה היא מאוד מעניינת, בהתחלה היה לי קשה לגשת אליה, הדברים לא התחברו לי ופשוט נתתי לזה לזרום ולאט לאט כשפרשתי כל קלף זה פתאום התחבר כמו פאזל.... בבסיס השאלה (מה) רואים בברור שיש כאן התחלה של פרוייקט יצירתי חדש ועל חברתך להשקיע את מיטב האנרגיה שעומדת לרשותה (אס האש). חברתך היא בחורה האוהבת להיות תמיד בשליטה, הקלפים מנסים לרמוז לה כי כדאי להשתחרר קצת ולהיות יותר ספונטנית, השליטה לפעמים מעקבת אותנו בדרכנו והספונטניות משחררת ונותנת ליצירתיות לזרום (מלך העננים). בשם של חברתך הופיע קלף המורד מה שמרמז שיש בחברתך את הפוטנציאל ללכת בעקבות האמת הפנימית שלה אך החששות הן אלה שמונעים ממנה, יש סביבה עדיין כבלים שהיא צריכה ללמוד להשתחרר מהם. כאן הגענו לדעתי לחלק המעניין של הפריסה, במילה לעשות הופיע קלף 4 מים שדווקא מדבר על חוסר עשייה, הקלף מנסה לרמוז לחברתך שאומנם יש מקום להקשיב לדעת הסביבה אך לא לתת לסביבה לעקב אותה בעשיה שלה. עליה אומנם להתחשב ברצונות וצרכי הסביבה אך לדעת לתת לעצמה את המרכז, לעשות מה שהיא רוצה לעשות באמת ולא מה שהסביבה רוצה שהיא תעשה. נסיך העננים הגיע לפריסה כדי להזכיר לחברתך לא להציב מחסומים על הרגש, הרבה מאוד מחשבות משתלטות על ראשה של חברתך, היא מנסה להקשיב להגיון ולנעול את הרגש, נסיך העננים רוצה להזכיר לה כי הרגש הוא זה שיעשה אותה למאושרת ולא ההגיון. לסיכום הפריסה הופיע למענה קלף 2 מים. וקלף זה הוא המושלם לסכם פריסה כל כך מורכבת. הקלף מדבר על הזוגיות, על התקשורת הזוגית, על ההתמזגות של שני אנשים, אך הוא מתריע שלא לאבד בדרך את האידיבידואל. הוא מנסה להעביר מסר חזק, שכדי להיות חברים טובים צריך לדעת לתת את הספייס אחד לשני, כל זוג מורכב משני יחידים. אני חושבת שבפריסה הזאת חברתך קיבלה המון חומר למחשבה. מקווה שעזרתי יום נעים