פירוק קרנק מישהו יודע איך? פתחתי את האומים בשני הצדדים ועדיין שום דבר לא זז.
א אלבה New member 22/3/07 #1 פירוק קרנק מישהו יודע איך? פתחתי את האומים בשני הצדדים ועדיין שום דבר לא זז.
ד דניאל דקל New member 24/3/07 #3 אתה רק פרקת את הזרועות הציר המרכזי מוברג בתוך השלדה ב 2 קצותיו אתה צריך מפתח יעודי לציר הספציפי שלך - לא כל מפתח יתאים !!!
אתה רק פרקת את הזרועות הציר המרכזי מוברג בתוך השלדה ב 2 קצותיו אתה צריך מפתח יעודי לציר הספציפי שלך - לא כל מפתח יתאים !!!
O OR TSD New member 25/3/07 #4 אז זהו, שאפילו את זה הוא לא עשה הוא רק פתח את הברגים, ללא חולץ אין לאן להתקדם.
א אלבה New member 25/3/07 #5 בדקתי ברייד קלאב בנמל ת"א אמרו לי ששני הכלים האלה עולים כ-600 ש"ח, אז ויתרתי.
ד דניאל דקל New member 26/3/07 #7 מפתח קרנק פשוט עולה בסביבות 30 ש"ח כך בכל אופן נמסר לי ברוזן את מינץ. יתכן וזה תלוי בדגם של הציר, אבל בוודאי שלא 600 ש"ח...
מפתח קרנק פשוט עולה בסביבות 30 ש"ח כך בכל אופן נמסר לי ברוזן את מינץ. יתכן וזה תלוי בדגם של הציר, אבל בוודאי שלא 600 ש"ח...
O ofan sport New member 25/3/07 #6 פירוק יש מפתח שחולץ את הקרנק מחברת פרק ושמו בישראל c cp 2 +חולץ לציר b b t 2 עד 100 ש"ח .