*פירומן* נגמרו כמעט כל הבשמים בבית. הבית מסריח. יותר מזה לא תצליחו להוציא ממני.
I I Love Paige New member 16/3/04 #1 *פירומן*../images/Emo188.gif נגמרו כמעט כל הבשמים בבית. הבית מסריח. יותר מזה לא תצליחו להוציא ממני.
I I Love Paige New member 16/3/04 #5 נכון נייר טואלט? ובושם?../images/Emo188.gif מרססים אחד על השני (ניחוש אחד מה על מה. ) ומדליקים.... אש כחולה, גדולה... ושולתת. אבל ההורים שלי יהרגו אותי אם(/כש...) הם יגלו. ארר... אבל זה היה כיף. ואפילו יותר מאגניב היה כשהרטבתי את הנייר, ואז כשנגמר הבושם זה לא המשיך להישרף... ויכלתי לשחק עם זה. ^_^ וואו, אני ברצינות פירומן.
נכון נייר טואלט? ובושם?../images/Emo188.gif מרססים אחד על השני (ניחוש אחד מה על מה. ) ומדליקים.... אש כחולה, גדולה... ושולתת. אבל ההורים שלי יהרגו אותי אם(/כש...) הם יגלו. ארר... אבל זה היה כיף. ואפילו יותר מאגניב היה כשהרטבתי את הנייר, ואז כשנגמר הבושם זה לא המשיך להישרף... ויכלתי לשחק עם זה. ^_^ וואו, אני ברצינות פירומן.
O Only me16 New member 16/3/04 #7 חח משחק עם אש בזמנך הפנוי?../images/Emo107.gif אני מעדיף לישון אבל זה נשמע ממש שווה! אש כחולה.... בטח כל הבית ריחחחחח
חח משחק עם אש בזמנך הפנוי?../images/Emo107.gif אני מעדיף לישון אבל זה נשמע ממש שווה! אש כחולה.... בטח כל הבית ריחחחחח