פירגון !!!!!!

walking legend

New member
פירגון !!!!!!

אנשים יקרים תילמדו לפרגן כמו שמנה אבל סקסית5000 . ואני חושב שהיא צודקת . אני לאחרונה לא משדר רק ביגלל שזה מוגזם מה אנשים מוכנים לעשות . אז בהצלחה מכל הלב ובאמת שאני לא ממש מעוניין לריב . זה לא אני . החיים יפים . תודה מראש walking legend ....

LunasRoze

New member
הודעה מסקסית23

לג'נד יקירי אני כבר מחכה לפתיחת בלוג של מאי אתה ואני...פצצות לגבות

ke55

New member
000000ק0ית -רונית

לאן נעלמת לי..................... את לא בפורום ולא בבלוג אחרי שבת האחרונה אני מתחיל להתרגל ולהתגעגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע eliko

walking legend מאמי

זה גם אחת הסיבות שאני לא משדרת בזמן התחרות ואני מפרגנת לכולם כי אין לי כולם נגד אף אחד פה להפך אני בעד כולם,ואני לא מכניסה את עצמי למריבות פה כי לא שווה לריב בשביל תחרות טיפשית שכזאת ,וביכלל אם אני אשדר אני אשדר לכייף שלי לא בשביל משהו , ושוב באמת בהצלחה לכולם לא משנה מי יזכה (האמת אם סופגניה היית מתחרה אני הייתי בעדה
)

soofgania

New member
סקסית מתוקה גרמת לי להסמיק../images/Emo25.gif

תודה על הפרגון גמאני אוהבת אותך

אגב אני שמחה שאתה מסכים איתי

סוף סוף מישהו פה חושב כמוני..שהיה לך מתוק בתחרות כמו
ובהצלחה (חחח רק על אוכל אני חושבת)

שמנה 5000

ראית אתמול כשעלינו לשדר זוג מהחלומות עלה שסגרנו הם סגרו שפתחנו הם פתחו מה זה המישחק הזה?????? פאק קין שיט

שרלילונת שלי

אני מבינה אותך אבל אני לא רוצה להכניס ראש בריא למיטה חולה מאמי או במילים אחרות אני לא רוצה להתערב בניכם תתחרו תעשו חיים ככה זה תחרות מאמי אין מה לעשות אני לא רוצה להכנס לזה מואה מתוקה מאחלת לך בהצלחה ולכולם

שמנה את פחדנית!!!!!!!!!!!!!!

הם מציקים לנו בכוונה זה כולכך ברור אתמול הם פתחו בכוונה ואת יודעת את זה והם תמיד עושים לנו את זה כואב להם הלב שאנחנו זוג מדהים הקטע הוא שהם משדרים אנחנו לא פותחים לנו לא איכפת כשהם משדרים רק אם באמת בא לנו בכיף שלנו אנחנו לא מנסים לגנוב מהם תריטינג שלהם הם מנסים להרוס לנווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!1 בכוונה וזה כולכך שקוף לכולם זה ממש מוריד לי תחשק לשדר הלוואי והם יפסידו ולא משנה למי רק שיפסידווווווווו הם חרא של זוג וזה כבר לא קשור לתחרות ואת תפסיקי לפחד ואם יש לך דעה תגידי וזהווווו

מאמי את טועה אני ממש לא מחפדת

זוג מהחלומות הם חברים בדיוק כמו שאת וכמו שרונית ועוד הרבה מי פה ואני לא מפחדת מאף אחד זה לא קשור לפחד מאמי פשוט לא רוצה להתערבב פה כי זה לא מוסיף כלום ולא בא לי להכנס לבוץ הזה, אני ניטראלית לא בעד אף צד ואם את רוצה לדעת מה אני חושבת אז אני אגיד .....בכלל הייתי שמחה אם כול זה היה ניגמר כבר התחרות הזאת לא עשת טוב לאף אחד פה רק מריבות יצא מי זה והאמת אני לא מאשימה את תפוז אני מאשימה את הגולשים כי הם לא יודעים לקחת את התחרות ברוח ספורטיבית ובכייף וזאת רק דעתי ...לא מתערבת

אגב אני מיתכתבת מכינוי של חברה שלי

למי שלא הבין "בחורה עם לב זהב22"זה לא הכינוי שלי ...הכינוי שלי זה "שמנה אבל סקסית5000" זה הכינוי האמיתי שלי אז אל תתבלבלו אני פשוט אצל חברה ואין לי כוח להחליף לכינוי שלי

למעלה