פירגון

Madonna Men

New member
פירגון ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

היי רציתי להגיד שאני פשוט לא יכול להפסיק לראות ולשמוע את HIPS DONT LIE הוא נחרש בקצב מטורף בכל התחנות מוזיקה ברדיו ובטלוויזיה קליפ מדהים ושיר ממש ממש טוב ! כל הכבוד לשאקירה
אני אהבתי את המוזיקה שלה ממזמן עוד שיצא לה הדיסק הורוד הזה לא זוכר את השם שלו יש לי אותו פה בבית וגם את "לאנדרי סירבס" קניתי את האוראל פיקשן וול 1' חוץ מהדואט עם אלחנדרו סאנז לא ממש התחברתי לאלבום...
אבל באמת כל הכבוד לשאקירה
ואיך שהיא מפרגנת למדונה זה ממש יפה לא כמו על הפוסטמות האלה שמדברות שטויות
הקיצררר כל הכבוד לה

12ShakirA12

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

אולי פשוט אתה לא מתחבר לספרדית
מה עם Oral Fixation vol.2
יש לך

Madonna Men

New member
דווקא כן

אני חצי ארגנטינאי במקור ואני שולט חזק בספרדית אבל השירים לא ממש דיברו אליי אמרו לי שהדיסק השני כמעט אותו דבר חוץ מH.D.L

12ShakirA12

New member
אהה אוקיי../images/Emo13.gif

אמרו לך ש-Fijacion Oral vol1 ו-Oral Fixation vol.2 אותו דבר?!???!? לא נראה לי בכללל

brit18

New member
../images/Emo13.gifסבבה

מגיע לשאקי
ואני חזרתי לכאן.. כי אני
שאאקירה והרגע קראתי בעמוד הראשי של תפוז בכתרות :
הזמרת שאקירה: מנהיגי ארה"ב יכולים לעצור את המלחמה בלבנון
20/07/2006 22:55:00 הזמרת שאקירה קראה הערב (ה'), לפני הופעתה ביוון, להפסקת המלחמה בלבנון. הזמרת אמרה כי "כל כך הרבה אמהות וילדים מתים מדי יום וזה משהו שאסור לנו לסבול, לא היום, לא במאה ה-21. "רציתי לקרוא למנהיגי ארצות הברית לעצור את המלחמה, מפני שכולנו יודעים שהם יכולים לעצור אותה". הזמרת שאקירה, ששיריה הם להיטים במצעדי פזמונים רבים בעולם, היא ממוצא קולומביאני- אך אביה לבנוני" - כך דיווחה סוכנות הידיעות א"פ. שאקיי
רההה
וגם כבוד למלכה האם |הגדש|מדונה|

עגייב

New member
יחיה הצדק!

כל כך הרבה אמהות וילדים מתים מדי יום וזה משהו שאסור לנו לסבול, לא היום, לא במאה ה-21. " אכן..הפשע צריך להיפסק!! שאקירה את מלכה פשוט מלכה ואני אוהב אותך יותר מאי פעם!!! בריטי18 את יכולה להביא קישור לכתבה? תודה ..מאוד חשוב לי לראות את זה..וזה מאוד חשוב ותודה רבה רבה שהעלית את זה לפורום..אני מקווה ששאקיהר תדאג לפשע שנעשה בלבנון גם במהלך ההופעות שלה כמו שדאגה למה שקרה בעיראק.. LOVE YOU SHAKI!

הלוואי

אבל כרגע זה לא יקרה כי בוש נתן אישור להמשיך, ובוש עדיין בעירק..אבל לפני שהיא עוברת אלינו שתשאר עם המלחמה שיש במדינה שלה

עגייב

New member
זה חשוב

וללבנון יש חלק מאוד גדול ונחשב בליבה של שאקי..שתזכה לאריכות ימים..היא תמיד דיברה על כמה שאבא שלה סיפר לה על לבנון וסבא שלה וכמה שבא לה להיות שם..אפילו בביקור השורשים שלה שם.. אני בטוח שהיא לא תאכזב...אני בטוח שהיא תזכיר את זה בכל הזדמנות ובכל הופעה....אחחח כמה שנאי אוהב אותה בגלל זה! כי לפעמים מנסים להתשיק את הקול של הצדק!! אבל זה לא נמשך..תריך לנשוך את הרוע מהצוור שלו ( עוד משפט של שאקי)...ונראה מי תגלם את דמות הנחש המפורסם שהיא מדברת עליו כרגע :)

בכל זאת

פה זה משהו אחר,כאן המלחמה נחוצה כי ישראל לא יכולה לשתוק,"צריך לנשוך ת'רוע מהצוואר" שאקירה צודקת והנה זה מה שישראל עושה ,אחחחחחח איך אני מתה על שאקירה והמשפטים שלה,תודה... ובקשר לעירק,כנ"ל סאדם רצה להשמיד אותנו.. ובקשר לקולומביה, אני לא יודעת איך יש לשאקירה זמן להתייחס למזרח התיכון בזמן שהנשא שלה גונב כסף,משתף פעולה עם האירגונים המיליטריים שרוצחים,שודדים,חוטפים אזרחים והם הסיבה שעלינו לפה, ובדרום קולומביה יש גם מלחמה עם אקוודור,וברזיל.אבל על זה היא לא מדברת כמעט כי היא מפחדת, היא רק אומרת שהמצב לא טוב ,למדה לקח.. ומי יגלם את הנחש?ספר זה מעניין

אז?

והמוצא שלי הוא גם מברית המועצות אז אני אמורה לעשות תעמולה נגד המלחמה עם הצ'צ'נים? ואם היא כזאת פטריוטית, שתעזוב את מיאמי בהמאס רפובליקה דומיניקנית ניו יורק ברנקיג'ה ברסלונה ארגנטינה אורוגוואי או איפה שהיא גרה ותעבור לביירות.ממש קל לאנשים לדבר מבחוץ ואם זה מעניין אותך..אני מדברת עם אנשים ממוצא לבנוני מברנקיג'ה..והתעניינתי אם היא הסתובבה איתם כשגרה שם ואבא שלי היה מקורב לקהילה ושאקירה בכלל לא הייתה קשורה אליהם,ואם תרצה אני אביא לך לדבר איתם

אההה אופסססס

הייתה בעיה עם מקלדת, אבא שלה היה מקורב לקהילה לא שלי, חס וחלילה

עגייב

New member
חחחח בסדר אבל למה את עצבנית

עליי?? את המלים האלה תגידי לה... בינתיים יש לה דיעה ברורה נגד הפשע שנעשה בלבנון ..וזה מה שרציתי לדעת..וזה מספיק לי ואני שמו ומבסוט ומעודד אותה ואם יצא לי גם אעזור לה בכל דרך שהיא שתעברי את המסר הזה לעולם..וזאת הנקודה..לא מה שאת או אבא שלך או הקהילה או המוצא שלך מה שמעניין...אלא הדיעה של שאקי שלנו..הנושא שעליו נפתח פורום זה..

חחחחח

אתה זה שתקעת אתמול כל שניה שהיא מלבנון,תחליט..וסבבה טוב שתהיה לה ת'דיעה הזו ,למרות שלדעתי עדיף שתשמור את זה לעצמה הרי מה יוצא לה מזה?היא יכולה להשפיע?בסדר אז המעריצים שלה יעתיקו ממנה ויחשבו כמוה ,וואו..בסוף מי שקובע זה הפרלמנט ...בארה"ב רוב האנשים נגד המלחמה ואני לא רואה את בוש יוצא משם אני רואה כמה ההפגנות נגד המלחמה מזיזות לו, ופה רוב האנשים היו נגד ההתנתקות ובסוף עשו הצבעה בכנסת וההתנתקות לצערי הייתה

עגייב

New member
את צודקת והסביה היא כמו ששאקי אמרה

Cause love is lacking leaders and leaders r leaking love

עגייב

New member
בינתיים ה " טרור" שלהם

הרג אולי 20 אזרחים... וההתגוננות שלנו ...לא רוצה להגיד 400 אזרחים..נסתפק ב 350..

brit18

New member
ממ זה היה אתמול בלילה בכותרות

של העמוד הראשי
אז תחפש אותי תמצא שם

brit18

New member
* אולי חחח

אותי בטוח לא תמצא שם....
אני לא מפורסמת .. ואני חושבת שחדשות משעממות..

למעלה