פירגון למדריכים

פירגון למדריכים

לכותב על "דברים כהוויתם". אני מצטער שאינך יכול לקרוא , מעבר לחודש , מה שנכתב בפןרןם. איך הצלחת "לקרוא " - מה שכתבתי לפני חודשיים. מצטער על "שימחתך לאידי", קפצת על המציאה - מוקדם מידי. ועל כן אינך מדייק. ניסיתי לבור קטעים בהם אני מביע דעתי על יוצרים. אי אפשר לצטט קטעים שנכתבו לפני יותר מחודש. חויות באונברסיטה יענקלה לוי מהקריות גדי יודע לקבל אורחים, ולהציגם בכבוד, בפני הרוקדים. מי שלא נמנה על חווית יום חמישי באונברסיטה - מפסיד מושיקו ידידי, קראתי את תשובותיך לשאלות החברים. עמדת בכבוד באתגר זה. הנימוס והחוכמה שלך נבעה בכל תשובה. אישית , אני מודה לך על הדיון הנאה הזה, שלא גלש לסצינות מביכות. אתה היוצר היחיד בינינו , שלא צריך טובות של מפיצים, מפני שבבעלותך השירים, המילים, הריקוד, הנגינה \השירה - הכל שלך . אתה היוצר. והעיקר - איכות יצירתך , אין לה מתחרה. צריך להודות , שירון מישר ,עוזר למדריכים לקבל חומר טוב ויעיל , בצורות מרוכזת. היה כדאי להשאיר אצלו דגמים מהחומר שלך, ולאפשר לו לרכוש מוניטין בנושא המכירות. קשריו עם המדריכים בארץ ובעולם-יוצאים מן הכלל. זו בגדר המלצה. ההחלטה היא שלך. בידידות חברך יענקלה לוי רוני סימן טוב, שלמה ממן, גדי ביטון וכל המעורבים בסיכסוך - נחשבים כעמודי התוך של מפעלנו. הלימוד בסדנאות איננו השתלמות, על כן שמחתי שיוצרים ניסו את ריקודיהם החדשים וקבלו משוב, גם בסדנא וגם בהרקדה , לטיב ריקודם. עכשו יוכלו לעשות קצת תיקונים - אם צריך- "לחשוב" לפני שמביאים אותו להפצה המונית. היו ריקודים יפים ומענינים. אבל טוב שעברו דרך מנהרת הזמן - לניסוי מוקדם. כשאני מתארח אצל יוצר וחבר מרקיד, שלא על מנת לקבל פרס או טובות הנאה, זה נובע מתוך הערצתי אליו ושמחתי בהצלחתו. חבל שאתה מבין את הדברים אחרת. אגב קשרי עם יאיר הראל לא צריכים "עזרה" . הוא תלמידי , רקד אצלי שנים רבות. ואני מתארח אצלו בחוג , ממליץ לרוקדים לבוא אליו, והוא בן בית אצלי. היו לילות ששוחחנו עד לפנות בוקר. אני משתף את כל הפורום בתשובתי אליך, כדי שיכירו גם אותך ואת דעותיך.

כל מי שמנסה להלעיז על יענקל'ה

טועה ומטעה... אני מכירה את יענקל'ה רק שנה ומאז אינני מפסיקה להתפעל מהאדם החביב הזה ואוהב האדם באשר הוא. איש נעים הליכות, אוהב א"י בנשמתו ובאפו. אוהב רקודי עם וחי רקודי עם. יצא לי לפגוש אותו גם בהשתלמות המרקידים וראיתי את הקשר החם והלבבי שיש לו עם חבריו המרקידים והיוצרים. ועל זה את אומרת "שופני" ?? חבל שכך את רואה את פני הדברים.

מה נאוו

New member
לשוגי

חבל שאת לא יורדת לעומקם של הדברים, עם כל הסימפטיה ליענקלה, מה שכתבת אינו שולל את מה שציינתי ושכתבתי, אם תקראי בעיון את כל מה שיענקלה כתב, אני בטוחה שתשוכנעי בצידקתי, (למען האמת איני רואה סיבה שתעשי זאת) ד"א, ישנם קצת אנשים שמכירים את יענקלה קצת יותר זמן ממך, ולמרות זאת יש לציין שהאבחנה שלך חדה ומהירה. מקווה שלהבא תהיי קצת יותר עינינית. שבוע טוב.

למעלה