פירגה הרבה תודות

gilal

New member
אכן, כן, כל מילה כאן נכונה ומוסיפה

ומשבחת את האשה המקסימה והלבבית הזו שמצליחה לרגש אותנו כל פעם מחדש במתכונים מוצלחים ומדהימים (ותאמינו לי כי אני ובישול לא מסתדרים בכלל). אז כיפק לפירגה ומרימה
לחייך פירגה.

anana

New member
פשוט אשה משכמה ומעלה..

היכרות קצרה עדיין..אבל את אשה מיוחדת במינה.. ותודה לך על כל מה שאת מעניקה לנו בהמון אהבה ישר כח אשה טובה שכמוך אוהבת אותך ויום מקסים

pirge

New member
יווווווווווווו, מה זה? לא הייתי כאן

כמה ימים. אני מופתעת. הפתעה נעימה מאד. סליחה שלא הודעתי על ההיעדרות. לא היתה לי אפשרות לתקשר כי לא היה לי מחשב. התגעגעתי כל כך לכולם\ן. מאד מעריכה את כל מה שכתבתם. שולחת חיבוקים ואת אהבתי הגדולה לכל אחד ואחת מכם. אין מילים.אנשים מקסימים,פורום מדהים.מנהלת נפלאה. שמחה כל כך שאני כאן עם כולכם. לילה טוב יקירי. חלומות פז. נשתמע מחר.

pirge

New member
שושי, אני מצטערת, הכל היה לי

פתאומי. לא הצלחתי להודיע מראש. העיקר, שאני כאן. אתכם. ביחד. שבת מקסימה לכולם. חיבוקים.

effyba

New member
מעבר למתכונים הנפלאים של פירגה,שימו

לב לעובדה שהיא אף פעם לא מעירה, תמיד עוזרת, תמיד יודעת להחמיא - גם לבשלנים פחות מיומנים ממנה, וגם בכך גדולתה. בשביל זה כולנו כאן - לעזור ולהעזר...

מצטרפת לכל מילה ../images/Emo45.gif

ואני מהצד של הבשלנים הפחות מיומנים שזוכה לתמיכתה ומופתעת מהפירגון והרצון לעזור ללא ביקורת! באמת תודה!

pirge

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif לכולכם../images/Emo9.gif

למעלה