פירגה הרבה תודות

דנה_כהן

New member
פירגה הרבה תודות

לטעמי מגיע לפירגה הרבה הרבה תודות. אישית אני לא מכירה אותך, החיבור היחידי המתכונים הנהדרים שאת מעלה לפורום תמיד הם מאדגרים וסוחפים לראות כל יום האם יש מתכון חדש וכמובן כל יום יש המון מתכונים חדשים שנלמדים באדיקות רבה וממש כל מתכון מקבל אצלי את הציון 10. המתכונים מאוד מאוד מושקעים עם הרבה תשומת לב ואיכפתיות. אז כל הכבוד לך ותמשיכי בדרכך המבורכת.

timiהאחת

New member
מנהל
פירגה אכן אמנית המטבח מצטרפת

אלייך לכל מילה שאת אומרת ואפילו יותר מזה היא אשה נהדרת עם מתכונים נפלאים ממש ככה.

אנאבל 1

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד להעניק אדום לפירגה
היא משקיעה כאן המון עבודה ואהבה משתפת אותנו במתכונים הנפלאים שלה בלי טיפת פלצנות ועם המון נכונות לעזור פירגההההה
את מלכה

מצטרפת ובגדול ../images/Emo140.gif

פירגה לא רק בשלנית בחסד, יצירתית ומלאת דימיון היא גם חברת פורום נאמנה ויקרה המקפידה לענות לכולם ותמיד לתת תשומת לב להודעות. אצלי את מזמן המלכה.

משרשרת לגבי מתכון של פירגה

שאכן מדהימה במתכוניה: האם לצלי עוף בסילאן ניתן להוסיף שום? האם העוף לא יוצא מאוד מתוק? תודה

בז בעיר

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo47.gifמסכימה עם כל מילה!

היום ניסיתי את הלביבות עם החומוס עם מעט שינויים - יצא מצוין כצפוי!

מלצeרית

New member
אין כמו פירגה ../images/Emo13.gif

גם משתפת במתכונים נפלאים, גם אכפתית, ותמיד אבל תמיד מגיבה לכל בקשותי. יש על מי לסמוך! תמיד ממנה מגיעה הישועה! כל הכבוד פירגה את באמת משהו מיוחד!

דנייאלה

New member
פ../images/Emo20.gifי../images/Emo20.gifר../images/Emo20.gifג../images/Emo20.gifה

גם אני מצטרפת לשבחים תמיד אני אומרת- פירגה יש= אל תתייאש יישר כוח פירגה

רוני ר

New member
מסכימה עם כל אות וכל מילה.

מתכונים מצוינים המון תשומת לב לפרטים קטנים סבלנות אין קץ לכל אלו שאינן מאותגרות בישול (כמוני) ותמיד בנימה נחמדה ונעימה. כל הכבוד ותודה.

למעלה