פירגה היקרה

kalah

New member
פירגה היקרה

הייתי סקפטית.. אבל: הפשטידפיצה נפלאה. לילדים בא אתמול פיצה ולא התחשק לי (וגם לא היה זמן) להכין בצק "אמיתי". אז לקחתי גביע "שלי" וכוס קמח תופח (שליש כמות) ופעלתי לפי הוראותייך במתכון. התאהבתי "ביג-טיים". זה הולך להחליף אצלי את הבצק הרגיל. יש לי רעיון שאנסה בהמשך: אמיר 3 כפות לבן בממרח פסטו לקבלת בצק פסטו. נראה איך יצא. תני לחתנך חיבוק חם ממני על הרעיון הגאוני.

pirge

New member
קלה מקסימה,ואני שמחה שאהבתם והכי

שמחה שכולם משדרגים את הפשטידפיצה , כל אחד לטעמו. תהנו.

נקרא מצויין תודה לך../images/Emo140.gifעל ההמלצה

לפני שנים אחותי היתה מכינה בצק כזה עכשיו עם ההמלצה שלך נראה לי מצויין תודה לך על השיתוף

kalah

New member
מנסה לצרף קישור

javascript: urlClicked(91521034,1,'http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=744^msgid=91521034','forums')

בבקשה מתכון של פשטידפיצה של pirge

בבקשה. פשטידפיצהו pirge / בישול לילדים ו 18:35 | 11/06/06 בצק: קמח תופח קטן (2\\1 2 כוסות) 3 גיל או אשל מעט מלח ללוש לבצק דבקי מאד. לשמן תבנית ג ד ו ל ה של התנור . לשטח את הבצק בעזרת כף. לאפות 10 דקות בתנור שחומם מראש – 170 מעלות. מלית: לטגן בצל קצוץ גס ולהזהיב. להוסיף 4 כפות תירס מקופסה. קופסה טונה קטנה חצי קופסת פטריות חתוכות (קופסה קטנה) צ'ילי לאוהבי החריף.כף קטשופ במקום.... או גם וגם. מלח,פלפל שחור,עשבי תיבול מעט מים. לבחוש דקה ולהוריד מהאש. לקרר. לשטח מעל לבצק החצי אפוי 300 גרם גבינה צהובה מגוררת ומעל לפזר את הרוטב. מעל לרוטב להשאיר מעט גבינה נוספת לפיזור. לאפות בחום 175 מעלות כ-30 דקות נוספות— לחכות בדיוק 10 דקות....להתאהב. תהנו.

למעלה