פירגההההה

ד נ ה 7 5

New member
פירגההההה../images/Emo124.gif

הכנתי היום את החצילים לפי המתכון שלך ויצא טעים מאוד בסוף אני אשמין "בזכותך". שאלה לי אני גם מתכננת להכין את השעועית לפי המתכון שלך ואין לי כוסברה או נענע בבית אפשר עם פטרוזיליה? והאם אפשר להכין היום למרות שזה מתוכנן למחר בצהריים? תודה ושוב תודה על המתכונים הטעימים.

pirge

New member
דנה, אם עוד לא הכנת את השעועית,אז

עדיף להכין טרי לפני הארוחה. לוקח רק כמה דקות. בבקשה.

pirge

New member
שעועית ירוקה עדינה במחבת

שעועית ירוקה במחבת - המלצה. מאת: pirgeו 04/05/06 | 21:12 שעועית ירוקה עדינה במחבת מקור:פירגה. חבילה של 600 גרם שעועית ירוקה עדינה ירוקה-----אפשר סנפרוסט מאודה במיקרו במעט מים עד לריכוך - שתישאר פריכה. או מבושלת במים רותחים עד לריכוך. מהמיקרו\סיר לשטוף במים קרים ולשים במסננת. בינתיים-----........ ב- 4 כפות שמן זית לטגן בצל קצוץ אחד גדול - להזהיב- ולהוריד לצלחת. באותה מחבת - ללא תוספת שמן---- לטגן תוך בחישה שלא ייחרכו--------- כוס שקדים מולבנים פרוסים- עד להזהבה. אפשר להוסיף עוד רבע כוס של פיצוחים קלויים כמו חמניות\גרעיני דלעת צנובר.......... לא חובה. להוריד את הפיצוחים מהמחבת---- לצלחת של הבצל המטוגן. באותה מחבת ---- ללא תוספת שמן להחזיר את השעועית מהמסננת ולערבב עד שתתייבש (על להבה גבוהה) מיד כשהשעועית יבשה - אין צורך לטגן או להשהות -- רק לייבש....... להוסיף למחבת מעל לשעועית את הבצל והפיצוחים לזרות גם חצי כוס פירורי לחם טובים - אפשר פחות.או לוותר. וגם כף כוסברה יבשה – או חופן של נענע טריה. מלח או כפית מרק עוף פלפל שחור לערבב הכל ביחד עד למיזוג כל החומרים כ ד ק ה בלבד. לטעום ולשפר. להגיש מיד. המלצה. מצורף קובץ jpg

למעלה