פיק!!!!!!
יש לי פיק פיק פיק פיק פיק!!!פיקוק תנועה! פיק!!!!!!!!!! כבר הזכרתי שיש לי פיק?? חוות אימוני הפוקימון אש וחבריו הלכו בדרכם לליגת ג'וטו. הכל היה שקט. הרוח נשבה לה באיטיות, רוח חמימה ונעימה. השמש גרמה לכולם להזיע, אך חבורתנו לא תתיאש. הכל היה רגוע ונעים עד ש... "פ...פיקה...פ...פיקאצ'ה...פיקה...פ...פיקאצ'ו..." פיקאצ'ו נפל מגבו של אש ואגלי זיעה שטפו את פניו. "פיקאצ'ו!" אש קרא אל פיקאצ'ו והרים אותו. "הוא קודח ממש!" ברוק שם את ידו על מצחו של פיקאצ'ו. "חייבים למצוא מרכז פוקימונים ומהר!" קרא אש ואש מיסטי וברוק רצו אל הדרך, אל השמש, אל... המרכז! * "פיקאצ'ו ממש במצב קשה!" קראה האחו ג'וי. "אני לא אוכל לרפא אותו פה. תצטרכו ללכת לבית החולים לפוקימונים," "מה? ואיפה זה?" אש נבהל. "זה קרוב לפה! זה בקומה מעל!" היא ענתה וצחקה. "אררר...(
) עכשיו זה לא לזמן לצחוקים! בוא נעלה!" אש התעצבן עליה וכולם עלו למעלה אל בית החולים לפוקימונים. * "הנה הפיקאצ'ו שלך!" ענתה שיבולת, האחות לבית החולים לפוקימון. "פיקה!" פיקאצ'ו קפץ על אש בשמחה. "פיקאצ'ו! אתה בסדר! תודה האחות ג'וי!" אש הודה לה וכולם ירדו למטה, למרכז הפוקימונים, הודו גם לאחות ג'וי (על מה?! על זה שהיא צחקה עליהם?!) ויצאו מהמרכז. כשיצאו לבחוץ ראו שכבר החשיך. "אההה...
" אש פיהק. "היה לנו יום גדול היום," אמרה מיסטי. "כן," ענה ברוק. "בוא נמצא מקום טוב לישון בו ונמשיך בדרך מחר," אמר אש וכולם הסכימו. למחרת, יצאו שוב אש, מיסטי וברוק להמשך מסעם. "בכלל לא חם היום," אש אמר. "זה מוזר, אמרו בתחזית מזג האויר עם דני רופ(...?) שיהיה היום עוד יותר חם. פתאום כל החבורה קפצה לשמע קול מוזר ויפה מעליהם. הם ראו פוקימון כחול וארוך מעליהם. " זה דרגונייר! הוא שינה את מזג האוויר!" מיסטי אמרה. אור חזק, לבן ובוהק סינוור את עיניהם של אש, מיסטי וברוק ודרגונייר נעלם. "אתם חושבים שזה הדרגונייר של קלייר?" שאל אש. "אז איפה קלייר?" שאלה מיסטי. לשאלה הזאת אף אחד לא ענה והם המשיכו במסע, עד ש....( ומה עכשיו?) פיקאצ'ו זהר. כן, כן הוא זהר בדיוק כמו שפוקימון מתפתח. "פ..פיקאצ'ו? אתה בסדר?" אש ענה בפחד. פיקאצ'ו גדל לאט- לאט והפל לרייצ'ו, פוקימון החשמל הגדול. "פיקאצ'ו התפתח לרייצ'ו!" אש אמר בתדהמה. "אבל..."מיסטי אמרה,אך קול "סנפלורה! סנפלורה!" אחד קטע אותה. כולם הסתובבו לאחור וראו סנפולרה מדלגת וקופצת לכיוון שלהם. "סנפלורה, חיזרי לכאן!" אישה זקנה רצה אחריה. "סנפלורה..?" סנפלורה התקרבה אל פיקא...רייצ'ו ורחרחה אותו. "הפיקאצ'ו שלך הרגע התפתח, מה?" אמרה האשה הזקנה בחביבות. "ואיפה אבן הברק?" כולם הביטו עליה ואז שוב הביטו ברייצ'ו. "שאלתי משהו..." היא אמרה. "פיקאצ'ו התפתח בלי אבן ברק," אש אמר עדיין בתדהמה. "מה? זה לא יכול להיות," קבעה האישה הזקנה. "זה יכול ועוד איך," אמרו ברוק ומיסטי ביחד. "ואיך את יודעת שפיקאצ'ו התפתח עכשיו?" שאל אותה אש. "הסנפלורה שלי מריחה התפתחויות קרובות. בכל פעם שפוקימון מתפתח אהסנפלורה רצה למקום,מריחה את הפוקימון ומוציאה עלה כותרת. כאשר עלי הכותרת של הסנפלורה נגמרים, היא...מתה," האישה הזקנה אמרה בעצב. "זה טבעו של עולם...... אבל בואו לא נדבר על הסנפלורה שלי, אלא על הרייצ'ו שלכם. בואו אליי לחווה ותתאוששו מההתפתחות של הפיקאצ'ו שלך." האישה הזקנה אמרה בחביבות והתקדמה למקום שממנו מקודם היא באה. כולם הלכו אחריה, וכשאש רצה להחזיק את רייצ'ו על הידיים, רייצ'ו הגיב בתוקף ורץ לכיוון האישה הזקנה. המשך יבוא.... אם זה בינתיים לא מעניין אותכם תחכו להמשך, יש לי כבר הכל בראש וזה ממש מעניין אבל עכשיו כבר מעצבן אותי לכתוב בידיים אז חכו להמשך!
יש לי פיק פיק פיק פיק פיק!!!פיקוק תנועה! פיק!!!!!!!!!! כבר הזכרתי שיש לי פיק?? חוות אימוני הפוקימון אש וחבריו הלכו בדרכם לליגת ג'וטו. הכל היה שקט. הרוח נשבה לה באיטיות, רוח חמימה ונעימה. השמש גרמה לכולם להזיע, אך חבורתנו לא תתיאש. הכל היה רגוע ונעים עד ש... "פ...פיקה...פ...פיקאצ'ה...פיקה...פ...פיקאצ'ו..." פיקאצ'ו נפל מגבו של אש ואגלי זיעה שטפו את פניו. "פיקאצ'ו!" אש קרא אל פיקאצ'ו והרים אותו. "הוא קודח ממש!" ברוק שם את ידו על מצחו של פיקאצ'ו. "חייבים למצוא מרכז פוקימונים ומהר!" קרא אש ואש מיסטי וברוק רצו אל הדרך, אל השמש, אל... המרכז! * "פיקאצ'ו ממש במצב קשה!" קראה האחו ג'וי. "אני לא אוכל לרפא אותו פה. תצטרכו ללכת לבית החולים לפוקימונים," "מה? ואיפה זה?" אש נבהל. "זה קרוב לפה! זה בקומה מעל!" היא ענתה וצחקה. "אררר...(