פיק 3

pusher

New member
פיק 3../images/Emo2.gif

אבל תבטיחו שלא תצחקו עליי!זה רק פעם שלישית!ולא היה לי רעיון
עשיתי זאת בשביל הפורום,אז בבקשה,תנו צ'אנס ותקראו
,תודה מראש
חדרו של היקארו היקארו:"אתה לא תאמין סאי,אני משועמם רצח,וכל הקטע של הגו בזמן האחרון,פשוט לא עושה לי את זה,אני צריך אתגר אמיתי,עם אקירה כבר השלמתי,ואנחנו ככה בסבבה,אבל מאז..הכל משעמם,כל יום אותו דבר,החיים כאלה דפוקים סאי,למה...למה לא יכול לקרות משה מלהיב ובלתי צפוי,למה הכל אותו דבר?
" סאי:"היקארו,איי...דברים לא קורים מעצמם..אתה חייב לגרום לזה לקרותD:" *מצביע עם המניפה על הלוח גו* היקארו:"איך בדיוק? שאני תקוע פה בשכונה הלא יוצלחית הזאת,ומשחק נגדך חחח,הרי ברור שבחיים לא אנצח אותך" סאי:"חחח נכון חח*סאי מגחך* היקארו:"למה אתה חייב להיות כזה שוויצר?חחח לא כולם טובים בגו כמוךO: סאי:"היקארו,אתה צריך לעשות משהו עם החיים שלך,תצא החוצה תפגוש בחורות,תתחתן תקים משפחה,תעבוד,ותזדקן בכיף" היקארן:"וואוו וואו תנחת,עכשיו אני מבין למה אתה רוח-,-" (XD) אני כולה בן 13,וחוץ מזה...אין פה בנות יפות,כולן תינוקות,הולכות לי בגיל כזה עם תיקים של "אינויאשה" ו"מיצי",שיתגברו קצת.." *הבמאי מגיח לחדר* במאי:"היקארו! זה לא לפי הטקסט!" היקארו:"סליחה בנאדם,היי מה עם השוקו שלי?" במאי:"היי,אתה,בוא הנה תכין להיקארו שוקו!" *סאי קופץ* סאי:"היקארו!היקארו! אפשר גם?!" היקארו:"פחח,אתה רוח שכחת?XD סאי:*מגרד בראשו* "וואלה,מה זה שוקו?" היקארו:"אממ....זה שוקולד ששותים" סאי:"וואו!!שותים ממש שוקולד? כמו השוקולד פרה?" היקארו:"מה שתגיד...." *אמא של היקארו קוראת לו* אמא:"היקאררררררררוווו!" היקארו:"מה?מה? מה עשיתי עכשיו?" אמא:"היקארו שינדו!!מה סכמנו? תפסיק לדבר לעצמך!עוד תצטרך פסיכיאטר!" היקארו:"מה פתאום!!מי מדבר לעצמו?!" אמא:"אוי לך לך,אה,אקרי התקשרה" היקארו:"מה האהבלה הזאת רוצה עכשיו?" אמא:"היקארו,אל תגזים,היא מאוד חמודה,היא רצתה להפגש איתך,*אמא שלו עושה לו עם העיניים* "אווו,להיקארו יש דייט!" היקארו:"מה?מה פתאום?!,אויש עזבי,תגידי לה שאני עסוק" אמא:"עסוק? סליחה? לשבת במיטה ולבהות בתקרה לדבר ולשחק עם עצמך בגו נקרא להיות עסוק?" היקארו:"אמא,בבקשה ממך,תחפפי למטבח" אמא:"אויי היקארו,ממה אתה מתבייש? אתה אוהב אותה נכון?" *סאי נקרע מצחוק ועושה להיקארו:"אוווו,היקארו מ-א-ו-ה-ב!!" *היקארו עושה לסאי בשקט:"הו סאי,*רגוע* ,אתה רוצה אגרוף?!?!?@!?!?!?!!?!?"*עצבנייייייי* סאי:"תרגיע בנאדם,חחחחחחחחח" היקארו:"אמא די!לכי תשחקי עם איפור,אין לי זמן לשטויות שלך" אמא:"אל תבוא לבכות לי אח"כ,עוד 20 שנה,אקרי אשתך,ו-3 ילדים מתרוצצים בבית" היקארו:"אמא,אני מתחיל להתרגז,ואת יודעת מה קורה שאני מתרגז" *אמא שלו צוחקת* אמא:"איזה חומד חחח,טוב,לך תדבר לעצמך ,אני אסדר ת'בית קצת" היקארו:"או,סוף סוף משהו מועיל" *סאי עדין צוחק* היקארו:"סאיייייייייייייי!!!תשכח מזהההההה!!אתה לא משחק יותר עם המאוורר שלי><" סאי:"לאאאאאאאאאא!!!רק לא המאוורר שלי!!!*סאי קורע ברך* בבקשה בבקשה!!" היקארו:"תינוק,בוא קח 'שתמש" *סאי קופץ ומתלהב* סאי:"היקארוווווו!זה מוציא רוחחחחחחחח!!!גרררר עוד פעםםםםםם!!" חחחחחחחח,דפוק נכון?! מקווה שאהבתם

../images/Emo15.gif אפשר לתת ביקורת ארוכה?

מצטערת על האורך, פשוט אני אוהבת את הכתיבה שלך ורוצה לראות אותה משתפרת! דבר ראשון, אם אני לא טועה, ברכיים לא נקרעות בכזו קלות.בטא לא היה נותן לשגיאה כזו לצוץ. מה שאומר שאת צריכה בטא! מזה בטא: מישהי/ מישהו שיעבור על הפיקים ויתקן וייתן הערות כלליות ושגיאות וכ"ו לפני פרסום. דבר שני: את כותבת בצורת תסריט, למה? זה מעט מעיק. אם קשה לך לבנות תיאורים את פשוט צריכה לעשות את הדבר הבא. עיצמי את העיניים, שימי מוסיקה שתתאים לך, ותדמייני את זה קורה. עכשיו- תכתבי בדיוק מה שראית, ולא רק את הדיאלוג. זה יוסיף המון! (מניסיון- זה נראה גם יותר טוב והקורא הרבה יותר אוהב את זה. אני בעסק הזה של פאנפיקים כבר הרבה זמן) דבר שלישי: הדמויות לא ממש מתנהגות כמו עצמן. היקארו אולי מתחצף לאימא שלו אבל לא עד כדי כך. אמא של היקארו יותר פאסיבית ולא היית תופסת אותה אומרת חצי מהדברים שגרמת לה לומר, וסאי... הוא ילדותי, אבל פה הוא פשוט מגוחך. קוראים לזה OOC- אאוט אוף קריקטר- מחוץ לדמות. גם אין פרטים. שם הפיק? תקופת הזמן של הסדרה שבה הוא מתרחש? זוגות פועלים או נרמזים? דמויות פועלות או נרמזות? דירוג (לאיזה גילאים הפיק)? דבר רביעי: מריחת אותיות. לא להשתמש, אף פעם! את יכולה לציין טונים (נמרח, ילדותי, יבבה, יללה, ועוד הרבה) כדי לתת לקורא את תחושת המריחה. דבר חמישי (יש לי הרבה דברים הא?): לפיק חייבת להיות עלילה. הפיק הזה נראה יותר כמו "הי משעמם לנו אז בואו נרד על היקארו שהוא אוהב את אקרי!" (מה שלא נכון. הוא אוהב את אקירה!
). מצד שני את לא צריכה לכתוב פיק באורך מפלצתי שיש לו עלילה מסובכת להחריד כטלנובלה בשילוב עם ספר של טרי פראצ'ט (איכס! אסור לזהם את יצירותיו הנעלות של טרי פראצ'ט עם שום דבר מלבד כתיבתו של ניל גאימן!). דבר שישי: תנסי לכתוב קצת יותר מאשר עמוד וורד אחד. זה מאוד קצר, בייחוד בתסריטים (שגדרך אגב- יכלו להיות רולפליי מצויין. בעצמי כתבתי רולפללי לאינויאשה ואפילו ניסינו להוציא את זה לפועל- זה לא עבד לצערי. אבל היה משעשע לראות את קאנה שרה דפנה ודודידו ואת קאגורה מזילה ריר על תמונה של סאשי) ודבר אחד אחרון- קישור למדריך המלא לכתוב המתחיל! את כתובת נהדר, אבל צריך לשפץ אותך קצת. טוב- ככה כולנו היינו. כל דמבלדור ארוכת זקן הייתה פעם כזו, לא משנה כמה ננסה להכחיש את הפיק/ פיקים הראשונים שלנו (אני מכחישה את שלי בכול תוקף. מעולם לא היה שום פיק בשם ציפור האש. לא שלי בכול אופן!)

מה שאמרת על רולפללי לאינויאשה ....

אפשר אולי לנסות לעשות כזה להיקארו (נגיד ... סאי עושה שתי עגבניות מצידיי הראש ומחליט לדגמן לחברת הבגדים FOX , או שהיקארו מחליט לשיר את "ים של דמעות", ושאקארי מתחילה ללמוד רוסית או משהו כזה ... קצת צחוק עוד לא הרג אף אחד !!!)

pusher

New member
../images/Emo13.gif

אבל...בקטע של התסריט..זה קצת קשה לא לכתוב כך
זאת הדרך היחידה שאני רגילה
וגם..בקשר לעלילה...אמממממ....לא היה לי רעיון,סתם כתבתי מילים חחחחח,רציתי לעורר ת'פורום

LinkinAnanas

New member
לדעתי...

זה לא ממש רעיון טוב ליצור כשאין לך רעיונות.. לא משנה מה הסיבה.. זה נכון לגביי סופרים ומשוררים כאחד... אבל בכל זאת, יצא ממש מצחיק :)

../images/Emo15.gif גם אני עברתי תקופה כזו פעם

זכור לי עדיין פיק אחד בלתי נשכח בו תחבתי את זאראקי קנפאצ'י לארון של פורום נרניה, וקאנה שיבה ושתתה בירה ללא בירה בשעה שהיא צפתה בפרפר נחמד דברים מהסוג הזה תמיד עולים לי לקראש בשעות מאוחרות של הלילה, אני מנסה לשלוט עליהם (ואת התוצאות של המאבק הנוראי הזה אני לעולם לא אחשוף- זו סכנה לציבור). בא לך אולי שאני אהיה הבטא שלך?< אם כן- תני לי את המסנג'ר שלך. "יש לך קסם ילדה- אל נא תשכחי זאת!" ("הפנתר הוורוד במשימה בינלאומית", הודו, לנחשה הסגולה של מהפנט הנחשים. אל תשאלי, אני יכולה לדקלם את המשחק בעל פה)

pusher

New member
תודה../images/Emo24.gif

כתובת המסנ' נשלחת ברגע זה במסר

LinkinAnanas

New member
חחחחח נהניתי, אני חייבת להודות

לא ממש מתאים לסדרה או משהו כזה אבל נהניתי :p

pusher

New member
חח לפני

שאני אומרת תודה למשתמשים אחד אחד
תודה לכולםםם!!

Mor L

New member
חחח ../images/Emo58.gif

משעשע ביותר :) רק תלונה אחת - היקארו השלים עם אקירה כשהוא היה בן 14.5 ורק אחרי שסאי נעלם!!!

למעלה