פיק 2

pusher

New member
פיק 2../images/Emo3.gif

לא המשך אמנם,אבל זה סתם חלק מחייו של היקארו, אני לא יודעת אם יצא מוצלחO: לטיפולכם: זה היה יום בהיר באותו יום,היקארו ואמו החלו לריב במטבח היקארו היה אמור לחזור ללמוד,אמו הכריחה אותו ללמוד לפחות שבוע-שבועיים, האמא:"היקארו!זה סופי,מחר אתה תלמד..." היקארו:"אבל אמא!בחייך!הגו יותר חשוב מבי"ס טפשי!" *האמא שלכל אורך שיחתם שוטפת כלים* האמא:"בלי אבל מותק,אתה חייב ללמוד קצת,אתה רוצה לגדול ולהיות בור?ללא השכלה?. היקארו:"אווווףףףף!בשביל מה?בשביל מה אני צריך את זה?? האמא:"היקארו שינדו!אתה תלמד אפילו אם תצטרך ללכת לבצפר ערום!" היקארו:"יודעת מה?!!אני אלמד.. *אמו נאנחת* אבללללל.........רק לזמן קצר! אז אני חוזר לשחק! האמא:"אויש...יודע מה? בסדר,תלמד שבוע-שבועיים כדי להיות ברמת הכיתה שלך,ואז תהיה חופשי לשחק." היקארו:"בטח בטח אמא!!!!1תודההההההה את ענקית!!. *אמו מניחה ת'צלחת ומוחה את הזיעה שלה,אח"כ נאנחת אנחה ארוכה* האמא:"איייי...הילדים של היום..." ---------------------------------------------------- *היקארו רץ לחדרו* היקארו:סאייייייייייייייייייייייי!!אמא שלי אמרה שאני אלמד רק לשבוע שבועיים,ואז אני חופשי לשחק!! סאי:"הו זה נפלא היקארו!!!איך הצלחת לשכנע אותה?" *היקארו עושה מבט ערמומי* היקארו:"אתה יודע איך זה...פשוט בקשתי יפה,*קורץ לסאי* *היקארו מתיישב על המיטה ומנדנד רגליים* סאי:"תגיד היקארו....ומה עם שיעורי הבית שלך?" *היקארו מוחק את החיוך ונכנס ללחץ נוראי* היקארו:"גאדדד!שיעורי הבית!!!יש לי מלייןןןןן חומר להשליםםם!! סאי:"אל תדאג,אני אעזור לך" היקארו:"אריגטוD:" --------------------------------------------- למחרת,בבית הספר האזה *היקארו עולה על המדרגות בכבדות,כבו מכופף* היקארו:"סאיייי,אין לי כוח!O: סאי:"זה רק לשבועיים,לא נורא.." *טסוסטסוי עובר שם במקרה ורואה את היקארו* טסוטסוי:"שינדו!!שינדו!! היקארו:"אתה מבין סאי...*מביט לעבר טסוטסוי* טסוטסוי!!!!!!!!" טסוסטסוי:"עם מי דברת?" *היקארו עושה "אהההההה עצמי?
"* טסוטסוי:"לא חשוב,מה העניינים?אני רואה שחזרת ללמוד.." היקארו:"כן,כן...זמני" טסוטסוי:"אני מבין....." טסוטסוי:"רוצה משחק אחרי הלימודים?במועדון?" היקארו:"בטח!! מיטאני יהיה שם??" טסוסטסוי:"אני חושבב....הוא תמיד מוצא סיבה לריב עם אקרי חח" היקארו:"וואלה שכחתי ממנה לגמרי,אני לא מבין איך הוא יכול לסבול אותה חחח
" *צלצוללל* היקארו:"טוב,עפתי לי לדרכי,ג'אנההה!D:" טסוטסוי:"ביי!נתראה בצהריים!" ------------------------------------------------- *היקארו בדרכו לכיתה* סאי:"היקארווווו,נכון התגעגעת למקום הזה??" היקארו:"פחחח,לא.." סאי:"וואו!מה זה?מה זה שם היקארו?!" היקארו:"זה...סתם,מאוורר,זה חדש פה,לא?" *סאי קופץ ומתלהב* סאי:"היקארווו זה מוציא רוח!!!" היקארו:"סאי,בוא נשב לפני שיגידו שאני מדבר למאוורר..." סאי:"ווייייי! ווייי! גררר עוד פעם!
" *היקארו ניגש למקום ופוגש במורה שלו* המורה:"היקארו!כמה טוב לראות אותך שוב!" היקארו:"כן,גם אותך המורה.." המורה:"שובב שכמותך,*מחייכת* שב,ובוא נתחיל בשיעור" היקארו:"כן המורה.." ------------------------------------------------ בשיעור היקארו:"סאי קלוט,אתה רואה ת'ילדה ההיא מקדימה?" סאי:"כן..מה איתה?" *היקארו מעיף בעזרת "טפו-טפו" כדור נייר על אותה ילדה* *הילדה מסתובבת ומסתכלת עליו* הילדה:"היקארו זה אתה???!!" *משחק אותה תמים* היקארו:"אני?מה פתאום!! אני מקשיב למורה!" הילדה:"כן בטחחחחח,תספר את זה לשופטט,עוד פעם אתה עושה ואתה עובר!" היקארו:"בסדר גם כן אתתתת,מה?זה לא היתי אני!" *הילדה מסתובבת* *היקארו מוציא לה לשון* *סאי עושה לו פוזה של "ממ!"* היקארו:"בחייךך,*מסמיק*"

הפעם היה מצחיק ודי נחמד

תגובה מפורטת : היקארו- לא מתאים לו לריב עם אמא שלו על הלימודים , לרוב הוא מחמיץ אותם ואימו לא מראה שום התנגדות לכך, רק דאגה לעתידו ולרמת האינטילגנציה שלו. גם לא מתאים לו לזרוק ניירות על ילדות, הם בסוף החטיבה, לא בכיתה ד' (אצלי עשו את זה עד כיתה ו', הסתומים). אבל מה שכן התאים ולו במעט לאופיו של היקארו הייתה העקשנות הדומה לעקשנותו של פרד. אמא- אין הערות חוץ מעקשנות שלא מתאימה לאופיה. סאי- קודם כל, הוא הצחיק אותי מאוד, בעיקר הקטע עם המאוורר ("היקארו, זה מוציא רוח !"). טסוטסוי- (אכן כן ,גם עליו יש לי הערות)הוא עזב את בית הספר מזמן , ופתאום הוא מופיע משום מקום ??? צריך סיבות לביקור המורה- שום הערות סיכום: זקוק לבטא, עדיף בצורת פיק "רציני" , אך זהו שיפור לעומת הפיק הקודם

pusher

New member
אצלך הפסיקו לזרוק ניירות?../images/Emo12.gif

אני תמיד זורקת
וטסוטסוי בקשר אליו,תקשיבי,זה לא אמור להיות פיק אחרי הסדרה,זה סתם פרק מחייו של היקארו

TheGo

New member
תגובה בונה

היקארו: מתאים לעצמו קצט אבל הוא לא היה יורק כדורי נייר על הילדה ואומר למורה דברים כאלה. סאי: התנהג בצורה ממש לא מתאימה לו, הוא בדרך כלל עצילי ורציני, אבל עכשיו הוא לא. ואיך זה שהוא לא ידע מה אמא של היקארו אמרה להיקארו? אמא של היקארו: ממש לא מתאימה לעצמה, היא לא היתה מתעקשת עם היקארו ולהיקארו גם היה מותר להגיד לה לא (בית ספר לא חובה אצלם והוא גם מיקצוען) אולי היא היתה מבקשת מימנו אבל לא מתווקחת. טסוטסוי: לא כזה חברניק בסידרה והוא גם עזב את בית הספר אז איך הוא הגיע? אקרי: רק הזקרת שהיא רבה עם מיטני אז אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שהיא לא ממש רבה איתו בסידרה (לפחות לא בדרך כלל) מיטאני: בדרך כלל לא רב עם אקרי בסידרה אלה עם לא זוכר מה-שמה (זאת מנבחרת הכדור אף) לסיכום: כמעט כלום לא היה הגיוני כאן ושכחתי להגיד שהפיק הזה לא מוביל לשום מקום וזה די מוזר. מצתאר אם אני הורס לך את ההנאה ביצירה של הפיקים אבל זה כדי שתישתפרי אז נא לא להעלב

pusher

New member
ההפך!זה מצוין!

כל התגובות רק מסבירות לי מה הטעויות שלי!
לאט לאט והכל יסתדר
זה בכל זאת פעם שניה בחיים שלי שאני כותבת פיק

LinkinAnanas

New member
חחחחחחחחח

אויי זה חמוד!! מצחיק כזה :).. ולדעתי סאי דווקא היה דיי דומה :p.. באמת יש כמה טעויות שהזכירו אבל זה עדיין הצחיק אותי :) תמשיכי אותו! :p

Mor L

New member
אמממ

דווקא זה היה פחות טוב מהראשון.... הראשון היה פארודיה פרועה עם הדמויות מהיקארו נו גו ופה זה סתם יום חסר טעם ומשעמם שלא מוביל לכלום... מצטערת להגיד את זה אחרי התגובה הקודמת שלי, אבל הדבר הכי חשוב - העלילה - לא קיימת בכלל.

pusher

New member
אני יודעת../images/Emo2.gif

לא היה לי רעיון
אז זרמתי

TheGo

New member
תמשיכי עם עוד פיקים

ככה תישתפרי, וגם משעמם... הפורום יבש כל כך עד שאפילו החול בחר בקום לח יותר

pusher

New member
אבל...

אין לי רעיונות..אולי תציעו לי רעינות לפיקים?

pusher

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

אויייי,תודההההה!!

למעלה